anja_pl 27.07.05, 09:08 jak tam piwo? odezwij się, bo Ciebie mi tu brakuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezecnymen i czego krzyczysz 27.07.05, 09:12 kobieto? a do braku mnie mopzna sie bez problemów przyzwyczaić, jak zresztą chyba do wszystkiego Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i czego krzyczysz 27.07.05, 09:19 są dwie szkoły: zmieniać otoczenie według własnych potrzeb albo dostosować się do otoczenia, wbrew pozorom, żadna nie jest łatwa i wymaga sporego wysiłku, a nawet walki..z innymi lub sobą samym Odpowiedz Link
anja_pl Re: i czego krzyczysz 27.07.05, 09:20 ja tam wolę, abyś na wakacje wziął sobie urlop ze szkołą i ładnie nas witał rannym świtem ok. południa )))))))))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i czego krzyczysz 27.07.05, 09:27 eetam, ja i tak zawsze wstaję przed siódmą, czyli w środku nocy adziś jest śliczny dzionek i chyba poczynię jaki zakup gwoli swawoli Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i czego krzyczysz 27.07.05, 09:32 chyba sprawię sobie sexowną bieliznę DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i czego krzyczysz 27.07.05, 09:46 a bedziesz pchać mi dolarki w stringi? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:00 nawet wiem co ludzieeeeeeee to jest atrapa!! DDDDDDDD Odpowiedz Link
anja_pl Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:05 Ty wiesz lepiej )))))))))))))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:08 to tak na wszelki wypadek, co Cię będę mamił Odpowiedz Link
anja_pl Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:10 wiesz, chyba jednak zaryzykuję, czy któraś z Pań także chętna? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:12 zaraz zaraz znowu tańce erotyczne? niedawno były z okazji 20000 pora zaczekać na 30000 Odpowiedz Link
anja_pl Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:15 trzeba zacząć trenować ))))))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:18 to pokaż jak to się robi, bo ja praktyki nie mam Odpowiedz Link
anja_pl Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:19 potrzebuję partnera, bo rura cos się kiepsko trzyma ) zgłaszasz się na ochotnika? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:21 do trzymania rury na pewno się nadam Odpowiedz Link
anja_pl Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:24 to wpadnij dziś wieczorem, potrenujemy PPP ja potrzymam rurę Tobie, Ty mnie PP a rano opowiemy jak to wygładało, może zrobimy rewię....... i kasę PP Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:25 to lecę po tą bieliznę na występ Odpowiedz Link
anja_pl Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:27 kup czarno-srebrną , ja tez taką kupię, będzie super grało pa Odpowiedz Link
scriptus Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:22 Jojć, zgłaszam się do trzymania rury... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:23 dobrze że anja ma dwie ręce....... Odpowiedz Link
anja_pl Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:26 no bezecny, możemy w duecie PP scriptus będzie oberwatorem DD Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:29 scriptus będzie oberwatorem DD ciekawe co będzie obrywał ale jest jeszcze drobna kwestia... nas jest dwóch a rura jedna... kto zajmie sie góra a kto dołem?? Odpowiedz Link
scriptus Re: i wtedy to dopiero będę krzyczała!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:31 To przecież wiadomo, kto pierwszy, ten lepszy... Odpowiedz Link
scriptus Re: i czego krzyczysz 27.07.05, 09:32 Ja też wstaję koło 7, chociaż nie muszę, jeżeli w ogóle wstaję ;-(... Pracuje od 9 do 17, wolałbym pracować od 8 do 16, ale klienci i tak ciagną w tym kierunku, żeby później, a rano nikogo nie ma. I tak ta godzinka z rana jest ni wpiął, ni wypiął... Bezecny, nie ma tam jakiegoś miejsca w szkole? Od 8 rano, fajne, długie wakacje... Belfry mają klawe życie ))))))))))))))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i czego krzyczysz 27.07.05, 09:37 nic bardziej mylnego sriptusie poza wakacjami ofkoz, w ubiegłym roku miałem 2 dni na 8.00 a jeden nawet na 11.30 koszmar! Odpowiedz Link
bezecnymen Re: i czego krzyczysz 27.07.05, 10:11 i dobrze i tak jest silna tendencja do obcinania etatów w związku z niżem demograficznym Odpowiedz Link
scriptus Re: i czego krzyczysz 27.07.05, 10:20 Ja jeszcze jestem z wyżu, mnie nie obetną ;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
bezecnymen Re: bezecny !!!!!!!! 27.07.05, 15:20 srebrno-czarnych nie było pani sobie mnie otaksowała wzrokiem i doradziła bokserki ze słonikiem Odpowiedz Link
anja_pl przyznaj się 27.07.05, 15:58 myślę, że ze słoniem wyglądałbyś seksownie lepiej ze słoniem niż w pajacyki ))))) Odpowiedz Link
anja_pl Re: przyznaj się 27.07.05, 16:05 nie nie nadają sie do tanca na rurze wyobraź sobie w słonia i jego trąbę i odstające uszy .... a powyżej bezecny ... ależ byłby widok PPPP Odpowiedz Link
anybody1 Re: przyznaj się 27.07.05, 16:10 racja, do tańca na rurze nie bardzo... coś kiepsko szukał tych stringów. alboe stchórzył? chyba same musimy sie zająć zaopatrzeniem Odpowiedz Link
bezecnymen Re: przyznaj się 27.07.05, 16:26 oglądałem ''powrót króla''... tam były takie...okropność Odpowiedz Link
bezecnymen Re: przyznaj się 27.07.05, 22:50 olifanty czy elefanty... grunt to porządna trąba Odpowiedz Link
anja_pl Re: przyznaj się 27.07.05, 23:04 bezecnymen napisał: > olifanty czy elefanty... grunt to porządna trąba DDDDDDDDDDDDDDDDDD znasz się na rzeczy PPPPPPPPP Odpowiedz Link
anja_pl Re: przyznaj się 27.07.05, 23:21 bezecnymen napisał: > założę się że Ty też DDDDDDDDDDDDDDDDD zarumieniłam się i skromnie spuściłam oczęta w dół, trzepocząc z nieśmiałości moimi długimi rzęsami Odpowiedz Link
bezecnymen Re: przyznaj się 27.07.05, 23:25 skromnie spuściłam oczęta w dół, .... az sie prosi by zacytowac fraszke Sztaudyngera Odpowiedz Link
anja_pl Re: przyznaj się 27.07.05, 23:29 bezecnymen napisał: > skromnie spuściłam oczęta w dół, .... > az sie prosi by zacytowac fraszke Sztaudyngera nie pamiętam oczęta w dól jak spódnica w góre? Odpowiedz Link
e.mes Matematyka kozły fika 27.07.05, 16:45 bezecnymen napisał: > matmy Kurczę, kiedyś jakiś matematyk opowiadał mi dowcip o wariatach. Coś tam było, że jak się nie uspokują to on ich scałkuje albo zróżniczkuje, a jeden odpowiedział: ja się nie boję, bo ja jestem e do x czy coś tam. I mnie to nie rozśmieszyło... A jego wręcz przeciwnie... I przestaliśmy się spotykać... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Matematyka kozły fika 27.07.05, 17:43 niegłupi ten wariat całka i różniczka z e do potęgi x (po x ma się rozumieć) jest tym samym...z czego wniosek, że nic mu nie zrobi.... ale to faktycznie mało zabawne Odpowiedz Link
akacjax Re: Matematyka kozły fika 27.07.05, 23:50 I to ma być to miejsce do odpoczynku, ledwo mózg mi się skupił by przeczytać... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 02:32 to przeciez proste niczym świński ogonek hmmmm to już nie powiem, że czaserm tworze rozmaite dyrdymały matematyczne, by po rozmaitych przeketach wyszedł ładny wynik, np. 1.. i to dla rozrywki dobra, jestem bezecny to mogę też być zboczony, a co mi tam Odpowiedz Link
akacjax Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 08:47 Rozumiem, że masz taką rozrywkę, ale wstyd się przyznać moja edukacja matematyczna skończyła się(czego baaaardzo żałują)ponad dwadzieścia lat temu w liceum. Nie przeczę, że pochodzenie z rodziny o umysłach ścisłych powodowało, że rozwiązywanie zadań mat. było rozrywką, ale wyższe poziomy już dla mnie niedostępne Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 09:23 spróbuj chociaż, jest wiele podręczników a po tak długiej przerwie polecam jakieś dziełko z cyklu: dla kandydatóe na wyższe uczelnie techniczne w razie co służe pomocą Odpowiedz Link
anybody1 Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 10:05 kurcze, też tak kiedyś miałam - matma jako rozrywka zresztą wyboru większego nie miałam, bo nasza matematyczka (mat.fiz. to był) miała zwyczaj pod koniec lekcji mówić: to na jutro zrobicie zadania: 5.21,....5.90... i nie ma że boli ale teraz to juz taka głupia z tej matmy jestem że strach.... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 10:11 pozwolę sobie na nieco karkołomne uogólnienie: ofiarą rozwodu padają kobiety, które przestały zajmować się matematyką, bądź były z nią na bakier lecę siku Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 10:24 mam podać przykłady forumowe? czyżbyc anju była wyjątkiem otwierdzającym gerułę? to w ramach relaxu podaj wynik: xydx=? Odpowiedz Link
anybody1 Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 10:39 a Ty czasem nie jestes na wakacjach, Bezecny?? Odpowiedz Link
e.mes Tyż dla relaksu 28.07.05, 10:44 bezecnymen napisał: > mam podać przykłady forumowe? czyżbyc anju była wyjątkiem otwierdzającym > gerułę? to w ramach relaxu podaj wynik: > xydx=? Ale tylko pod warunkiem, że natychmiast odmienisz pax, pacis. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Tyż dla relaksu 28.07.05, 10:48 przez co? ja tylko wiem, że pax to pokój Odpowiedz Link
e.mes Re: Tyż dla relaksu 28.07.05, 10:49 bezecnymen napisał: > przez co? przez wszystkie przypadki, rzecz jasna. W liczbie pojedynczej i mnogiej, oczywiście. A na deser proszę o wszystkie przychodzące Ci do głowy Pluralia Tantum. Odpowiedz Link
e.mes No i co z tego? 28.07.05, 11:03 bezecnymen napisał: > wredna conie? > DDDDDDDDDD Ale nie ruda, na szczęście Odpowiedz Link
bezecnymen Re: No i co z tego? 28.07.05, 11:06 szkoda ruda i wredna to mój ideał kobietya Ty w dodatku potrafisz opierdzielić po łacinie Odpowiedz Link
anybody1 Re: No i co z tego? 28.07.05, 11:09 czyli to nie prawda że mężczyźni wolą blondynki...??? cały mój świat legł w gruzach...) Odpowiedz Link
e.mes Trrrrrrrrrrrrrrrrach! 28.07.05, 11:11 anybody1 napisała: > czyli to nie prawda że mężczyźni wolą blondynki...??? > cały mój świat legł w gruzach...) Słuchaj, słuchaj - Ty się nie martw, anyboody. Moja koleżanka codziennie czyta mi kilka rozdziałów "Dlaczego mężczyźni lubią zołzy?". I tam napisali, żeby się niczym nie martwić, tylko przeć do przodu, nawet jak masz różowe włosy, których Twój facet nie lubi Odpowiedz Link
scriptus Re: Trrrrrrrrrrrrrrrrach! 28.07.05, 11:22 Podobno kobiety maja taki kolor wlosow, jak chca miec, bycie blondynka zatem, to cecha charakteru,a nie wrodzona wlascwosc organizmu ))))))))) Na sloiczku z czarna farba do wlosow wszak jest napis "artificial intelligency", czy jakos tak DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
e.mes Re: Trrrrrrrrrrrrrrrrach! 28.07.05, 11:32 scriptus napisał: > Podobno kobiety maja taki kolor wlosow, jak chca miec (...) Niemniej, najlepiej zrobić sobie włosy tylko i wyłącznie dla siebie. Odpowiedz Link
scriptus Re: Trrrrrrrrrrrrrrrrach! 28.07.05, 11:36 Tak robia, moja zona nigdy nie pytala, jaki kolor mi sie podoba, tylko ciagle zmienia. Jakby zapytala, to by i tak uslyszala, pomaluj wlosy, tak, jak chcesz, ale byloby mi przyjemnie ;DDDDDDDDDDD. A moze jednak bym Jej powiedzial, co mi sie najbardziej podobalo, nie wiem, na to musialaby zasluzyc , wlasciwie wystarczyloby, zeby zapytala, to juz by byla zasluga... Odpowiedz Link
anybody1 Re: Tyż dla relaksu 28.07.05, 11:04 masz na co zasłużyłeś wakacje, a Ty tutaj jakimiś matematycznymi znaczkami straszysz ) Odpowiedz Link
e.mes Re: Tyż dla relaksu 28.07.05, 11:00 anybody1 napisała: > e.mes... przerażasz mnie... )) A patrz teraz ► :-E wrrrrrrrrrrrrr! Odpowiedz Link
e.mes Re: Tyż dla relaksu 28.07.05, 11:05 bezecnymen napisał: > emesiu a coś spoza języków martwych? Potrafię zrobić kotlety mielone z pieczarkami i oliwkami. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Tyż dla relaksu 28.07.05, 11:09 łacina kuchenna? hmmmm w tym jestem dobry ale miałem nadzieję na jaką teoretyczną dziedzinę, jakieś zadanko, bo tęsknię juz za szkołą Odpowiedz Link
e.mes Re: Tyż dla relaksu 28.07.05, 11:13 bezecnymen napisał: > łacina kuchenna? hmmmm w tym jestem dobry > ale miałem nadzieję na jaką teoretyczną dziedzinę, jakieś zadanko, bo tęsknię > juz za szkołą Proszę przetłumaczyć na język niemiecki następujące zdanie: "Gdybym był wcześniej wiedział, że mamy pełną lodówkę, nie kupowałbym tego mleka". Następnie proszę rozwiązać następujące zadanie: "Janek zjeżdża na sankach z górki pod nachyleniem 28stopni. Chłopiec waży 49kg i pędi na sankach z prędkością 8km/h. Górkę wzniesiono we wczesnych latach 80. Oblicz, co Janek ma w kieszeni" Odpowiedz Link
e.mes Re: Tyż dla relaksu 28.07.05, 11:22 bezecnymen napisał: > wyrób czekoladopodobny, np. mlekomatka A gdzie przetłumaczone zdanie? Odpowiedz Link
e.mes Re: Tyż dla relaksu 28.07.05, 11:33 bezecnymen napisał: > a było jakieś do tłumaczenia? Jeszcze nie jesteśmy małżeństwem, a Ty już nie słuchasz dokładnie, co ja mówię... Odpowiedz Link
e.mes Toteż łaskawie powtarzam... 28.07.05, 11:38 bezecnymen napisał: > ćwiczę Proszę przetłumaczyć na język niemiecki następujące zdanie: "Gdybym był wcześniej wiedział, że mamy pełną lodówkę, nie kupowałbym tego mleka". Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Toteż łaskawie powtarzam... 28.07.05, 12:39 sorry, germanistka z sąsiedztwa wyjechała na wakacje Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Tyż dla relaksu 28.07.05, 10:55 DDDDDDDDDDDDDD czekam teraz tylko na wniosek: ofiarą rozwodu padają faceci na bakier z łaciną klasyczną Odpowiedz Link
anja_pl Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 12:27 = wróbelek ma jedna nóżke bardziej))) wróciłam właśnie z 3 godzinnej telekonferencji po angielsku... zmeczonam totalnie a Ty mu tu bezecny zadania dajesz Odpowiedz Link
anja_pl Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 13:01 ależ nie ma sprawy, ja Cię rozumiem, to Twoje drugie ja ))) wymęczyłam się na tym spotkaniu, bo omawiali dokument, który podobno ja przygotowałam to sa skutki pogonienia wysokiego bosa do pracy i to z Twojej rady skorzystałam ależ będzie piekny dzień DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 13:07 no wiesz myślałem że jesteś rozsądniejsza:p kto to widział słuchać bezecnych rad??? a dzień piękny już od piątej ranoDDDDDDDD Odpowiedz Link
anja_pl Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 13:15 bezecnych rad nadal chętnie będę słuchała DDDD kupę roboty za mnie boss zrobił Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 13:26 i jakby tak jeszcze bossa-nova do poduszki Odpowiedz Link
anja_pl Re: Matematyka kozły fika 28.07.05, 13:28 nooooooooooooooooooooooo, ech te marzenia Odpowiedz Link