marekwarszawianin Re: Pomysły na oryginalne prezenty 19.03.15, 20:44 Bardzo ciekawą ofertę na oryginalny prezent prezentuje firma Angels Fruit Bouquets. Prezenty nadają się na każdą okazję, a bukiety owocowe w przeciwieństwie do zwykłych bukietów można spożyć. Obdarowana osoba na pewno będzie zachwycona takim prezentem. www.angelsfruitbouquets.pl Odpowiedz Link
iza82a Re: Pomysły na oryginalne prezenty 27.04.15, 11:18 Oryginalne nie zawsze znaczy lepsze :) Odpowiedz Link
ada_pearl Re: Pomysły na oryginalne prezenty 07.05.15, 09:04 Jeżeli chcecie niedrogie i stylowe prezenty pod choinke (ja np. mam bardzo wielu gości, więc muszę robić drobniejsze prezenty) to polecam gadżety ze strony www.retrozone.pl. Przeróżna tematyka więc można wybrać coś dla rodziców, rodzeństwa, cioci czy wujka, dziadków. Odpowiedz Link
oshinoko Re: Pomysły na oryginalne prezenty 25.05.15, 22:28 Nietypowym prezentem z klasą dla osób w poważniejszym wieku albo stanie ducha będą wieczne pióra. To taki prezent elegancki, trochę nostalgiczny (można wygrawerować jakąs dedykację), ale potrafi też zaskoczyć, np. nietypowym kolorem jak tu: galeriapior.pl/pl/p/Parker-Urban-Pioro-wieczne-Rozowe-CT-/179 - różowym czy fioletowym! Odpowiedz Link
intermarket Re: Pomysły na oryginalne prezenty 18.09.15, 12:20 Sądzę, że upominek cieszący nie tylko wyglądem, ale i smakiem to sprawdzony sposób na udany prezent. Jeśli chcemy obdarować np. gości na weselu, targach, czy eventach możemy zamówić lizaki z naklejkami przedstawiającymi logo firmy, albo odpowiednim do okoliczności opisem. Na stronie www.lizaki.com.pl jest wiele pięknie wykonanych lizaków w różnych kształtach. Odpowiedz Link
bro-kat Re: Pomysły na oryginalne prezenty 04.11.15, 12:29 Polecam świecącego psikusa :) Idealny pomysł na prezent, dużo śmiechu :) Wyobraź to sobie... Twój cel dostaje kopertę, nie wie co to i od kogo, więc z ciekawości otwiera ją i nagle... brokat zostaje rozsypany po całym pokoju. Najważniejsze! Nikt nie będzie wiedział kogo to sprawka, 100% anonimowość. To nie jest nic trudnego, wystarczy kilka kliknięć na Naszej stronie bro-kat.pl www.facebook.com/BROKATnaprezent Odpowiedz Link
plincia1 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 06.11.15, 11:58 Ja w tym roku dam swojemu do jego Forda Kugi specjalną przystawkę umożliwiającą przewóz rowerów t.qservz.com/cl.aspx?tc=792b101279ea1c51aa29ca9056304582 Oboje jesteśmy zapalonymi rowerzystami, więc będzie to praktyczny prezent :) Odpowiedz Link
raisaraisa Re: Pomysły na oryginalne prezenty 23.11.15, 19:17 no to może zamiast roweru coś do roweru? Np dzwonek? www.bikebelle.pl/akcesoria-rowerowe-dla-dzieci/2870-dzwonek-rowerowy-biedronka-ii.html Albo ew. można ogłosić zrzutkę na rower :) Odpowiedz Link
grumpyfemale Re: Pomysły na oryginalne prezenty 25.11.15, 22:29 Dla mnie oryginalnym prezentem będzie całkiem nowe, tradycyjne radio o które zostałam poproszona przez moją babcię. I weź tu kobieto kup takie ustrojstwo. Ja słucham, jeśli już to internetowego..tak staram się coś poczytać na ten temat www.sat-av.com.pl/radio/ ale nadal to dla mnie kompletna czarna magia. Albo pójdę na żywioł i zamówię jakieś z netu :P Odpowiedz Link
emmeram Re: Pomysły na oryginalne prezenty 13.12.15, 16:55 Być może coś z tej listy się spodoba www.homesquare.pl/pomysly-na-prezenty-swiateczne-dla-kazdego-design/ Szczególnie osobom, dla których stylowy wygląd prezentów też się liczy ;) Oczywiście ciekawy design nie ujmuje niczego aspektom użytkowym ;) Myślę, że wielu osobom chociażby takie przenośne głośniki mogą się przydać do smartfona. Odpowiedz Link
beadetrice Re: Pomysły na oryginalne prezenty 01.12.15, 20:54 ja do roweru polecam ochrone przeciwdeszczowa , naprawde oryginalny i praktyczny pomysl. bit.ly/1lVL857 pozdrawiam Odpowiedz Link
ewelina.grosz Re: Pomysły na oryginalne prezenty 14.12.15, 10:37 Rower może nie na te święta ale czemu nie :D Odpowiedz Link
nusiek42 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 29.03.16, 09:00 a co myslicie na ten temat? OBRAZ 3D - KAZDE ZDJĘCIE MOZNA TAK PRZEROBIC www.youtube.com/watch?v=cz0-bLUMZ2w Odpowiedz Link
mastermarker Re: Pomysły na oryginalne prezenty 10.04.16, 13:01 Oryginalnie i z klasą, portrety olejne w technice suchego pędzla. Antyrama + Papier + Farba olejna + pędzle = kilka zł Radość bliskich - bezcenna www.youtube.com/watch?v=JazWACefQtE Odpowiedz Link
pszotka Re: Pomysły na oryginalne prezenty 17.08.16, 10:11 ubrania, najlepiej jakies wyszukane typu szlafrok kimono intopassion.pl/japonska-moda-na-ulicach-warszawy/ Odpowiedz Link
fryzka37 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 18.08.16, 15:07 ja ostatnio kupiłam córeczce zestaw bransoletek - dzieciaki szaleją na ich punkcie, a mnie nie wyszło to drogo, ładne kolorki bosco-design.com/pl/dziewczynka-lila-projekt-anna-mucha-dla-dzieci.html Odpowiedz Link
zuzia.ka Re: Pomysły na oryginalne prezenty 19.09.16, 22:20 Oryginalnym prezentem może być fajne etui na okulary. Ostatnio takie wiedziałam w Salonie Optycznym Łódka w Łodzi. www.facebook.com/pracowniaoptycznalodka/photos/a.1077387268974924.1073741828.1076839359029715/1097378056975845/?type=1&theater Odpowiedz Link
malamauupka Re: Pomysły na oryginalne prezenty 25.02.17, 21:13 ja kupiłam narzeczonemu sweter z gruchą z filmu chłopaki nie płaczą :) a historii tego swetra i tak byś nie zrozumiał... :P znalazłam na allegro allegro.pl/sweter-z-gruszka-grucha-rozmiary-s-xxxl-i6721778052.html Odpowiedz Link
nati-85 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 31.08.17, 23:50 zapraszam do sklepu moich znajomych - mają tylko oryginalne i spersolanizowane pomysły na prezent. M.in. mozaikę ze zdjęć, mapy świata lub Europy z do oznaczania podróży. Polecam gorąco picarta.pl/spersonalizowana-mapa-podrozy/ Odpowiedz Link
patrynia10 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 04.09.17, 17:17 Ja byłam mile zaskoczona reakcją chłopaka jak podarowałam mu narzędzia z czekolady. Wyglądały jak prawdziwe! :) Kupiłam na stronie czekoladowy warsztat. Odpowiedz Link
patrynia10 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 04.09.17, 17:18 Wstawiam od razu link jak ktoś jest ciekaw :D www.czekoladowywarsztat.pl Odpowiedz Link
miaann49 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 07.09.17, 23:03 Wejście do escape roomu to spoko pomysł, bo nie dość, że ciekawa odmiana od "materialnych" prezentów, które często są na siłę, to zabawa naprawdę przednia i spędzacie czas razem. I to jest taki prezent, który można powtarzać, bo co pokój to zupełnie inna fabuła i zupełnie inne emocje. Od siebie mogę polecić Amazeing, World Escape i Escapers. To w Warszawie, jak w innych miastach nie wiem, bo nie byłem Odpowiedz Link
johanessa Re: Pomysły na oryginalne prezenty 08.12.17, 14:01 zapraszam do zakupu bluz sperosnalizowanych na święta. Rok temu robiłam dla swojej rodzinki: www.facebook.com/241125846303703/photos/a.248110755605212.1073741828.241125846303703/410420092707610/?type=3&theater Odpowiedz Link
erhuu Re: Pomysły na oryginalne prezenty 11.12.17, 15:46 Mój facet należy do tych większych więc musiałam znaleźć sklep z odzieżą męska xxl i kupiłam mu sweter ze świątecznym motywem. Miał niezły ubaw, a że to facet z jajem to nosi go nawet do pracy ;) Zamawiam tutaj www.grubaryba.eu/modne-swetry-kamizelki-duze-rozmiary . Gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
sikorka2323 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 13.12.17, 13:45 Ja zdecydowanie polecam coś takiego satamax.pl/pl/p/BSD-RAMASOON-915T-110/11412. Zdalnie sterowane auto, bardzo szybkie, mega frajda Odpowiedz Link
zipp1989 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 19.04.18, 10:36 www.fototrendy.pl/ www.tech-media.pl/grawerowanie,laserem,114-1,12.html Polecam te dwie strony jeśli chodzi o poszukiwania ciekawych, tanich i oryginalnych prezentów Odpowiedz Link
zawiki89 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 08.03.19, 15:00 voucher na przejazd lamborghini gallardo :) devil-cars.pl/samochody/lamborghini-gallardo Odpowiedz Link
jadzia123456 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 12.03.19, 12:47 Idealnym i oryginalnym prezentem na pewno będzie voucher na przejazd sportowym autem. Ja kupiłam taki voucher w Devil-Cars. Maja duży wybór aut i torów, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Można pojezdzić np Lamborghini, Porsche, Ferrari, Nissanem GTR, fordem Mustangiem, Subaru WRX i wiele innych. Ich oferta jest bogata również w różnego rodzaju bolidy wyścigowe np Ariel Atom czy Ktm X Bow :) Wystarczy wejść na ich stronę i dokonać zakupu i już kilka minut po złożeniu zamówienia dostajemy taki voucher na maila gotowy do wydrukowania i wręczenia :) Wszystko łatwo i szybko a satysfakcja i adrenalina gwarantowana w 100% :) Jest to prezent dla osób w każdym wieku, dla kobiet jak i mężczyzn. Przejazdy odbywają się do wyboru w roli pasażera lub w roli kierowcy :) Odpowiedz Link