Dodaj do ulubionych

Gastouder - pytania

09.11.11, 17:57
Witam. Mieszkam w Noord Holland i szukam gastouderki dla rodziny w Roosendaal poniewaz oni nie znaja jezyka. Kontaktuje sie z kilkoma biurami i wszystko idzie dobrze do momentu kiedy tlumacze im, ze nie moge byc na intakegesprek jako tlumacz bo mieszkam w innej czesci Holandii. i wtedy wycofuja sie. Nie wiem, moze sie myle ale takie sa moje odczucia a czas nieublagalnie plynie. Czy ktos z Was mial podobne doswiadczenia i jak ewentualnie poradzilyscie sobie? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: Gastouder - pytania 09.11.11, 19:54
      Napisz na priv, ja mieszkam kolo Roosendaal, moze bede mogla pomoc.
      • mel.la Re: Gastouder - pytania 09.11.11, 21:46
        Tijgertje serdecznie Ci dziekuje ale chyba nie bedzie takiej potrzeby bo wlasnie dostalam wiadomosc, ze pracuje u nich Polka i bedzie mogla pomoc w tlumaczeniu na 1 szej rozmowie. Mam nadzieje, ze w koncu zalatwimy wszystko pomyslnie. A jak z opvangtoeslag , moga jeszcze sie starac za pol listopada i grudzien czy dopiero od stycznia?
        • julanna75 Re: Gastouder - pytania 11.11.11, 22:40
          o kinderopvang toeslag moga sie starac os pierwszego dnia pobytu dziecka w przedszkolu niezaleznie od tego, w ktorym dniu/miesiacu rozpoczelo, pod warunkiem, ze oboje pracuja :)
          • mel.la Re: Gastouder - pytania 12.11.11, 10:01
            Dzieki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka