Dodaj do ulubionych

tak lub nie

17.10.12, 21:34
piszcie, czy mam mieć ze sobą zaświadczenie z onkologii?
Mam dylemat, z jednej strony może sąd inaczej na mnie spojrzy, z drugiej nie chcę aby przez pryzmat mojej choroby zapadł wyrok. Bo czy ten fakt powinien mieć znaczenie?
W poprzednim moim poscie Gibraldia (przepraszam jeśli pomyliłam nick) napisała, że powinnam poszukać dodatkowych możliwości zarobkowych (to vs mojej wypowiedzi, że eks pije i jeździ).Tak chciałabym mieć prace dodatkową ale są takie okresy kiedy 10 godzin mojej pracy normalnej mnie wyczerpuje, może jak już będę zdrowa, a będęsmile to dam rade.
Pozdrawiam i dobrej nocy życzęsmile
Obserwuj wątek
    • kobieta306 Re: tak lub nie 17.10.12, 21:49
      Fakt Twojej choroby sprawia, że masz ograniczone możliwości zarobkowe. Musisz się oszczędzać i nie możesz brać zleceń dodatkowych ponad siły. Twoja choroba to nie jest katar.
      Weź i wspomnij o tym. Trzymam kciuki bardzo mocno!
    • yo-anna84 Re: tak lub nie 17.10.12, 23:07
      Nie wiem, bo nie śledzę na bieżąco, czego dotyczy sprawa, czy rozwodu, czy stricte alimentów, ale w każdej z tych spraw zaświadczenie z onkologii jest jak najbardziej niezbędne dla prawidłowej oceny stanu faktycznego w sprawie!

Y.
    • puzzle33 Re: tak lub nie 17.10.12, 23:17
      Dokumentuj stan faktyczny.
    • sonia_30 Re: tak lub nie 18.10.12, 09:38
      Wszystko zależy o jaką partycypację exa w kosztach wnosisz i z czego to wynika. Garibaldia napisała, że akoholizujący się kierowca zawodowy, w każdej chwili może wylecieć z roboty i nie będziesz miała z czego ściągać alimentów, nawet jeśli sąd ustali je na poziomie wnioskowanym.
      Zaświadczenie z onkologii możesz mieć i przedstawić je jeśli temat Twoich możliwości zarobkowych zostanie poruszony, tak ad hoc raczej bym nie składała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka