india8 17.04.05, 08:44 aż miło popatrzeć na forum pustki - mam nadzieję, że oznaczają to co u mnie pogoda piękna i życiem się zajmujecie - prawdziwym tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latoja Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 11:45 Ja zajmuję się wyganianiem choróbska i to w parze z moim łóżeczkiem. Odpowiedz Link
samosia75 Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 12:38 A ja wykorzystuje fakt ze Mały u dziadkow na weekend i zajmuje sie tym co zaległe.Miłej niedzieli. Odpowiedz Link
akacjax Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 18:53 niestety nie,ale w ogródku byłoby jeszcze gorzej-to już byłby totalna kara- ziemia mi nie pachnie Kwiatki przesadzam, bo tak trzeba, no, trzeba mieć jakieś kwiatki A rosną, bo widocznie dobrze na nie wpływam. Ale nie ogródek, nie, nie, nie. Nie wiem skąd to sie wzięło(podejrzewam geny po rodzicielce, a ona ma to po mieczu-dziadek był ze wsi i uciekł do miasta, bo nawet trawy nie znosił kosić. Za to wszyscy jutro dp pracy pójdą, a ja tylko do tej drugiej(domowej) i trzeciej (dodatkowej-no ale na innych zasadachCzyli luz. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 15:40 no nawet się wybrałam na ogórdek, ale zdechła jeszcze jestem więc jakos długo nie zabawiłam a przy okzajic przeczytałam dzisija świetny dowcip: ciekawe czy ktos je czyta?) Egzaminy wstępne na nauki polityczne. Profesor rozmawia z kandydatką. - Co Pani wiadomo na temat programu ekonomicznego dla Polski realizowanego przez ministra Hausnera? Dziewczyna milczy. - No to co Pani wie o polityce społecznej Leszka Millera? Dziewczyna milczy. - A wie Pani kto to jest Leszek Miller? A nazwisko Kwaśniewski z jaką funkcja w Panstwie kojarzy się Pani? Dziewczyna milczy. Profesor myśli, że jest niemową. - A skad Pani pochodzi? - pyta. - Z Bieszczad Panie profesorze. Profesor podszedł do okna, wygląda na ulice, chwilę się zastanawia i mówi do siebie: Qrwa, może by tak wszystko pierdolnąć i wyjechać w Bieszczady? Odpowiedz Link
india8 Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 15:49 Kasiarzu, ładnie to tak ludzi dołować przy niedzieli, he? Tutaj wszyscy się cieszą i w przyszłych wyborach - niezależnie od opcji - obstawiają Kaczyńskiego, bo jeśli zostanie prezydentem Polszy, to przestanie być prezydentem wawy, a to oznacza, że tu być może w końcu jakoweś inwestycje ruszą. a przecież ten kaczor to mały hitlerek (zaraz mnie z forum usuną, ale zła jestem okrutnie Odpowiedz Link
kasiar74 Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 15:59 ja do polityki mam iście bieszczadzkie podejście Odpowiedz Link
india8 Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 16:04 ja podobnie, tyle, że ona do mnie niekoniecznie... Odpowiedz Link
kasiar74 Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 15:52 przy okazji sorry wszystkich wrażliwych za moje literówki, ale mam klawiaturę z pościeranymi literkami i czasami jest ciężko jak się człowiek spieszy. Od razu mówię że nie będę próbować pisac na niej markerem bo chcę się nauczyć pisać bez patrzenia na klawiaturęwięc musicie dzielnie to znosić Odpowiedz Link
bezecnymen Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 18:09 no , ja już po weekendzie siadam i wreszcie sobie odpocznę Odpowiedz Link
scrivo Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 19:04 no, odpoczniesz sobie w pracy, tam nie każą kopać rabatek i posypywać azofoską drzewek oraz pielić zielska w pozycji zgiętej. po tychże czynnościach wczoraj plecy chciały mi pęknąć. cieszę się na ten poniedziałek, zamierzam odsapnąć w cywilizowanych warunkach. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 19:57 no własnie to dotlenianie, pobyt na świerzym powietrzu, kontakt z naturą (sic!) bywa strasznie męczące... Odpowiedz Link
ulala.v Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 19:57 ja ostatnio wpadłam w pracoholizm i zapomniałam o forum (skruszona biję się w pierś). Weekend spędziłam oczywiście w pracy. POzdrawiam wszystkich forumowiczów, widzę że dzieje się tutaj ostatnio.... Odpowiedz Link
india8 Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 21:18 no już nie przesadzajcie, że ciągle Was nie ma......... kto się tam czai zza winkla, he? DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 21:44 ja już jestem, po niezwykle miłym dniu... Odpowiedz Link
india8 Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 22:14 no nic - wybywam, więc żegnam Was na tydzień trzymajcie kciuki, życzcie słusznych wyborów i świetnej zabawy do poczytania DD Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 22:29 wszystkiego, czego tylko chcesz dobrej, jak najlepszej.. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: aż miło popatrzeć 17.04.05, 23:00 właśnie sobie pomyślałem... rzadko mi sie to zdarza fakt że gdyby tak spełniły się nasze marzenia.... DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link