Dodaj do ulubionych

Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13.04)

16.03.12, 12:33
Zgodnie z planami. Kto chętny?
Obserwuj wątek
    • steppenwolf37 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.03.12, 12:36
      ja się wpisuję ale dopiero około 16.00 mogłabym. a gdzie?
      • kobieta-000 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.03.12, 12:43
        Ja, Ja chętna. Czyli tak ja było umawiane: po świętach. Już się cieszę.
        Jakieś propozycje miejsca? Bo rozumiem ,że Chopin odpada?
        Czy tak jak ostatnio g. 18.00 pasuje czy np 17.00?
        • heksa_2 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.03.12, 12:45
          Imho gdzieś w centrum. Gaudi na Wawelskiej na przykład?
          • kobieta-000 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.03.12, 12:47
            gdzie tj? da się autko zaparkować? jaki tam klimat?
        • kobieta-000 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.03.12, 12:46
          To dobrze, że się spotkamy bo 16.04 mam KOLEJNĄ sprawę rozwodową. Nie będę tak myśleć.
          • steppenwolf37 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.03.12, 12:50
            ja tylko pracuję w Katowicach, więc nie wiem kompletnie gdzie to Gaudi?
            a jaki to lokal? jakiego typu?
            • heksa_2 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.03.12, 13:18
              www.gastronauci.pl/5093-gaudi-cafe-katowice
              Parking na Młyńskiej, nieopodal. Mam nadzieję, że jeszcze działa. Miejsce jest dyskretne, w piwniczce, kawa dobra, siedzenia wygodne. Mozna zarezerwować miejsce na wszelki wypadek.
              • kobieta-000 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.03.12, 13:24
                Rezerwuj, rezerwuj..
                • babag Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.03.12, 17:53
                  I ja też, ja też przyjadę smile. Tylko jakieś szczegółowe instrukcje co do dojazdu poproszę, co by się nie pałętać po zagajnikach jak ostatnio wink
                  • mysz1978 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.03.12, 19:38
                    ech... bede dzien po rozprawie swojej... jak wroce na czas to przybede smile
    • kaswei Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 18.03.12, 12:49
      Jasna sprawa, ze ja rowniez sie pisze - chyba ze nie przetrwam po mojej sprawie..
      • mysz1978 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 18.03.12, 21:18
        a gdzie????????????
        osobiscie bylabym za jakims innym miejscem niz centrum Katowic ze wzgledu na masakre dojazdu i problem z miejscem do zaparkowania uncertain
        Nie bylo mnie z Wami, ale mysle ze ten Chopin przynjamniej byl w dobrym miejscu jesli chodzi o dojazd i zaparkowanie. Co powiecie na knajpke na Dolinie Trzech Stawow - fajny zjazd z autostrad, ktorymi wiekszosc przeciez bedzie jechac.
        Nie wiem jak sie nazywa ten lokal, ale jest obok tej bylej PanDeRossy.

