Dodaj do ulubionych

PROZBA O POMOC

02.02.12, 21:56
kochani jestem w ciezkiej sytuacji wraz z mezem nie pracujemy utrzymujemy sie z 2 zasiłków rodzinnych oraz zasiłku okresowego z gopsu .mamy dwójkie małych dzieci syn rok i trzy miesiące córka 4 latka barakuje nam wszystkiego od poscieli dla dzieci odzież zywnosc czy nawet zabawki córka ma marzenie kolorowankie i kredki .może znajdzie sie ktoś kto zechce nam pomóc o to muj adres email ewmc@interia.pl.jesli bedzie trzeba dosle dokumentacje aby było wiarygodne.dziekuje wszystkim którzy zechcą nam pomóc
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: PROZBA O POMOC 02.02.12, 22:30
      az mnie korci, zeby dopytac, dlaczego oboje nie pracujecie, jak zamierzacie sobie sami pomoc, zamiast tylko korzystac z pomocy innych, ale ze sama nie mam wlasnych dochodow, wiec powinnam sie zamknac:) Wyslanie nawert bardzo malej paczki z holandii to koszt ponad 20€, wiec oplaca sie wysylac tylko bardzo duze paczki. Mysle, ze powinnas zaczac od forum ponizej, jesli twoja stuacja faktycznie jest taka jak piszesz i nie jestescie w stanie podniesc sie na nogi bez pomocy innych, to tam na pewno znajda sie chetni do oddania ubranej po dzieciach czy zabawek. Moj mlody jest kilka lat starszy od twojej corki i co mialam, to uz porozdawalam.
      • tijgertje Re: PROZBA O POMOC 02.02.12, 22:30
        sorry, linka nie wrzucialam:
        forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html
      • majunia2011 Re: PROZBA O POMOC 03.02.12, 09:03
        kochana pani muj maż z dnia na dzień stracił prace obecnie nie ma dla niego pracy ja natomiast czekam na komisje w sprawie choroby od 9 lat choruje na schizofrenie .i czekam na komisje lekarską i tylko opieka społeczna nam pomaga bo jak tutaj poradzić sobie maż czasem coś dorobi na chlebek czy mleczko.dziekuje ze pani sie choć odezwała.pozdrawiam:)
    • mona812 Re: PROZBA O POMOC 03.02.12, 08:52
      Majunia gdzie mieszkasz ?
      • majunia2011 Re: PROZBA O POMOC 03.02.12, 09:11
        dzień dobry mieszkam w polsce .dokładnie silno woj.pomorskie.dziekuje za odopwiedz na muj anons .jesli chce pani w jakiś sposób pomóc prosze o odopwiedz na email ewmc@interia.pl.dziekuje z całego serca za odzew na moją prożbe .pozdrawiam
        • payuta Re: PROZBA O POMOC 03.02.12, 12:13
          Czesc dziewczeta, :P
          Wstrzymajcie sie chwile jeszcze z pomoca dla tej pani.Poczekajcie az dosle dokumentacje do Bj i potwierdzenie sytuacji.Zbyt wiele sie ostatnio dzieje i nie chce by me "krajanki" :P zostaly w jakis sposob poszkodowane.
          Tez wam tak zimno jak mi ???:P
          • go.ga Re: PROZBA O POMOC 03.02.12, 20:29
            Payuta, milo Cie widziec :-)
            • dieren Re: PROZBA O POMOC 10.02.12, 15:04
              podaj mi adres na priv
              uwazam ze kolorowanka i kredki przed doslaniem adresu moga "poleciec"
              • dieren Re: PROZBA O POMOC 10.02.12, 15:05
                doslaniem papierow mialo byc ;)
              • majunia2011 Re: PROZBA O POMOC 10.02.12, 16:49
                dzień dobry dziekuje własnie musze wysłąć dokumenty najnowsze do moderatorki ale teraz nie mam jak bo mieszkam na wiosce a tu nie ma kafejki zadnej wieć nie mam możliwości ja nie mam skanera a muj adres to silno.ul.dworcowa26 89-620 chojnice .dziekuje pozdrawiam
    • bj32 Cześć Ewa i krajanki: 04.12.12, 13:11
      forum.gazeta.pl/forum/w,615,140060924,140221928,A_mozesz_wyjasnic_tez_to_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,615,132994232,,PROSZE_O_POMOC.html?v=2

Ewa, jestem zmuszona na PE poinformować wszystkich, ze nie wiesz, czy masz męża.
      Reszty komentować nie będę.
      • bj32 Przepraszam. 04.12.12, 13:49
        Dostałam link i nie spojrzałam na daty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka