santana_2 28.02.08, 15:11 Może osoby ze śląska sie zorganizują i pojadą wspólnie?czy to głupi plan? ja ma samochód mogę zabrać 3 sztuki. Istnieje jednak ryzyko awarii samochodu. wszak auto ma 22 lata.ale kto odważny może zaryzykować Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.b1 ironia losu 28.02.08, 15:14 co za cholerna ironia losu...mam okrutna ochote iść a w tym dniu jade na Śląsk Odpowiedz Link
z_mazur Re: Spotkanie w Krakowie cd. - osoby ze śląska 28.02.08, 17:48 Ja się też wybierałem samochodem, odrobinkę młodszym, nie powinien sprawiać problemów (mam nadzieję, że tego nie czyta, bo to złośliwe bydle), mogę zabrać 4 osoby. Jest tylko jeden problem, mam pewną sprawę do załatwienia po południu w piątek i obawiam się, że najwcześniej mógłbym być w Katowicach ok 18.30. Jeśli nie byłoby problemem spóźnienie się na imprezę jakieś pół godzinki, to jestem do dyspozycji (jak się zrzucimy na autostradę, to może nawet spóźnimy się mniej). Odpowiedz Link
santana_2 Re: Spotkanie w Krakowie cd. - osoby ze śląska 06.03.08, 08:14 z_mazur napisał: > Ja się też wybierałem samochodem, odrobinkę młodszym, nie powinien sprawiać pro > blemów (mam nadzieję, że tego nie czyta, bo to złośliwe bydle), mogę zabrać 4 o > soby. witam. niestety moja super bryka nie nadaje się raczej do podróży. TAk więc jeśli można chętnie się zabiorę ( + kolezanka). daj znać. ok?pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
z_mazur Re: Spotkanie w Krakowie cd. - osoby ze śląska 06.03.08, 08:56 Ok, to może kontakt przez skrzynkę pocztową. Niestety z gazetową skrzynką mam problemy. Jak co to kontakt do mnie z_mazur@wp.pl Jak już pisałem, nie dam rady wyrobić się wcześniej niż na 18.30. Nie wiem, czy jesteście z samych Katowic, czy jakichś okolic. Ja mieszkam w Rudzie Śląskiej, ale do Krakowa i tak muszę przejechać przez Katowice więc nie ma problemu, możemy się tam gdzieś umówić. Odpowiedz Link
etinaea Re: Spotkanie w Krakowie cd. - osoby ze śląska 28.02.08, 19:26 witam proszę mnie dopisać do listy chętnych Ev Odpowiedz Link
kjl2004 Re: Spotkanie w Krakowie cd. - osoby ze śląska 06.03.08, 08:47 bardzo chciałabym się spotkać z Wami, ale ja to jestem z takiego zaściankowego śląska i choćbym nie wiem co robiła to w piatek nie mam szans na przybycie, a jeszcze kierowca ze mnie taki, że hoho pozdrawiam i miłej zabawy życzę Odpowiedz Link