maleyla 28.12.09, 20:54 Prosze podajcie mi jakies linki na holenderskie fajne bajki,nauke liczenia,kolorow dla 3latka dziekuje serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamabeauty Re: bajki 29.12.09, 19:46 Warto zapisac sie do biblioteki,jest mnostwo fajnych ksiazeczek (kolory,ksztalty,proste slowa),poza tym tv i holenderskie bajki dla takich maluchow. Odpowiedz Link
andevi Re: bajki 29.12.09, 22:14 Ja mam bajki na DVD. Polecam Dribbel(jesli chodzi o kolory, ksztalty, slowka), Bob de Bouwer, Tomas de Stoomlokomotief.Do kupienia w kazdym Kruidvacie za przyslowiowe 5 euro. Lepsze sa jednak ksiazeczki.W Action sa super i naprawde za nieduze pieniadze, juz za 2 euro kupisz porzadna ksiazke, pieknie ilustrowana. Jesli wychowujesz dziecko dwujezycznie i nie chcesz mieszac jezykow sama, to kup sobie pacynke, ktora bedzie dziecku (twoim glosem)czytala. Tez mam synka w tym wieku:) Zna juz caly alfabet, kolory i figury opanowal w miesiac. Mamy puzzle piankowe z literkami, jego ulubiona to W.Spi nawet z nia:) Odpowiedz Link
andevi Re: bajki 30.12.09, 16:26 www.babytvchannel.nl/flashGames/Games.aspx patrz, co znalazlam, akurat dla naszych maluchow:) Odpowiedz Link
8zumirodam Re: bajki 01.01.10, 21:57 Tutaj masz link do Woezel en Pip: www.woezelenpip.nl/ A poniżej link do książeczek z tymi pieskami: www.woezelenpip.nl/content_kinderen.asp?ElementID=21&Level1=5&Level2=9 A tu piosenki: www.woezelenpip.nl/content_kinderen.asp?ElementID=20&Level1=5&Level2=9&Redircount=1 I trochę filmów dla dzieci: www.youngtube.nl/asp/default.asp?t=videoarchief&var=1145&var1=1145&var2=1145 Mam nadzieję,że linki weszły-miłej zabawy! Odpowiedz Link
8zumirodam Dribbel 01.01.10, 22:09 A tu jeszcze link do wspomnianego Dribbla: www.funwithspot.com/house.asp?locale=nl Odpowiedz Link