Dodaj do ulubionych

jak dziecko sie slini

08.11.05, 22:10
Co robicie jak Wasze pociechy pakuja do buzi rekawy, a po bluzeczkach cieknie
slina? Lisa pakuje do buzi 2 rece i slini wszystko, co sie nawinie. Czasem
bluzeczki sa z przodu cale mokre. Przebieram ja, ale ile bluzek mozna zuzyc
dziennie. Moze zostawic jej sliniaczek?
Obserwuj wątek
    • agagaby Re: jak dziecko sie slini 08.11.05, 22:16

• tijgertje Re: jak dziecko sie slini 08.11.05, 22:17
      Ja ci odpowiem tylko na jedno pytanie. Ile bluzek dziennie? U nas nawet 8-9
      bywalo i to niekoniecznie przez slinienie, raczej jedzenie. A zdarzalo sie i po
      4-6 body i spodenek :-) Mlody ma wiecej w szafie niz ja z mezem razem chyba...
      Z tym sliniakiem to w sumie chyba nieglupi pomysl.
      • nesla Re: jak dziecko sie slini 08.11.05, 22:20
        sliniaczki z ceratka od spodu dostepne w H&M, mam caly stos, zuzywamy kilka na
        dzien, szkoda ze tylko w jednym kolorze - kremowe
        • saviera Re: jak dziecko sie slini 08.11.05, 22:25
          Ja tez tylko sliniaki uzywalam :)))
          • beba3 Re: jak dziecko sie slini 09.11.05, 00:51
            Moje dziewczyny z tych 'wiecznie' sliniacych byly. Mialam stosy sliniakow! ;-)
            Prawie wszystkie z Polski z misiami, zajaczkami i dniami tygodnia. Rowniez
            szyte przez babcie. Cos chyba tez znalazlam w Prenatalu a juz na pewno duze
            plastikowe z kieszonka doskonale do karmienia i samodzielnego jedzenia przez
            dziecko.
            • saviera Re: jak dziecko sie slini 09.11.05, 08:16
              beba3 napisała:

> Moje dziewczyny z tych 'wiecznie' sliniacych byly. Mialam stosy sliniakow! ;-)
              > Prawie wszystkie z Polski z misiami, zajaczkami i dniami tygodnia. Rowniez
              > szyte przez babcie. Cos chyba tez znalazlam w Prenatalu a juz na pewno duze
              > plastikowe z kieszonka doskonale do karmienia i samodzielnego jedzenia przez
              > dziecko.

Skad ja to znam ...hihihi
              Mialam takie same przeboje , z poczatku wstydzilam sie chodzic z dzieckiem ze
              sliniakiem , niestety koszulki szybko byly mokre i z dwojga zlego doszlam do
              wniosku ze sliniak szybciej zmienie jak koszulke , tez ladna kolekcje mialam w
              posiadaniu....najczesciej w C&A i Prenetalu kupowalam , dobre jakosciowo z
              grubego materialu , wiecej slinotoku przyjmowaly ;)))
              • beba3 Re: jak dziecko sie slini 09.11.05, 08:57
                Rekord to pol godzinki i ze sliniaczka prawie kapalo. Ble! Nic tylko
                zmieniac... ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka