Dodaj do ulubionych

prezenty pod choinke

13.12.05, 11:07
Gdzies , kiedys Nesla pisala ale pozwolilam sobie na nowy watek .
Chcemy kupic Fabianowi pod choinke taki samochodzik na ktorym sie siedzi i
odpycha sie nogami od podlogi , z roznymi bajerami ;))
Widzielismy w Toys ale kosztowal okolo 70 euro , kurcze troche mi szkoda tyle
wydac na zabawke .
Moze ktoras z was gdzies przypadkiem widziala taki samochodzik za troche
mniejsze pieniadze ?
Obserwuj wątek
    • kubek_w_kubek Re: prezenty pod choinke 13.12.05, 19:20
      W katalogu Intertoys z dziś (ważny do 24 grudnia) widziałam coś w tym rodzaju
      marki Fisher Price, przecenione z 49,99 EUR na 29,98 EUR :-)
    • tere_tere Re: prezenty pod choinke 13.12.05, 20:23
      mona,

ja co prawda nie wiem, gdzie mozna go taniej kupic, ale musze ci napisac, ze w
      naszym przypadku taki samochodzil sie bardzo SPRAWDZIL. byl jedna z zabawek, ktora
      sie mlody bardzo duzo bawil. a zatem naprawde polecam...
      • beba3 Re: prezenty pod choinke 16.12.05, 01:34
        My mielismy, nadal mamy i jeszcze Pyska uzywa, taki zwykly, tylko z klaksonem,
        schowkiem pod siedzonkiem, sluchawka telefonu i naklejkami zwierzatek. Ma
        obnizony tyl, taki hamulec. Kiedy dziecko popycha autko i uwiesi sie na nim, te
        zatrzymuje sie. To sie bardzo przydalo.
        Obie dziewczyny eksplatowaly ta zabawke i w domu i na dworzu i jest to dobry
        zakup.
        Mysle, ze im wiecej bajerow tym zapewne zainteresowanie bedzie wieksze. ;-)
        • maxijo Re: prezenty pod choinke 16.12.05, 08:29
          od jakiego miesiaca ten samochodzik, rozumiem ze dziecko musi juz dobrze
          siedziec?
          • kubek_w_kubek Re: prezenty pod choinke 16.12.05, 09:12
            Ten z Intertoys jest dla dzieci od 9 miesiąca, tak piszą. To taki trochę
            rowero-samochodzik raczej niż klasyczny samochodzik.
            • beba3 Re: prezenty pod choinke 16.12.05, 11:40
              Stabilnie siedziec. Jesli chce popychac powinno chociaz w miare dobrze chodzic.
              U nas byl ten hamulec i Jaga nie wywalala sie ale trzeba bylo i tak uwazac.
              Widzialm jakas taka wersje przerabiana. Z barierkami bocznymi, z kolkami ale
              tez jakas nakladka przerabiajac na "bieguny". Tak mi mignelo gdzies i sadze, ze
              to ten njdroszy model ale wystarczy aby dziecie siedzialo.
    • nesla Re: prezenty pod choinke 16.12.05, 16:44
      drogi, na pewno znajdziesz tansze, szczegolnie w promocjach Swiatecznych, miej
      na oku foldery z zabawkami i cos sie napatoczy, ja ci powiem tyle, ze jezdzik u
      nas stoi.. Milena chce CHODZIC a nie jezdzic czy sie popychac, ona potrzebuje
      STABILNEGO czegos zeby sie chwycic i codzic trzymajac sie to mebla to stolu,
      ale ten jezdzik to tak srednio nam sie sprawdza, moze jeszcze przyjdzie na
      niego pora, na razie nie zdaje egzaminu za bardzo.. no moze czasami. Duzo
      wieksza frajde Milena ma bawiac sie stolikiem edukacyjnym a latajacymi pilkami
      i popychadlem Chicco, ktorego co prawda nie popycha, ale tama sa takie dziurki
      do ktorych wklada sie pilki i inne przedmioty i to wydaje dzwieki i gra muzyka,
      Milena jest przeszczesliwa i tanczy przy melodii. Kazde dziecko jest inne
      pewnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka