zuzka71 07.11.05, 11:31 Milenka z okazji twoich JUTRZEJSZYCH 1 urodzin zycze ci samych usmiechow i samych dobroci, Nesla najserdeczniejsze zyczenia i gratulacje! alez to zlecialo..x zuzka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszynka28 Re: 1 roczek Milenki 07.11.05, 15:48 Ja tez dolaczam sie do zyczen! Duzo zdrowka i radosci =) Odpowiedz Link
mona812 Re: 1 roczek Milenki 07.11.05, 18:51 Tez chce zyczyc Milence jak najwiecej usmiechow tak slodkich jak na zdjeciach oraz wszystkiego co naj a mamie duuuuuzo cierpliwosci ;)) Odpowiedz Link
zuzka71 Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 09:45 ;))) a myslalam ze mnie tu nie bedzie dzis to trosze sie pospieszylam;)) ide na bloga.x.zuz Odpowiedz Link
saraanna Re: 1 roczek Milenki 07.11.05, 20:23 Ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego dla malutkiej. No Nesla skonczyly ci sie dobre czasy niemowlaczka w lozeczku,teraz zacznie sie bieganie,rozrabianie pozniej pyskowanie-jak ja czasami tesknie za tym jak Sara miala pare miesiecy.Ale wszystko przed toba, dlatego zycze ci duzo cierpliwosci i tolerancji dla Milenki zeby ci niedlugo powiedziala tak jak Sara mi-ze jestes najwspanialsza mama na swiecie. Odpowiedz Link
tijgertje Re: 1 roczek Milenki 07.11.05, 20:54 Milenko, duuuzo usmiechow ci zyczymy, na wlasnej buzi przede wszystkim, ale tez na twarzy mamy i taty i wszystkich, ktorzy cie widza. Zarazaj usmiechem caly swiat, niech sie do ciebie zawsze smieje! Odpowiedz Link
anitax Re: 1 roczek Milenki 07.11.05, 22:47 Milenko, zycze Ci duzo usmiechow i wygodnych bucikow :-) Holenderskim zwyczajem, zalaczam gratulacje dla szczesliwych Rodzicow. A. Odpowiedz Link
nesla Re: 1 roczek Milenki 07.11.05, 23:27 Jeszcze raz dziekujemy za zyczenia, jutro wycaluje i wysciskam Milene od Was wszystkie ciotki, a teraz zapraszam na bloga Milenki na podsumowanie minionego roczku ;) Odpowiedz Link
beba3 Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 00:02 Milenko! Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich pierwszych urodzin! Mamie i tacie serdecznie gratuluje! (-jest juz po plonocy?) Odpowiedz Link
saviera Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 11:45 I ja do zyczen dolaczam , rosnij duza i usmiechnieta :))) @->->-- Odpowiedz Link
anitax Re: 1 roczek Milenki 10.11.05, 20:25 >teraz zapraszam na bloga Milenki A jak go znalezc? Odpowiedz Link
beba3 Blog 10.11.05, 21:20 Jesli dostalas @ zaproszenie to klikasz na aktywnego linka i wchodzisz na Blog. Tam logujesz sie swoim gazetowym loginem i haslem i pokazuje Ci do jakich Blogow masz dostep. Bedzie tez juz ten nowy. No ale o zaproszonko to sie trzeba do Nesli usmiechnac... :-D Odpowiedz Link
nesla Re: anitax 11.11.05, 08:59 wyslalam ci dostep na adres gazetowy, ale nie sprawdzasz poczty, dostep automatycznie sie dezaktywuje 14 listopada jesli do tego czasu nie otworzysz poczty pozdrawiam! Odpowiedz Link
anitax Nesla 11.11.05, 12:49 Nesla, dzieki, ale nic nie dostalam. Mozesz przeslac jeszcze raz? A. Odpowiedz Link
monikat4 Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 12:15 Idzie misio... Idzie slonik...Idzie lalka... No i konik...Wszyscy razem z balonami...Z najlepszymi zyczeniami...Bo to dzien radosny wielce...Masz juz jeden roczek wiecej... Odpowiedz Link
merlott Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 12:53 sto lat sto lat!! duzo zdrowka i radosci na kolejny roczek!! (jak ten czas leci :))) Odpowiedz Link
emilanova Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 12:56 Milenko duzo duzo zdrowka i radosci, dla mamusi rowniez! Odpowiedz Link
nesla Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 14:04 Juz bylismy w zlobku poczestowac kolegow czyms dobrym i zaliczylismy fajowy basen, super bylo bo bo oprocz nas byl jeden dzieciak jeszcze, Milena oszalala na punkcie zabawek ktore dostala w prezencie, nie sadzilam ze jej sie tak spodobaja! haha teraz czekamy na babcie i dziadka i kolezanke i kolege, poki co solenizantka ucina sobie drzemke Kazala Wam podziekowac za zyczenia i przeslac usmiechy! :D Odpowiedz Link
tijgertje Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 14:15 Nesla, przyznaj sie, co w koncu wymysliliscie na prezent? Ciekawa jestem straszliwie, a nie chce czekac do niedzieli:-))) Odpowiedz Link
nesla Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 14:24 od dziadkow drewnianego konia na biegunach, od nas grajace popychadlo do nauki chodzenia (www.babyuniverse.com/pro/baby/85020/BabyWalker.html) i stolik z gra na latajace pilki i wiadro z klockami kolorowymi (a mial byc jeden prezent), przyjedziecie? Odpowiedz Link
tijgertje Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 14:36 Jak na razie sie wybieramy... No, chyba, ze mamy nie... Musaze leciec, bo mlody dzis jakies cyrki odstawia. Byle do wieczora... Odpowiedz Link
nesla Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 14:43 jakie "mamy nie" ????? mam nadzieje ze sie mlody nie rozchoruje ;) Odpowiedz Link
payuta Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 17:50 Zyczenia dla Milenki na maminej poczcie;-)))P.P. Odpowiedz Link
maxijo Re: 1 roczek Milenki 08.11.05, 20:06 i ja przesylam najlepsze zyczenia urodzinowe, spoznione, bo Milena chyba juz smacznie spi po takim dniu? Odpowiedz Link