Dodaj do ulubionych

Hej, hej - jak wianki opowiadać..........

24.06.07, 11:45
No zapewne imprezowicze jeszcze śpią.....
No ale może jednak znajdzie sie ktos kto opowie parę słow jak się udała
impreza smile)

eM
Obserwuj wątek
    • sylwiamich Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 24.06.07, 11:49
      Moja świetniesmileTeraz wołowinkę na obiadek gotuję.Acha...opowiem wam fajny tekst
      z wczorajszej impry:
      Para tak na oko trochę ze dwadzieścia lat.On zwraca się do niej:
      -Matka, idziemy do domu.
      Dziewczę siedzące obok -z przerażeniem:
      -Jak on powiedział?!Matka? Ło Boże...już bym wolała żeby "suko" do mnie
      powiedział.
      • em120777 Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 24.06.07, 12:28
        no niezły, niezły .... - ech ta dzisiejsza młodzieź big_grinDDD
        No u nas padało więc w efekcie nie znalazłyśmy sie z koleżanką rafanetką tam
        gdzie miałayśmy ....
        Ale było bardzo fajnie i ... gołabki nienajgorsze sie okazłay, wino słabe, ale
        za to kiełbaska pychota smile) i moje ulubione pogaduchy ....
        eM
        • anula36 Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 24.06.07, 13:08
          tak sie konczy sladanie zyczen kobiecie przez faceta z okazji dnia matkitongue_outtongue_outtongue_out
    • majkel01 Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 24.06.07, 13:12
      ja ogladalem w tivi i tylko wrazeniami telewizyjnymi sie moge podzielic jesli
      kogos to by zainteresowalo tongue_outP
      • 374.4w Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 24.06.07, 16:42
        było super!!! świetnie grali, wspaniały,imponujący pokaz ogni sztucznych i
        straszna ilość ludzi, a wśród nich my. Stanowiliśmy mała grupkę, tańczącą i
        spiewajaca pod drzewkiem.
        Po zakończeniu imprezy mieliśmy zamiar kontynuować w jakiejś knajpce.Po 2
        godzinach bezskutecznych poszukiwań,postanowiliśmy przenieść się do lokalu
        prywatnego, gdzie nastapił c.d. Nad ranem opuścili Kraków Ślązacy, po
        południu,po dokonaniu zakupów w Ikei, odjechały Łodzianki.
        Serwowane było dość zaskakujące menu: pizza z kapustą oraz napitek wszelakiego
        rodzaju.
        Nie udało sie nam odnależć z Ladyhawke. W tłumie 200-tysięcznym graniczyło to z
        cudem zwłaszcza, że nie działały telefony komórkowe.
        W Alchemii dołaczyła do nas Phi z dwoma młodymi, nieznanymi nikomu osobnikami. Z
        powodu wspomnianego wyżej tłumu 200-tysięcznego bardzo szybko utracilismy
        kontakt wzrokowy.
        Kasiar,Crazyrabbit,Ivone,Pszczólkolodz, Z_mazur dzięki za wspólny,świetnie
        spędzony czas. Rozdziewiczenie było na najwyższyn europejskim poziomiewink
        • z_mazur Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 24.06.07, 18:06
          374 dzięki za gościnę i zaopiekowanie się naszą grupką.

Co do samej imprezy to zamurowało mnie, nie spodziewałem się, aż takiej ilości ludzi. Koncerty super, muzyka z lat osiemdziesiątych, można było poszaleć się i podrzeć wtórując wykonawcom (Alphaville zagrali mój ulubiony ich numer "Victory of love")
          www.youtube.com/watch?v=bpb4I6sSj80&mode=related&search=
          ale największe wrażenie zrobił pokaz sztucznych ogni.
          Niesamowity.
          Widziałem kilka takich porządnych w życiu, ale ten był na prawdę niezły.
          Jeśli ktoś widział ten podczas kocertu J.M. Jarre'a to niech sobie wyobrazi coś dwa razy lepszego i będzie miał jakiś obraz.

smile))
          • em120777 Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 24.06.07, 18:32
            Ech - następnym razem, następnym razem, następnym..... smile)
            Może jednak następnym razem we Wrocławiu ?? big_grinD
            eM
        • kasiar74 Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 24.06.07, 19:05
          dzieki za gościnę,super zabawę, jedzonko i towarzystwo, koncert bardzo fajny,
          pokaz sztucznych ogni niewiarygodny, dzisiaj odsypiamsmile
        • phimamdosc nalot kubusiów 24.06.07, 20:07
          "dwóch młodych, nieznanych nikomu osobników" - zabrzmiało to tak pięknie i
          dowartościowało mnie tak masakrycznie [wszak domysłom końca być nie może wink],
          że aż dech straciłam smile
          ta para to nikt inny jak Anbale i Osiołek z forum inszego smile
          rzeczywiscie telefony działały kiedy chciały, i miałam w którymś momencie
          nalot.. co tam nalot.. to była inwazja Kubusiów Puchatków, dyndających na
          sznureczkach, nagrzanych niesamowicie specjalnie do tego przygotowanym
          preparatem...
          niniejszym stwierdzam jednakowoż, że zabawa przednia była, skończyła się bardzo
          późno tudzież, potem kolacja w znanym już co poniektórym smile Siouxie, spłoszony
          tamże mężczyzna krakowski zrobił cudne wrażenie, a droga powrotna zakolami,
          zakosami i takimi właśnie czymś była dłuuuuuga... żmudna.. męcząca... i
          wesoła smile
          niestety nie dołączyły do nas -już prawie pewne- Czarny Onyks, Anula36 [teatr]
          i Nenella, ale nadrobią to w inszym czasie smile
          cieszę się bardzo, że mogłam Was zobaczyć, Brygado Którą Znałam [szkoda, że nie
          było czasu dłużej pogadać, te tłumy, ach te tłumy.. szły i szły...] i że mogłam
          poznać dwie Łodzianki znamienite smile cudne dziewczyny jesteście smile
          ja jeszcze w Krakowie, bo dziś roboty nagraniowej mnóstwo było. chrypię smile
          rano zmykam
          buźka i do zobaczenia !
          • 374.4w Re: nalot kubusiów 24.06.07, 20:32
            phi
            odebrałam Twojego wczorajszego maila, ale już wiedziałam,że byłas w Krakowie
          • kasiar74 Re: nalot kubusiów 24.06.07, 21:58
            > niestety nie dołączyły do nas -już prawie pewne- Czarny Onyks, Anula36
            [teatr]
            > i Nenella, ale nadrobią to w inszym czasie smile

podaj miejsce i godzine a przybędę , pozdrawiam
      • lilyrush Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 24.06.07, 18:44
        wiesz...ja zaczełam oglądać sama w domu Plagę...po 40 miniutahc stweirdziłam, że
        chyba mi odbiło wink
        Weic dawaj te wrażenia!!
        • 374.4w kasiar, z_mazur 24.06.07, 19:32
          wink
          cieszę się,że mogłam Was goscić i zaopiekować się
          • ivone7 Re: kasiar, z_mazur 24.06.07, 20:00
            krysiu zrobilas to cudownie..
            najbardziej zal bylo chlopaka...sam jeden trzezwy jak ...a juz nie powiem jak
            co i 5 rozspiewanych, lekko zawianych kobiet...
            oj dzialo sie dzialo...
          • kasiar74 Re: kasiar, z_mazur 24.06.07, 21:56
            odreagowałam rewelacyjnie, pomysł z pozostawieniem pojazdów u Ciebie Krysiu pod
            blokiem to absolutny strzał w 10, przepis na pizze rozejdzie sie po wszystkich
            częściach kraju zapewnewink (kapustka a'la pszczółka tez fantastik bombastk)

w zyciu sa piekne tylko chwile, wczoraj byłam naprawdę szczęśliwa
    • ivone7 lodz juz w domku.. 24.06.07, 19:58
      bylo cuuuudownie i wspaniale..
      trafilysmy bez problemu, pobijajac rekord trasy..pszczolka-chyle
      czola..3godzinki i juz bylysmy w krakowie...
      poczekalysmy na ekipe slasko-wroclawska...i ze spiewem na ustach trafilismy nad
      Wisle..
      tance, spiewy..niezapomniane, spojrzenia sasiednich ludzi na nas
      spiewajacych...bo my jestesmy rozwodnikami, pijemy tanie wino, pijemy je
      litrami..-bezcenne..
      a forever young w wersji life spiewanej na cale gardlo w takim towarzystwie na
      zawsze bedzie w mojej pamieci..
      dziekuje bardzo gospodyni krakowskiej za cudowna goscine, pyszna
      pizze..wyrozumialosc hihi dla szukajacych dalszych rozrywek forumowiczow..
      jestem od nowa zakochana w krakowie, w krakowskim klimacie..i muzyce, ktora do
      6 rano meczylysmy razem z pysznymi kaktusowymi drinkami..
      wspaniale ze bylismy tam razem..
      • ladyhawke12 Jak było 24.06.07, 21:17
        TElefony jakos dziwnie porzestaly normalnie dzialać,phi nie wiem jak ale Twój nr telefoniuku mi wsiakł, wydzwanialam do czlowieka z mazur, bo zajelam przy barierkach miejsce. Sztuczne ognie najlepsze od wielu wielu lat, no i nie bylo tej nudy jak co roku czyli przedstawienie o nocy kupaly. Grała moja ukochana Bananarama z utworem Venus. bujałam sie przy tej barierce ze ekipa mnie zauwarzy ale niestety, ja wkoncu z mazur do mnie sie dodzwonil, ja bylam w domku. buziaczki kochani. najwspanialsze wianki na jakich bylam, a bylam na wszystkich.
    • crazyrabbit Kraków postuluję znowu zrobić stolicą Polski!!!! 24.06.07, 22:10
      No a Królik dopiero dotarł do domku , hihihi... Ale o aquapark jeszcze
      zahaczyłam dzisiaj smile

374.4w - specjalne gorące podziękowania! Za gościnność , pyszną pizzę ,
      cierpliwość , opiekę i światłe przewodnictwo naszej niewielkiej acz wesołej
      gromadce wink
      Mam nadzieję , że uda nam się dojechać niedługo na czysto krakoznawczy
      meeting , o którym rozmawialiśmy. Coraz bardziej mi się to miasto i ludzie tam
      mieszkający podobają smile

Ivone i Pszczółko - bardzo się cieszę , że mogłam znowu się z Wami spotkać ,
      pogadać i pobawić. Mam nadzieję , że będzie możliwość zorganizowania czegoś
      fajnego we Wrocku. Niestety , na razie nie mam możliwości zaproponowania
      noclegu , ale usilnie nad tym pracuję.

Kasiarku - dzięki za rozmowy samochodowe i śmiech polifoniczny!

Z_Mazur - no cóż , jak zawsze niezawodny , jako kierowca też tongue_out

Nie spodziewałam się takich tłumów , ale urzekła mnie atmosfera Krakowa , byłam
      zachwycona mogąc usłyszeć zespoły z lat moich szczenięcych na żywo , ogromne
      wrażenie zrobił na mnie pokaz sztucznych ogni i niewzmiernie się cieszę , że
      mogłam przeżyć to wszystko z Wami... smile))
      • em120777 Re: Kraków postuluję znowu zrobić stolicą Polski! 24.06.07, 22:32
        ZDRADA!!!! Króliku i Ty??? Przecież to Wrocław powinien być stolicą Polski !!!!

Co do wrocławskiej imprezy to z noclegiem nie ma problemu smile) u mnie jest gdzie
        spać smile)

eM
        • crazyrabbit Re: Kraków postuluję znowu zrobić stolicą Polski! 24.06.07, 22:38
          em120777 napisała:

> ZDRADA!!!! Króliku i Ty??? Przecież to Wrocław powinien być stolicą
          Polski !!!!
          >
          > Co do wrocławskiej imprezy to z noclegiem nie ma problemu smile) u mnie jest
          gdzie
          > spać smile)
          >
          > eM

Bo Kraków stolicą JUŻ BYŁ! I zasługuje na to , aby znowu wrócić do tej funkcji!
          A Wrocław i tak kocham najbardziej.... big_grin
          • em120777 Re: Kraków postuluję znowu zrobić stolicą Polski! 24.06.07, 22:48
            Że był to ja wiem smile))) Jestem ignorantką historyczną, ale nie aż taką big_grinDDDD
            OK może masz rację smile) po co dokładać problemów. Radzili sobie kiedyś, poradza i
            teraz. Może powinnyśmy jednak zrobić Wrocław imprezową stolica Polski
            smile)))))))))))) Co Ty na to??
            • crazyrabbit Re: Kraków postuluję znowu zrobić stolicą Polski! 24.06.07, 23:08
              Może powinnyśmy jednak zrobić Wrocław imprezową stolica Polski
              > smile)))))))))))) Co Ty na to??

Oooooooo.... jestem oczywiście ZA!!!!!!!!!!!
              Rozpisujemy jakieś referendum , czy oglaszamy się samozwańczo???
              • em120777 Re: Kraków postuluję znowu zrobić stolicą Polski! 24.06.07, 23:13
                Nie no zdecydowanie samozwańczo!!!!!!!!!!!
                Ewentualnie na dowód można jakąś superhiperimprezkę zorganizować smile)))
                Jubileuszową na ten przyklad smile)) Użyczę miejsca noclegowego i Jubileuszu big_grinDD
                • crazyrabbit Re: Kraków postuluję znowu zrobić stolicą Polski! 24.06.07, 23:25
                  Może 13 lipca w piatek?
                  Taki duży sabacik , data znacząca... jak na czarownice przystało tongue_out
                  • em120777 Re: Kraków postuluję znowu zrobić stolicą Polski! 24.06.07, 23:28
                    Dobrze mówisz Czarownico Przełożona smile))
                    • aron95 Kraków robi wrażenie 25.06.07, 00:22
                      Wreszcie w domu .
                      Z imprezy najlepsza była muzyka Jarre'a i pokaz sztucznych ogni . Miałem okazję
                      porównywać relacje z Polsatu ( byłem przed telebimem z TV ) i to co się działo .
                      Niewiele w TV pokazali .Scena po drugiej stronie rzeki to nie najlepszy pomysł .
                      Brakowało kontaktu artystów z publiką . Kraków po imprezie wyglądal jakby
                      dopiero zaczął imprezować . Ogólnie super
          • 374.4w Re: Kraków postuluję znowu zrobić stolicą Polski! 25.06.07, 15:17
            crazyrabbit napisała:

> em120777 napisała:
            >
            > > ZDRADA!!!! Króliku i Ty??? Przecież to Wrocław powinien być stolicą
            > Polski !!!!
            > >
            > > Co do wrocławskiej imprezy to z noclegiem nie ma problemu smile) u mnie jest
            >
            > gdzie
            > > spać smile)
            > >
            > > eM
            >
            > Bo Kraków stolicą JUŻ BYŁ! I zasługuje na to , aby znowu wrócić do tej funkcji!
            > A Wrocław i tak kocham najbardziej.... big_grin

Nie przenoście nam stolicy do Krakowa
            chociaż tak lubicie wracać do symboli
            bo się zaraz tutaj zjawią butne miny święte słowa
            i głupota która aż naprawdę boli
            U nas chodzi się z księżycem w butonierce
            u nas wiosną wiersze rodzą się najlepsze
            i odmiennym jakby rytmem u nas ludziom bije serce
            choć dla serca nieszczególne tu powietrze

• cosmopszczolka Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 25.06.07, 08:33
      Ja oczywiście się szykowałam, szykowałam....i wylądowałam chora w łóżku.
      Stwierdziłam, że ja to mam pecha, nie dość że tak mało mam przyjemności z życia
      ostatnimi czasy to jeszcze rozchorować sie na wianki to trzeba być
      szczesciarąwink)).pozdrawiam wiankowiczów i do następnego spotkaniasmile
      • pszczolkalodz Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 25.06.07, 09:35
        ja dopiero dzisiaj sie wpisuje bo nie mialam mozliwosci wczoraj.... ale do
        rzeczy.
        Impreza byla niesamowita, klimat krakowski i krakowskiej gospodyni
        niezapomniany. Koncert, koncertem oczywiscie byl swietny, ale czy bylby gdyby
        nie ludzie? Kochani dziekuje Wam serdecznie za kawalek normalnosci, za cudowne
        chwile, niesamowite przezycia ... za to ze jestescie.
        374.4w jestes niesamowita, dzielna, ciepla a Twoje zdolnosci kulinarne przejda
        do historii (czekam na przepis)Mam nadzieje ze stolik w kolorze slonca rozjasni
        nie tylko wnetrze mieszkaniasmile)
        Kasiarku, Rabbitku jestescie fantastyczne. Nawet nawalnica was nie cofnela
        przed impreza to sie nazywa zuch dziewczyny.
        specjalne podziekowania dla chlopaka z_mazur, kory swoja cierpliwoscia,
        spokojem i poczuciem humoru utrzymal w kupie ta niewielka ale jak ucieszona
        gromadke babinca.
        Ivone.... Ty wiesz
        Dziekuje Wam wszystkim. Ten weekend byl dla mnie czyms niesamowitym, juz prawie
        zapomnialam jakie to uczucie byc szczesliwa... Dzieki
        • ivone7 Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 25.06.07, 10:18
          hmm kawalkiem normalnosci nazywasz hihi droge do i z wiankow ze spiewem na
          ustach...czy to ze sasiedzi nagrywali na kamerke koncert z nami...bo my
          dawaliscmy ta niesamowita atmosfere...
          czy te zazdrosne spojrzenia ludzi ktorzy nas mijali...?
          cudowne, niezapomniane chwile...
          • pszczolkalodz Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 25.06.07, 11:15
            tak, wlasnie tak. Hihihi kto wie moze w necie zobaczymy koncert "rozwodnikow".
            AAA i zapomnialabym: rzucilam wianek (o ile ten kawalek galazki mozna nazwac
            wiankiem) .... moze ktos zlapie hihihismile)) Echhh Karkow jest boski, a ja czulam
            sie fantastycznie i nie z powodu % w moim oraganizmie smile))) ale z powodu
            klimatu i co tu duzo mowic WASsmile))
            • ivone7 Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 25.06.07, 12:01
              jezuuu nie pomyslalam o tym...trzeba zajrzec na wrzute i youtube..
    • emde74 Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 25.06.07, 10:21
      super, że dobrze się bawiliście! pozdrawiam wszystkich, których miałam okazję
      poznać na wcześniejszych imprezach.

jak widać Wawka się odseparowała, ale to na pewno chwilowesmile nie jest to
      bynajmniej oznaka wyższości, o nie. w moim przypadku to po prostu odżeglowanie
      na moment w trochę inne klimaty. ale powrócę, powrócę...
      dzięki Phi, że nas reprezentowałaś, choć z ludkami inszymi, ale zawsze.

całusy dla wszystkich!

• kasiar74 Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 25.06.07, 10:37
        zaintrygowałaś mnie tymi innymi klimatamiwinkmoże jakieś fajne, dawaj dawaj,
        napisz co ciekawego porabiasz
        • 374.4w Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 25.06.07, 15:20
          bardzo się cieszę,że mogłam Was gościc. Z przyjemnością powtórzę
          • pszczolkalodz Re: Hej, hej - jak wianki opowiadać.......... 25.06.07, 23:02
            a ja jeszcze raz powtorze z OGROMNA przyjemnoscia BYLO CUDOWNIE I WIELKIE
            DZIEKI. 374.4 dzieki za "naladowanie baterii" na kolejny czas mam nadzieje ze
            do kolejnego spotkania. Buziaczeksmile))
        • emde74 Kasiar 25.06.07, 22:52
          Kasiarku Drogi, wniknęłam w moją dawną śpiewającą brać. od czasu koncertu, w
          którym miałam okazję coś tam z siebie wydaćsmile łażę z nimi po koncertach. ale
          jako, że to już czas wakacji, to i szkoła się zamyka na 3 miesiące, więc powrócę
          na łono forumowiczów już niebawem. pozdrawiam zatem śpiewającosmile
          • kasiar74 Re: Kasiar 26.06.07, 10:07
            eee no super, to już wiem kto ze mną pójdzie na karaokesmile))) a, że od końca
            sierpnia do końca października spędzę 7 weekendów w Warszawce to istnieje
            całkiem spora szansa na zrealizowanie wspólnych spiewów.
            • ivone7 Re: Kasiar 26.06.07, 10:12
              to dajcie znak co i jak....lodz tez lubi karaoke..a nawet powiem wiecej uwielbia
              • kasiar74 Re: Kasiar 26.06.07, 10:50
                Iwona noooooo z Tobą karaoke będzie wporst niemożliwe, nie dasz nikomu śpiewać
                hihihihihihi, zabierzesz mikrofon i koniec
                • ivone7 Re: Kasiar 26.06.07, 10:59
                  no pieknie...a tak chcialam sie maskowac..a tu prosze..dwie imprezki i plotka
                  pojdzie ze mikrofonu nie oddam...hihi..tylko ze ja do mikrofonu srednio wyrywna
                  jestem wole zacisze stolika..i z tamtad spiewy..zbiorowe raczej niz solowe
                  • kasiar74 Re: Kasiar 26.06.07, 11:04
                    taaaa zacisze i śpiewy zbiorowewink)))))) jasne jasne hehehehehehehehehehhe
                    a kto śpiewał solo na ulicach Krakowa co?wink
                    • aron95 Re: Kasiar 26.06.07, 11:08
                      Śpiewała !To ja się chyba o Was otarłem ale pomyślałem - pijane laski .
                    • ivone7 Re: Kasiar 26.06.07, 11:09
                      hihi a musisz mnie wydawac?????
                      kto potem bedzie chcial ze mna na imprezy chodzic???
                      dowiedza sie ze bede i pouciekaja hihi..
                      a ten spiew ulicami to jak za dobrych studenckich czasow..tylko mysmy na glos
                      spiewali "we are the champions..." i "kiedys znajde dla nas dom..."
                      echhh to byly czasy...
                      • kasiar74 Re: Kasiar 26.06.07, 11:17
                        > kto potem bedzie chcial ze mna na imprezy chodzic???

no dajmy na to ja i to bardzo chętniesmile))
            • emde74 Re: Kasiar 26.06.07, 16:05
              super! to jesteśmy umówione. szczegółowo: w sierpniu! znam jeden fajny klub
              karaoke w wawce. jest jedno ale: gejowskismile)) pasi?
              • kasiar74 Re: Kasiar 26.06.07, 21:46
                pasismile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka