lenkaaa 29.09.05, 10:11 Najlepsze zyczenia z okazji ukonczenia 4 miesiecy zycia :) Radosnego odkrywania Swiata, bezbolesnego zabkowania i pociechy z rodzicow :) Milego dnia Wam zycze : ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona812 Re: dla Fabiana 29.09.05, 10:25 Az mi sie lezka zakrecila , pierwsze zyczenia :))) Tylko tego ...no... hmmm...Fabian urodzil sie 18-06 :))))) Ale bardzo mozliwe ze gdzies kiedys cos zle napisalam , ja taka zakrecona jestem hi hi Ps Mam nadzieje ze to o mojego Fabianka chodzi ???:)))) Odpowiedz Link
lenkaaa dla Fabianow 29.09.05, 10:42 Mona :)) Ale nieporozumienie wyszlo :))) Mialam na mysli synka Mello100 Nie wiedzialam jak ma na imie Twoj synek (w watku "poznajmy sie" pisalas tylko o "synku") i stad taki tytul - myslalam, ze jest tylko jeden Fabian na forum :) To w takim razie zyczenia sa dla wszystkich Fabianow na tym forum, ktorzy skonczyli lub wlasnie koncza 4 miesiace :))))) Odpowiedz Link
mello100 Re: dla Fabiana 29.09.05, 11:08 dziekujemy za zyczenia, to nasze pierwsze dzisiaj. mam nadzieje, ze jako jego rodzice dobrze sie spiszemy, a zabkowanie jak na razie (odpukac) prawie bezbolesne. Fabian dziekuje osobiscie radosnym gu-gu. :) Odpowiedz Link
mello100 Re: dla Fabiana 29.09.05, 11:14 a nawiasem mowiac to zyczenia naleza sie rowniez, i to nawet dzien wczesniej, Emilce, ktora takze skonczyla juz 4 miesiace. Rosnij zdrowo! a ja to traba jestem, ze wczoraj zapomnialam. pozdrowionka :)))) Odpowiedz Link
beba3 Dla Fabianow i Emiliki 29.09.05, 16:21 Oczywiscie najserdeczniejsze zyczenia! (Ja to o wszystkim zpominam ostatnio i sie spozniam ze wszystkim... Wstyd.) Odpowiedz Link