Dodaj do ulubionych

Dziewczyny, przynosze dobra wiadomosc

09.12.13, 23:44
Wlasnie obejrzalam ten film - NIESAMOWITY !!! Musicie zobaczyc. W angielskim wydaniu nazywa sie "Enough Said". Nie wiem jak bedzie przetlumaczony na j.polski

www.imdb.com/title/tt2390361/
Film jest o rozwodnikach i ich "nowych" zwiazkach. Bardzo dobrze pokazuje np jak to co Twoj ex partner traktowal jako wade - ktos inny moze traktowac jako zalete. W dodatku film jest lekki, i humorystyczny. Bedziecie sie smialy, plakaly (chusteczki), ale najbardziej sie smialy. Polecam na poprawienie humoru i na jakies takie pozytywne nastawienie sie.

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • amsterdamska_mgla Re: Dziewczyny, przynosze dobra wiadomosc 09.12.13, 23:46
      Super, dzięki, chętnie obejrzę smile
      • gawliczenka Re: Dziewczyny, przynosze dobra wiadomosc 10.12.13, 09:22
        czasami oglądanie filmów, seriali jest najlepszą terapią. dzięki za info
        • mia17 Re: Dziewczyny, przynosze dobra wiadomosc 24.01.14, 09:01
          obejrzałam go wczoraj - i faktycznie lekki i humorystyczny, ale z przemyśleniami smile
          podobał mi się.
    • zalosny.jestes A chłopaki też mogą? 24.01.14, 09:25
      Proooooszę...
      • mia17 Re: A chłopaki też mogą? 24.01.14, 09:31
        ale przecież chłopaki nie płaczą....
        • lampka_witoszowska Re: A chłopaki też mogą? 24.01.14, 09:42
          płaczą, płaczą - ci mądrzy, silni i pewni siebie płaczą

ci, co tylko stroszą mizerne piórka - rzeczywiście nie wink

a na marginesie, podejrzewam, że to nei jest film z serii "Tato" big_grin
          • mia17 Re: A chłopaki też mogą? 24.01.14, 09:48
            z tym nie płakaniem to był żart smile
            wiem, że płaczą - wszak nie ma się czego wstydzić. ale jak napisałaś - to wiedzą tylko ci "prawdziwi".
            a co do filmu to zdecydowanie nie jest klimat filmu "Tato" big_grin
          • rar.ely Re: A chłopaki też mogą? 25.01.14, 20:51
            ampka_witoszowska napisała:

> płaczą, płaczą - ci mądrzy, silni i pewni siebie płaczą
            >
            > ci, co tylko stroszą mizerne piórka - rzeczywiście nie wink
            >
            > a na marginesie, podejrzewam, że to nei jest film z serii "Tato" big_grin
            >

A ty po operacji zmiany plcic jestes ze wiesz jak to jest byc mezczyzna ?
            • lampka_witoszowska Re: A chłopaki też mogą? 28.01.14, 10:19
              rozumiem, że chcesz nam powiedzieć, że nie masz żadnego prawa wypowiadać się na temat kobiet smile

- i tak to jest, jak w zgryźliwości i przy niezbyt lotnym umyśle chce się komuś nogę podstawić big_grin sam się człek wyłoży, mój biedny rarely - bo logika i konsekwencja to jest to, na co jeszcze musisz się nauczyć zwracać uwagę wink
              • rar.ely specjalnie dla Ciebie 28.01.14, 21:19
                'internetowy psychologu"

mężczyzna w Twoim typie

www.youtube.com/watch?v=Jz4poxSBS8g
                • lampka_witoszowska Re: specjalnie dla Ciebie 29.01.14, 11:28
                  mnie nazywasz internetowym psychologiem, a sam bierzesz się za określanie mojego typu mężczyzny? hihihi

nieumiejętność opuszczenia piaskownicy bywa, jak widać, prawdziwym problemem, rarely - równo się na tym wykładasz smile
    • notting_hill Re: Dziewczyny, przynosze dobra wiadomosc 25.01.14, 13:19
      Dzięki za polecenie tego filmu.
      Naprawdę, miła rzecz, taka ku pokrzepieniu. Zwłaszcza dla osób w "słusznym wieku" smile
      I jeszcze James Gandolfini. Tak bardzo żal, że już go nie zobaczymy...
      • mia17 Re: Dziewczyny, przynosze dobra wiadomosc 25.01.14, 19:15
        no właśnie - bardzo dobry aktor. oglądając go w tym filmie strasznie żałowałam, że go już nie ma...
        • lilyofthevalley31 Re: Dziewczyny, przynosze dobra wiadomosc 26.01.14, 23:49
          Dziękuje za polecenie tego filmu. Bardzo fajny, pozytywny i pokazuje,że mozna mieć nawet dobry kontakt z eksem smile.
          Macie więcej takich pozytywnych filmów? - Ja polecam fajny film z Julia Roberts Jedz, Modl i Kochaj.
          • mia17 lilyofthevalley31 30.01.14, 12:04
            obejrzałam wczoraj ten film z Julią Roberts, który poleciłaś.
            bardzo mi się spodobał! mądry i dał mi do myślenia.
            dzięki!
        • xciekawax Re: Dziewczyny, przynosze dobra wiadomosc 27.01.14, 19:43
          no właśnie - bardzo dobry aktor. oglądając go w tym filmie strasznie żałowałam,
          > że go już nie ma...

Mogl posluchac swojej zony i schudnac... lol, zartuje oczywiscie. Jako aktor jest super. tzn byl. szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka