agatamaria1 28.10.05, 22:14 Hej, znacie jakis sprawdzony i prosty przepis na smaczne ciasto? Bardzo chetnie sprobuje swoich sil w tej nowej dla mnie dziedzinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saraanna Re: Ciasto 29.10.05, 19:39 Ja to w Holandii malo pieke ,ale podaje ci link moze cos dla siebie znajdziesz: kuchnia.kisa.pl/ Odpowiedz Link
zaneta9 Re: Ciasto 30.10.05, 10:19 Hej !!! Wejdz na www.kulinaria.pl tam znajdziesz nie tylko swietne przepisy na ciasta, lecz rowniez na dobre desery, salatki, zupy, przekaski ........ Smacznego mniam, mniam Pa Zaneta Odpowiedz Link
monikat4 Re: Ciasto 30.10.05, 13:05 Ja najczesciej robie te ciasta z pudelek,malo pracy,a wszystkim smakuja. Odpowiedz Link
agatamaria1 Re: Ciasto 31.10.05, 09:17 Dzieki dziewczyny, Z innych zrodel dotarl do mnie przepis na brownies (od amerykanskiej mamy ex chlopaka mojej kolezanki) Coz jak widac czasmi ex-tesciowe bywaja przydatne. Sprobuje i po degustacji jezeli ktos zainteresowany podam dalej. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link