anja_pl 20.09.07, 14:52 gratulacje ))) z powodu wstąpienia na nową drogę życia ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiamich Re: Królik !!! 20.09.07, 14:55 Królik teraz, podobnie jak ja, będzie mógł kalać nazwisko męża bezkarnie)) Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Królik !!! 20.09.07, 15:08 Dzięki!!! Szybciej się wieść rozniosła , niz ja zdążyłam do domu dojechać DD No to teraz będę kalać nazwisko exa... buchachacha Odpowiedz Link
ivone7 Re: Królik !!! 20.09.07, 15:30 gratulacje... a z tym kalaniem..az sie boje pomyslec co to sie bedzie TERAZ dzialo... Odpowiedz Link
z.odzysku Re: Królik !!! 20.09.07, 15:11 Gratuluję serdecznie!!... i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!! Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Królik !!! 20.09.07, 15:18 >i życzę wszystkiego najlepszego na nowej > drodze życia!! Jak to mój ex skwitował: ty swoją nową drogę życia zaczęłaś rok temu... Miał rację! Dlatego to dla mnie formalność z której bardzo się cieszę , bo się będę mogła rozliczać wspólnie z dzieckiem. Upssss... miała byc trauma , umartwianie i posypywanie blond łba popiołem , psychoterapia conajmniej dwuletnia , a ja tu skaczę z radości... Eeee tam , F**K traumę! Teraz zaczyna sie życie! Odpowiedz Link
izasobol Re: Królik !!! 20.09.07, 15:22 To ja tez gratuluję Fajnie jest tak się pocieszyć czyimś szczęściem - aż mi od razu lepiej... Odpowiedz Link
crazyrabbit Iza!!! 20.09.07, 15:52 Wystarczy zebrać się do kupy , napisać pozew , zapłacić , poczekać na termin , pójść i... po wszystkim... Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Iza!!! 20.09.07, 16:04 A złozyłaś i zapłaciłaś? To równie ważne elementy )) Odpowiedz Link
izasobol Re: Iza!!! 20.09.07, 18:00 Hmmm... nikt mnie nie prosił o zapłacenie czegokolwiek.... czy to znaczy, że poczekam dłużej bo mnie o to poproszą? Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Iza!!! 24.09.07, 08:10 Tak! Najlepiej zapłacić od razu przy składaniu pozwu , bo inaczej bedziesz czekać dłużej , aż sąd wyśle Ci wezwanie do wniesienia opłaty! I co najmniej miesiąc "w plecy"... Odpowiedz Link
jasminowo Re: Iza!!! 24.09.07, 17:02 Kurcze a Majkel forumowy poradził mi, że skoro wnoszę o nie obciążanie kosztami to lepiej nie płacić, żeby sąd nie widział,że mnie stać (a nie stać faktycznie). Właściwie to nie żałuję bo mnie wisi ten miesiąc jakby co. Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Iza!!! 24.09.07, 17:58 Ja pisałam o sytuacji , kiedy nie starasz się o zwolnienie z kosztów. Wtedy najlepiej wnieść opłatę od razu , przy składaniu pozwu. Odpowiedz Link
izasobol Re: Iza!!! 24.09.07, 19:01 Ale teraz to chyba juz za późno... ?? Złożyłam nieświadoma i czekam... poprosilamo obciążenie po równo z M - on też ma zapłacić z góry? Czy może sie ubiegać o zwolnienie jako bezrobotny? (oficjannie 0 dochodów... faktycznie w sumie prawie też...) Odpowiedz Link
jasminowo Re: Iza!!! 24.09.07, 19:52 Chyba niekoniecznie. Moja przyjaciółka złożyła pozew a dopiero po jakimś czasie po prostu poszła i wpłaciła nie czekając na wezwanie sądu. Odpowiedz Link
374.4w Re: Królik !!! 20.09.07, 16:03 crazyrabbit napisała: > > Dlatego to dla mnie formalność z której bardzo się cieszę , bo się > będę mogła rozliczać wspólnie z dzieckiem. I robić TO oficjalnie,pruderyjny Szalony Króliku Odpowiedz Link
cosmopszczolka Re: Króliczku kochany! 20.09.07, 17:21 No super, sciskam i pozdrawiam!!!. Musimy to uczcić w Krakowie!. A ja sobie czekam nadal.....bo termin sędzina przeniosła...więc mój system nerwowy się rozciąga jak guma ...... Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Królik !!! 20.09.07, 17:45 Króliku, gratulacje. Masz to wreszcie za sobą) Popiołem łba nie posypuj, bo to źle na włosy robi Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Królik !!! 20.09.07, 20:49 Gratulacje Króliku....kicaj teraz beztrosko i badz szczesliwa Odpowiedz Link
z_mazur Re: Królik !!! 20.09.07, 22:12 No to ja się też dorzucę z życzeniami, wszystkiego naj na nowej drodze. A na kolejnych zakrętach życia gumowych drzew. Odpowiedz Link
aron95 Moje współczucie 20.09.07, 22:26 Oby nigdy w życiu Ci się to nie przytrafiło . Dużo dzisiaj rozwodów . Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Moje współczucie 20.09.07, 23:28 Oczywiście , że się nie przytrafi , bo więcej za mąż nie wyjdę PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Moje współczucie 20.09.07, 23:30 crazyrabbit napisała: > Oczywiście , że się nie przytrafi , bo więcej za mąż nie wyjdę > > > PPPPPPPPPPP No i parsknęłam smiechem. Dobrze ze koniaczek zdążyłam przełknąć :- ))))) Odpowiedz Link
marieta_makieta Re: Królik !!! 24.09.07, 13:51 Króliku, skoro przyjmujesz gratulacje, to ja też się przyłączam. Odkąd zaczęłam zaglądać na forum, naprawdę podziwiałam Twoją energię życiową, poczucie humoru, w ogóle-podejście do tego cholernego życia. Mam wrażenie, że trudno Cię wtrącić w dół rezygnacji i zwątpienia. Jak kiedyś przeczytałam jakiś Twoj smutny post, to pomyślałam sobie, że świat się kończy, Królik w depresji. Twoja postawa życiowa robi na mnie ogromne wrażenie, bo jesteśmy narodem smutasów i narzekaczy. A tu jest taki jeden Królik, który, nezależnie od tego co by się działo, zawsze znajdzie coś zabawnego. Taka Polyanna, tylko że z "pieprzykiem". Dodajesz forum smaczku. Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie. Ach, z jakiegoś powodu zawsze wydawało mi się, że jesteś ognistą brunetką. Taki wulkan energii i optymizmu pasował mi do typu hiszpańskiego. Odpowiedz Link
crazyrabbit Marieto!!! 24.09.07, 14:58 Czytając takie rzeczy , ciągle szeroko otwieram swoje niebieskie oczyska ze zdziwienia. Nie mogę się przyzwyczaić , że ludzie tak pozytywnie mnie odbierają. To bardzo miłe , aż chce się pisać na tym forum )) Dziękuję. Odpowiedz Link
rafanetka Re: Królik !!! 24.09.07, 14:17 A ja się zastanawiałam skąd był u Ciebie taki opis na gg (ten przed, ten po był jakby jednoznaczny). Dorobiłam sobie nawet teorie... Ale teraz jasne. Gratuluje bo wiem, że na to czekałaś Odpowiedz Link
majkel01 Re: Królik !!! 24.09.07, 19:30 hmmm.... wolne króliki sa chyba bardziej rozbrykane ) . . . . . . w telewizorze chyba tak mówili ) Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Królik !!! 24.09.07, 19:56 Wolne króliki po prostu się nie czają... a rozbrykane były zawsze DD Odpowiedz Link
majkel01 Re: Królik !!! 24.09.07, 23:58 majkele też sa rozbrykane ale ostatnio mało powodow do radości mają Odpowiedz Link
crazyrabbit Majkel... 25.09.07, 00:02 > majkele też sa rozbrykane ale ostatnio mało powodow do radości mają Przykro mi to czytać , bo zawsze taki pozytywny jesteś... Wirtualne przytulanki wystarczą? Jak chcesz sobie pokląć albo ponarzekać , to zawsze mozna na priv Odpowiedz Link