pokopanka 22.04.11, 14:46 ponieważ z kompem przywitam się dopiero we wtorek już dziś życzę Wam smacznych, wiosennych, spokojnych Świąt niech świąteczne jajko jako symbol życia i nowego da nadzieję na lepsze jutro pozdrawiam Was z mojego bardzo dziś słonecznego miasta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiamasia Re: świątecznie 22.04.11, 16:06 Zdrowych, pododnych i spokojnych Swiat Wielkanocnych zycze wszystkim. Wielkanosc zawsze powinna byc odrodzeniem i pocztkiem nowego. Ps. Tak naprawde powinnismy wszyscy podziekowac Michowi, ze przypomina nam regularnie ze zycie po moze byc normalne i ze mamy wplyw na to co robimy po rozwodzie. Odpowiedz Link
errormix Re: świątecznie 22.04.11, 17:17 Jula spakowała rano swoje ciuchy, 17 butelek lakieru do paznokci (bo tata pozwala malować się w domu w weekendy), do tego trzy pary butów (bo trzeba będzie pójść do kościoła), stanęła na środku pokoju i oznajmiła: "Masz chatę wolną. Ja jadę do babci. Przyjeżdżaj do nas w niedzielę. Wszystko już ustaliliśmy za ciebie. Królika zabieram ze sobą". No więc usiadłem w fotelu. W domu cisza, za oknem piękna, ciepła wiosna, słońce. I nagle zdałem sobie sprawę, że będę w domu SAM po raz pierwszy od "niewiadomojakodawna" przez całe 48 godzin. Już nie pamiętam jak to jest i co co czuje człowiek, który nie musi zrywać się rano i biec po bułki, nie musi odprowadzać na autobus do szkoły, nie musi się zastanawiać co zrobić na obiad, nie musi dzwonić i sprawdzać czy wszystko ok. Po raz pierwszy od "niewaidomojakdawna" będę miał chwilę tylko dla siebie. Spokojnych świąt. Odpowiedz Link
kasiamasia Re: świątecznie 22.04.11, 19:10 Mnie tam bylo glupio (pierwszy raz bez syna na dluzej niz 24 godziny). Bylo cicho w domu i nic nie musialam, wstawac, leciec, pilnowac....... Z jednej strony bylam zmeczona nadmiarem obowiazkow, i myslalam ze nareszcie odpoczne, a z drugiej kogos/czegos brakowalo. Uczylo mnie to balansu w zyciu, czyli cieszyc sie jak syn w domu i cieszyc sie kiedy jest poze domem. Dzisiaj ciesze ze bo przyjezdza na Wielkanoc (dzisiaj wieczorem) i jeszcze musi pomalowc jajka do koszyka na jutro (to jest jego zadanie: malowanie jaj, strojenie choinki, pakowanie samochodu i drukowanie mapy na wyjazdy....). No i sobie troche pogadamy (jak zwykle) errormix pogodnych Swiat Odpowiedz Link
szizumami Re: świątecznie 22.04.11, 22:02 -error zostaw jajek malowanie miej "gotowe" i ruszaj na polowanie ciepłych ugodowych świat wypoczynku-wszystkim-życze Odpowiedz Link
rena_70 Re: świątecznie 23.04.11, 16:17 Taaak error... posiedzieć samemu w domu dobra rzecz, ale z drugiej strony nie jesteśmy do tego przyzwyczajeni. Mi się takie dni nie zdarzają od paru lat, chyba że są wakacje a dzieci na kolonii albo u dziadków. Tak na prawdę nie wiem, co wtedy ze sobą zrobić. Ja się boję samotności i pewnie dlatego jest mi smutno w takich chwilach. Odpowiedz Link
zabelina Re: świątecznie 22.04.11, 20:14 Chyba wszyscy się zajęli przygotowaniami do świąt To ja, korzystając z okazji, że mój schab z żurawiną wjechał do piekarnika - życzę wszystkim dużo radości, szczęścia, spokoju, poczucia bezpieczeństwa i prawdziwego, szczerego uśmiechu - nie tylko w święta, ale i w całym dalszym "porozwodowym" życiu Odpowiedz Link
jarkoni Re: świątecznie 23.04.11, 13:29 Wszyscy już wrócili ze święconką z kościoła? Ja tak.. Spokojnych i pogodnych Świąt.. Odpowiedz Link
amma40 Re: świątecznie 23.04.11, 15:42 Witam ! Ja też już po święconce. Baby popieczone. Sernik siedzi w piecu. Życzę wszystkim spokojnych, radosnych, ciepłych i (mimo wszystko) rodzinnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego. Oby radość i siła tych świąt nigdy nas nie opuszczały... Odpowiedz Link
pandora81 Re: świątecznie 23.04.11, 19:15 My dopiero przed godziną wróciliśmy z koszyczkiem Spokojnych i szczęśliwych Świąt Wam życzę Odpowiedz Link
mamameg Re: świątecznie 23.04.11, 20:44 A my kolejny raz chorzy, starsze dziecko u babci, młodsze śpi a mnie smutno jakoś. Odpowiedz Link
rena_70 Re: świątecznie 23.04.11, 20:46 Oj to współczuję. Może młodsze szybko dojdzie do siebie, a Ty może trochę odsapniesz jak starsze u babci. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: świątecznie 23.04.11, 21:55 Kochani, wszystkim Wam życzę Wesołych Świąt. Cudownie wiosennych, ciepłych, smacznych. Wypocznijcie, znajdźcie w sobie siły i powody do radości. Wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
mola1971 Re: świątecznie 23.04.11, 22:36 Ja również życzę wszystkim forumowiczom dobrych, spokojnych Świąt Odpowiedz Link
dsz27 Re: świątecznie 24.04.11, 08:57 Również dołączam się do życzeń. Spokojnych i udanych Świąt. Odpoczywajmy jeśli się da Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: świątecznie 24.04.11, 07:15 Słonecznych, spokojnych świąt z uśmiechem na twarzy, chwili oddechu od codziennych trosk, smacznego jajka i mokrego dyngusa życzy Królik Dla mnie ten święta, a dzisiejszy dzień w szczególności, będą wyjątkowe Odpowiedz Link
jarkoni Re: świątecznie 24.04.11, 13:06 Miło, że zajrzałaś Króliku. Wszystko u Ciebie ok? Spokojnych i pogodnych Świąt.. Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: świątecznie 24.04.11, 13:38 Nawet bardziej niż ok Jeśli odbierasz maile, to Ci napisze Odpowiedz Link
jarkoni Re: świątecznie 24.04.11, 14:09 Odbieram, napisz, tylko dużo i ze szczegółami, podobnie odpiszę.. I PS- Króliku, napisz tu oficjalnie jaka super była impra forumowa w Łodzi, bo mi nie wierzą Odpowiedz Link
mola1971 Re: świątecznie 24.04.11, 15:03 Jarkoni, wierzą Ci, wierzą. Tylko ile można wspominać imprezę sprzed trzech lat? Nową trzeba zorganizować bo masa nowych forumowiczów od tego czasu się pojawiła, a nie tylko wspominać prawie jak dziadziuś jakiś, opowiadający o tym jak to fajnie drzewiej bywało Odpowiedz Link