nataliaa92 11.03.08, 11:42 Jestem zainteresowana kupnem szczeniaka (najlepiej czekoladowego). Poszukuję sprzedawcy z zachodniopomorskiego, ponieważ nie mam możliwości dojazdu do dalszych miejscowości. Bardzo proszę o kontakt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julisia155 Re: KUPIE PIESKA :)) 25.03.08, 20:49 Witaj !! witajcie wszyscy!! mam na imię Julia i mam 15 lat. Możecie pytać mnie o wszystko na temat labradorów.. Moi rodzice mają mieli i będą mieć hodowlę labków wiem o nich wszystko !! Gdy się urodzilam juz były one w naszej rodzinie {czasem sobie myśle ze rodzice kochają je bardziej niz mnie};/ Ale nie jestem zazdrosna Otoz czuje sie w tej dziedzinie specjalistką nasze pieski są chmpionami i Bóg Ci wie kim jeszcze..;P Pytajcie o co chcecie a ja Wam odpowiem.. > Wydaje mi się, że to dlatego, że w przypadku poprzedniego psa nie zauważyłam w > porę guza na jego odbycie i niestety spędził swoje ostatnie chwile w męczarnaic > h - mówiąc w skrócie. Bardzo mi przykro z powodu teego psiaka na pewno bardzo to przezylas ja nie wiem co by sie stalo gdyby njedna z moich pociech... {no wiesz} a propo mamy 10 duzych psow w tym 3 są moją :biszpopcik : Picolo , brąz: Holiday i czerń : Greg ,,, Picolo jest najstarszy i najfajniejszy {ale kosiam je wszystkie rowno} Nie martw sie Tym psiakiem a raczej martw sie o siebie { ale wiesz podziwiam cie z lekka bo wszyscy inni by na twoim miejscu mowili to tylko pies glupie zwierze po co tracic nerwy a ty nie masz prawo byc z siebie dumną ) <- Odpowiedz Link