Dodaj do ulubionych

Nasze blogi

06.04.13, 03:46
Jak w temacie. Pochwalcie sie swoimi blogami. Mnie sie bardzo przyjemnie czyta blogi osob ktore znam juz wczesniej. Czasmi nowa tematyka wciaga dzieki wczesniejszej znajomosci a czasami nawet nie chodzi o temat bloga, tylko o to co slychac u znajomego. I obojetenie czy jest to znajomosc IRL czy internetowa.
Tak mnie naszlo po wizycie u Tygrysa, ze czesciej bym zagladala jak bym miala takie przypomnienie w postaci watku. Inna sprawa, ze trzeba odpalic maszynke rrs-ow i ona juz sama bedzie przypominac kiedy pojawia sie nowe posty.
Obserwuj wątek
    • nesla Re: Nasze blogi 06.04.13, 18:12
      Moj publiczny: www.anitabroda.com/blog/
      A niepubliczny tylko na specjalne zyczenie :)
      • corneliss Re: Nasze blogi 06.04.13, 21:15
        Ja mam bloga o dekupażu: www.dodeco.blogspot.com
        mozna tez cos zamowic.
      • ammasiago Re: Nasze blogi 15.09.13, 22:44
        przepiekne zdjęcia!!! weszłam przez przypadek na to forum, gratuluję weny i talentu;)
    • tijgertje Re: Nasze blogi 11.04.13, 08:51
      wrrrr, znowu ten sam spam!
      • beba3 Re: Nasze blogi 11.04.13, 13:56
        Tygrysie, spam ciachniety, dzieki za czujnosc.
    • kreda.nl Re: Nasze blogi 09.11.13, 10:35
      Cześć beba3,

Od niedawna piszę o edukacji w Holandii na Facebook: www.facebook.com/pages/KREDA/606946702676842.
      Oto cel tej mojej strony społecznosciowej na Facebooku:
      Moja strona ma za cel upowszechnianie wiedzy o oświacie holenderskiej wśród polskich rodzin w Holandii po to, aby polscy uczniowie lepiej radzili sobie w holenderskich szkołach i wiedzieli jak optymalnie wykorzystać im dane szanse.
      Jeśli czytelnicy Twojego forum chcą wiedzieć coś więcej od kogoś kto przepracował wiele lat w holenderskiej edukacji, to chętnie się włączę w dyskusje. Ponadto planuję otworzyć polską szkołę w rejonie Bollenstreek (Lisse), bo tu naprawdę nic nie ma ani dla dzieci polskich, ani dla ich mam - żeby się spotkać, wymienić poglądy, pomóc sobie nawzajem, a przy okazji zająć się naszymi dziećmi tak, aby dały sobie w przyszłości radę, czy to w Polsce czy to w Holandii.
      Pozdrawiam,
      kreda.nl

• beba3 Re: Nasze blogi 10.11.13, 10:40
        Czesc kreda,
        link nie jest aktywny. Ten powinien dzialac
        www.facebook.com/pages/KREDA/606946702676842?fref=ts
        Podoba mnie sie incajtywa i mam nadzieje ze uda ci sie otworzyc polska szkole.
        Wczytam sie dokladniej w to co piszesz na Fb ale juz na pierwszy rzut oka wyglada to interesujaco.
        Powodzenia w realizacji planow. Mam nadzieje ze znajda sie chetne do nauki dzieci i szkolka ruszy jak najszybciej.
        • kreda.nl Re: Nasze blogi 10.11.13, 12:20
          Dziękuje za odpowiedź oraz "uaktywnienie" linku. Jak widać nie jestem jeszcze tak doświadczona w internecie. Ale wszystko w swoim czasie...
          W każdym razie jestem gotowa pomagać użytkownikom na Twoim forum na tyle, na ile moja wiedza i czas mi na to pozwolą.
          Pozdrawiam,
          Kreda
          • beba3 Re: Nasze blogi 11.11.13, 02:48
            Bardzo fajnie, zapraszam do pisania. Forum jest obecnie w fazie spokojnej, tzn malo sie dzieje. Ci ktorzy maja pytania odzywaja sie, nowe osoby przychodza, stali bywalcy podczytuja i pisza z czasu. Znajomosci przeszly tez na spotkania IRL, na wiadomosci prywatne i na inne platformy informacyjne jak Fb.
    • dropsik Re: Nasze blogi 03.02.15, 17:49
      zapraszam oszczedzajbowarto.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka