bb031 14.02.09, 09:53 Poszukuję adresów domowych hodowli (profesjonalnych tez) z terenu Polski południowo-wschodniej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: hodowle 14.02.09, 14:52 Zadzwoń do Związku Kynologicznego w Twoim regionie Jest też google-nie gryzie Odpowiedz Link
j_adore Re: hodowle 14.02.09, 15:05 Roksana! Szkoda, że nie skorzystałaś z googli, gdy odszedł twój pies najprawdopodobniej na parwowirozę. Jak można psa chorego na chorobę zakaźną zakopać byle gdzie? Odpowiedz Link
paenka Re: hodowle 14.02.09, 15:41 j_adore napisała: > Roksana! Szkoda, że nie skorzystałaś z googli, gdy odszedł twój pies > najprawdopodobniej na parwowirozę. > Jak można psa chorego na chorobę zakaźną zakopać byle gdzie? A przepraszam co to ma do rzeczy w tym wątku? Przyszłaś/edłeś trollowac? Może zalatw tę sprawę osobiście na prv albo ewentulanie załóż nowy wątek. Odpowiedz Link
j_adore Re: hodowle 14.02.09, 15:49 Uważam, ze roksana nie ma prawa pouczać innych w stylu "google nie boli". Ps. Myślałam, że jesteś inna. W sensie pozytywnym. Chyba się znowu pomyliłam. Żegnam Odpowiedz Link
tenshii Re: hodowle 14.02.09, 15:53 J_adore - załatw to na priv. Nie siej przynajmniej tu fermentu Odpowiedz Link
paenka Re: hodowle 14.02.09, 16:02 dobrze w takim razie ja napisze do kolezanki, która założyła wątek -> " google nie boli " Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: hodowle 14.02.09, 19:32 Po pierwsze-najprawodopodobniej nie znaczy na pewno Po drugie-w tamtej chwili nie miałam zielonego pojęcia,że istnieje coś takiego jak kremacja.U nas w mieście zresztą niedostępna. Odnosisz się do mojego wpisu nt google.Czy ty myślisz,że po kilku dniach trzymania połżywego psa na rękach,który w końcu na nich zmarł w agonii myślałam o necie? "OOOO,zdechł.Weż mężu wsadź go do kartonu jak sobie pogoogluje..." Myśłałam tylko o tym,żeby dzieci go nie zobaczyly martwego. Odpowiedz Link
bb031 Re: hodowle 14.02.09, 19:37 W Związku głuchy telefon , a neta przerabiam intensywnie. Zapewniam , że nie bolało i nie boli i nie gryzie . Proszę o poważne wypowiedzi na temat. Odpowiedz Link
tenshii Re: hodowle 14.02.09, 19:40 A patrzyłaś w jakich godzinach mają dużury? Na stronach ZKWP są również wypisane hodowle. Odpowiedz Link
meciula Re: hodowle 14.02.09, 19:43 chyba na stronie www.labrador.pl też sa linki do hodowli Odpowiedz Link
adm-adm Re: hodowle 01.03.09, 10:21 moje dwa labsy (7 lat i 1.5 roku) sa z Lomzy; chodowla www.zkrainynarwi.pl/ sa w necie, wlasciciel super, do tego profesjonalnie (hodowla domowa) tez zajmuje sie psami, a ja moge poswiadczyc o dobrym wyborze.. to juz tyle lat) po druga jechalismy specjalnie 1500km w to samo miejsce Odpowiedz Link
adm-adm ps hodowle 01.03.09, 21:02 w mojej galerii zdjecia labsow z cytowanej powyzej hodowli mozeie sie powolywac na labki z Brukseli) Pan Robert bedzie wiedzial o co chodzi Odpowiedz Link