Tak tylko rzucam. Do przemyslenia smile
        • heksa_2 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 18.03.12, 21:34
          Nie ma problemu z parkowaniem w centrum w weekend i po godzinach pracy.
          • mysz1978 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 18.03.12, 22:28
            tak??? a jak z dojazdem??? wieki cale nie bylam w centrum wiec tylko z internetu wiem o tych przebudowach, pozamykanych ulicach itp uncertain
            • heksa_2 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 18.03.12, 23:48
              Czarny PR.
              • mola1971 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 19.03.12, 00:06
                Skoro nawet w Poznaniu dało się bez mandatu zaparkować na św. Marcinie, to tym bardziej w Katowicach nie powinno być problemu ze znalezieniem miejsca na zaparkowanie wink
                Ale sam problem doskonale rozumiem big_grin
                • steppenwolf37 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 19.03.12, 08:45
                  trzy stawy byłoby ok, co prawda nei wiem gdzie, ale blisko mam z pracy do trzech stawów.
                  • heksa_2 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 19.03.12, 10:37
                    Trzy stawy już były.
                    • ewela1_1 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 19.03.12, 17:10
                      Chętnie tez przybędę, choć nie znoszem Katowic i na pewno pobłądzę. Ostatnio dostałam mandat w Katowicach w centrum hihih wink. P.S. To prawda, sa trochę rozpokopane, moze być kiepsko z dojazdem i zaparkowaniem.
                      -------------
                      "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa
                      • babag Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 19.03.12, 20:48
                        Ten Chopin był taki... mało intymny wink
                        • ewela1_1 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 20.03.12, 08:53
                          Siedziałyśmy na "wylocie" smile.Mnie odpowiada miejsce, ktore zaproponowała Heksa, ja i tak nie znam za dobrze Katowic, w Sosnowcu znam kilka fajnych miejsc, ale nie każdemu będzie "po drodze" do niego, więc nie mam lepszego pomysłu...Co do dojazdu i parkowania może nie będzie źle, oby ten 13 piątek nie był tylko pechowy smile
                          -------------
                          "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa
                          • heksa_2 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 20.03.12, 09:17
                            Trzeba walczyć z przesądami i przełamywac stereotypy wink
                            Możliwe, że 13 kwietnia będzie już bardzo ciepło i usiądziemy sobie w ogródku na zewnątrz. Sprawdzę parking na Młyńskiej, bo nie wiem jak działa w związku z budową dworca, i dam znać.
    • heksa_2 Zmiana terminu? 01.04.12, 13:58
      Proszę o zmianę terminu spotkania. Na przykład na 14. Sama go zaproponowałam, a okazuję się niestety, że mam zajęcia w tym dniu. Czy ktoś skłonny?
      • ewela1_1 Re: Zmiana terminu? 03.04.12, 15:16
        Ja jestem neutralna smile, bo bede miała kogo poprosić o opiekę nad dziećmi. Moze warto juz cos ustalić, cio taka cisza??? Helouuu odezwijcie się dziewczynysmile
        -------------
      • heksa_2 Re: Zmiana terminu? 04.04.12, 14:03
        W sumie okazało się, że prawdopodobnie uczestnicy nie będą mogli przyjść w zastępczym dniu. Muszę tylko poczekać godzinę i mogę się urwać. Najwyżej się trochę spóźnię na spotkanie. To może nie mieszajmy już?
        Przepraszam za zamieszanie.
        • 0.myszka Re: Zmiana terminu? 04.04.12, 22:09
          o to 13.04 ale o której w końcu i gdzie ....zagubiłam się smile
          • heksa_2 Re: Zmiana terminu? 05.04.12, 00:35
            18. Na razie Gaudi, ale póki co zbieramy propozycje.
            • babag Re: Zmiana terminu? 05.04.12, 18:08
              Ja dalej chętna nadal. I nadal nie wiem gdzie ten Gaudi smile
              • ewela1_1 Re: Zmiana terminu? 05.04.12, 18:41
                Ja też się dopisuję do listy obecnoścismile.

Tez nie wiem gdzie Gaudi, wiem, że zaparkować można na Młyńskiej, parking kojarzęsmile.
                -------------
                • kobieta-000 Re: Zmiana terminu? 05.04.12, 21:18
                  hej, ja odpadam 14.04, ale 13.04 jestem ZA. Będę.
    • kaswei Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 05.04.12, 19:24
      Ja również postaram się bycsmile
      • kobieta-000 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 05.04.12, 21:21
        APELUJĘ: muszą koniecznie być wszystkie LEJDIS, które były na pierwszym spotkaniu na Trzech Stawach w Chopinie. Koniecznie. Musimy dalej pociągnąć tematy. I liczę na wsparcie, bo przecież 16.04, g 9.00 mam kolejną sprawę rozwodową.
        • ewela1_1 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 06.04.12, 08:33
          Wszystkie co były na spotkaniu i jeszcze więcej smile
          -------------
    • heksa_2 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 06.04.12, 01:07
      Gaudi jest na Wawelskiej. Wawelska to poprzeczna między 3 maja a Młyńską. Tam gdzie zawsze latem sporo ogródków piwnych, winnych i innych.
    • heksa_2 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 12.04.12, 11:57
      Podbijam, bo w końcu nie wiem, czy rezerwować miejce.
      • kobieta-000 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 12.04.12, 13:54
        REZERWOWAĆ. Bez gadania i już. Na g. 18.00 !
        • ewela1_1 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 12.04.12, 15:10
          rezerwować smile
          -------------
          • babag Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 12.04.12, 16:04
            Kurczę ja chyba nie dam jutro rady sad. Ale będę bardzo się starać, więc może się uda
    • kaswei Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 12.04.12, 17:36
      Mi się niestety tym razem nie uda - nie mam z kim zostawić dzieci. Bardzo żałuję, że ominie mnie tak mile spotkaniesmile ale nic - odbiję sobie następnym razem. Udanego spotkania!
      • 0.myszka Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 12.04.12, 20:48
        ja też mam dzieci... może następnym razem - do 3 razy sztuka .... żałuję sad
        może kiedyś na placu zabaw smile
        • ewela1_1 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 12.04.12, 21:35
          A ja tez mam 2 sztuki wink. Udało mi się jednak załatwić opiekę...To mało nas będziesad tongue_out, ale jeszcze jedna dziewczyna też będzie, która tu nie pisze....smile
          -------------
          • kobieta-000 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 13.04.12, 10:40
            EJ, Dziewczyny.. każda( większość ) z nas ma dzieci. Bądźcie trochę bardziej kreatywne. Załatwcie chociaż na 2 godziny opiekę nad potomstwem. Troszkę wysiłku..
    • heksa_2 stolik zarezerwowany 13.04.12, 17:19
      O 18 stolik z kanapą po lewej stronie pod oknem, niestety zarezerwowałam na nazwisko. Nazwisko jest na Fwink
      Ja się mogę spóźnić do 15 minut.
      Do zobaczenia.
    • heksa_2 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 13.04.12, 23:51
      Żałujcie, że nie byłyście. Było super.
      • babag Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 14.04.12, 02:53
        Ja żałuję sad. Szlag by to trafił sad sad
        • ewela1_1 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 14.04.12, 12:17
          Potwierdzam było baardzo sympatyczniesmile, a lokal bardzo fajny, klimatycznysmile.
          -------------
          • 0.myszka Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 15.04.12, 15:24
            ja też żałujęsad
            a następne kiedy ????
            Kobieto - ja kreatywna jestem tylko dla mnie sama jazda do Katowic to godzina... a naprawdę trochę chciałabym z Wami pogadać no i powrót... nie mam nikogo takiego kto położył by moją "szarańczę" spać smile może następnym razem trafi w mój wolny wekend ......
            pozdrawiam wszystkich smile
            • heksa_2 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 15.04.12, 16:01
              To weź sprawę w swoje ręce i zorganizuj lub zarządź spotkanie wtedy, kiedy masz wolny weekend. Proste?
            • kobieta-000 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 15.04.12, 23:32
              Heksa dobrze mówi.. można też zawsze zamienić się weekendami z Panem i Władcą..
              • 0.myszka Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.04.12, 17:38
                pierwsze spotkanie było z mojej inicjatywy... tylko ktoś mi termin zmienił smile a pan i władca ma kochanicę w wolne wekendy wiec planów nie zmieni... ale to nic dam radę i w końcu przybędę na spotkanie smile
                pozdrawiam
                • heksa_2 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.04.12, 17:41
                  Ale to nie znaczy, że następne też nie może być z Twojej inicjatywy wink
                  • ewela1_1 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.04.12, 19:35

Popieram, Myszka zapodaj jakiś termin i już wink
                    -------------
                    • 0.myszka Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.04.12, 21:00
                      na dzień dzisiejszy może być 18.05 lub 15.06 co Wy na to smile podtrzymując spotkania piątkowe...
                      • ewela1_1 Re: Spotkanie: Katowice, piątek, trzynastego (13. 16.04.12, 21:15

18 maja urodził się mój starszy Syneksmile, więc mnie bardziej odpowiada druga data.
                        -------------
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka