Dodaj do ulubionych

Zaglosujcie na juniora :)))))

24.03.06, 08:23
Chce zostam mama modela ;)) Zaglosujcie prosze .Dziekuje :))
www.wehkamp.nl/informatie/modellenwedstrijd/p_modellenwedstrijd_detail.asp?Page=&IHC=&IPC=&DeelnemerID=13675
Obserwuj wątek
    • mona812 Re: Zaglosujcie na juniora :))))) 24.03.06, 12:48
      Na zamknietych ruch sie zrobil w zwiazku z tematem :))Czy ktos stad takze
      wstawiail swoje dziecie ,jak dla mnie to fajna zabawa choc na chwile mozna
      oderwac sie od rzeczywistosci a dzieciaczkow tam od zatrzesienia :))A jakie
      niektore slodziaki :))
      • saviera Ja swoja tez wstawilam :))) 24.03.06, 12:53
        www.wehkamp.nl/informatie/modellenwedstrijd/p_modellenwedstrijd_detail.asp?DeelnemerID=12688
        • mona812 Re: Ja swoja tez wstawilam :))) 24.03.06, 13:13
          Juz cala moje rodzina glosowala :))Adresy mi sie koncza ;))
          • nesla Re: Ja swoja tez wstawilam :))) 24.03.06, 17:04
            Oczywiscie mozna sobie dorabiac rozne filozofie, a ja tez dziewczynki wysle
            Milenke do tego Whekampa a co mi tam, wiadomo ze nie wygra z Fabianem i
            Elfikiem ale wiadomo ze nie o to chodzi, nie? ;-D Dam wam linka jak juz bedzie
            wiadomo co i jak.
            • mona812 Re: Ja swoja tez wstawilam :))) 24.03.06, 17:38
              Nesla ja juz probowalam tlumaczyc niektorym bo jakies dziwne podejscie
              maja ,dla mnie to frajda ,a ostatnio niewiele ich mam ,cieszy mnie kazdy oddany
              glos nie zeby wygrac bo tam dzeci maja po ponad 7 tys ale cieszy mnie to ze
              ktos glosuje bo mu sie Fabian spodobal albo bo lubi jego mame ;))obie opcje mi
              odpowiadaja :))Chetnie na Milenke zaglosujemy cala rodzina :))
              • diuna22 Re: Ja swoja tez wstawilam :))) 24.03.06, 17:48
                Poszlo mona812 i postaram sie kliknac co jakis czas :) Powodzenia :)))
    • a.polonia Re: Zaglosujcie na juniora :))))) 24.03.06, 18:59
      www.wehkamp.nl/informatie/modellenwedstrijd/p_modellenwedstrijd_detail.asp?Page=&IHC=&IPC=&DeelnemerID=13461
      no ladne dziecko :P
      • beba3 Re: Zaglosujcie na juniora :))))) 24.03.06, 23:42
        Dzieciaczki jak malowane! Chetnie zaglosuje a co tam musze wpisac?
        Pola! A to Ty te ladne dziecko? ;-D
        Niczego sobie, trzeba przyznac!
        Mozna cos wygrac? Jak jest idea? Chodzi "tylko" o pokazanie dzieciaczka swiatu
        czy cos jeszcze?
        • a.polonia Re: Zaglosujcie na juniora :))))) 24.03.06, 23:44
          cos Ty beba, ja mam mniejsze...oczy ;-)))):P
          • beba3 Re: Zaglosujcie na juniora :))))) 24.03.06, 23:57
            Ja tez mniejsze oczy... Krotsze wlosy... Za to ubrania zdecydowanie
            wieksze... :-( I takie bardziej kryte...;-P
    • agnieszkaela Re: Zaglosujcie na juniora :))))) 29.03.06, 09:08
      Wykorzystalam wszystkie maile i podbilam troche zdjecie do gory ;-)
      MOj Filip ma juz male szanse przy tej ilosci zdjec, ale milo mi bedzie jak pare
      glosow dostanie.
      www.wehkamp.nl/informatie/modellenwedstrijd/p_modellenwedstrijd_detail.asp?DeelnemerID=14541
      • beba3 Re: Zaglosujcie na juniora :))))) 29.03.06, 09:17
        A ja oczywiscie nie kumam. Jak teraz wyswietlilam to Filip jest na drugim
        miejscu w tych top kinderen. To o co chodzi, ze ostatnio ktos na niego glosowal
        czy ze ma sporo glosow? I nie moge wylukac ile ma konkretnie?
        Moge oddac z jednego adresu tylko jeden glos? Mam trzy to Was rowno obdziele.
        Czy tez moge oddac ich az 9? Po trzy z roznych na troje roznych maluchow?
        Nie piszcie ze mam sie zapytac slubnego bo mnie wysmieje... :-(
        • agnieszkaela Beba 29.03.06, 09:33
          Beba, w top kinderen sa najwyrazniej ci na ktorych dopiero co ktos glosowal, bo
          Filip ma dopiero 9 glosow. A ze dopiero dzis je zamiescili, to siedze wlasnie i
          wysylalam ze swoich maili. Z jednego adresu mozesz oddac 5 glosow, obojetnie
          jak puntktowanych (moga byc same 10). Na to samo zdjecie mozna glosowac tylko
          raz.
          A swoja droga to na szczycie caly czas jest jedno nazwisko Joel Tap, majacy
          ponad 16 tys glosow! ciekawe jak to zrobili?
          • beba3 Re: Beba 29.03.06, 09:40
            Musi miec bardzo liczna rodzine! ;-D
            Moze popatrze na tego smyka i sprawdze czy on taki urodziwy? Ale to jednak
            chyba jakis przekret. Moze i oficjalny ale nie wierze aby az tyle roznych osob
            zlozylo na niego glos.
            A to nie fajnie jak ktos odda na twoje dziecko 1 glos. Z jednej strony oddal
            ten swoj glosik a z drugiej, tylko 1 punkt. To sie czlowiek moze zasmucic...
            Mogli wprowadzic bez stopniowania!
            Biusciaste panienki to juz predzej w skali od 1 do 10 ale dla dzieci to chyba
            same 10 lub nic.
            I jest jakas nagroda czy cos? Czy tylko satysfakcja?
            Ide, moze sie uda. Jak nie to wieczorkiem macie moje gloski!
            • beba3 Re: Beba 29.03.06, 09:42
              A jeszcze! Bo ja upierdliwa jestem. Czy musze pisac nazwiasko, imie i maila czy
              tez nie? Bo nie wiem co ta * oznacza?
              • agnieszkaela Re: Beba 29.03.06, 09:44
                [Gwiazdka oznacza wymagane pola.
                • beba3 Re: Beba 29.03.06, 10:31
                  Dzieki! Ale to oczekuj moich glosow wieczorem. Ide stawiac czolo dzieciom
                  moim... :-)
                  • beba3 Re: Beba 29.03.06, 23:40
                    Zaglosowalam na Wasze dzieciaczki ale z jednego maila. Musze sie chyba
                    wylogowac aby znowu zaglosowac.
                    A to duze dziecko ktore mi wpadlo w oko:
                    Och!
                    • tere_tere Re: Beba 30.03.06, 08:59
                      noo... slodkie dzieciatko....
                      • beba3 Re: Beba 31.03.06, 00:56
                        Milo popatrzec. :-)
                        Zaglosowalam wczoraj ale raz potem mi kazalo wpisywac pawdziwy adres, czyli ten
                        pierwszy. Nic oszukiwac nie umiem! ;-) W sumie oddalam 3 glosy, jak kto chetny
                        to pisac!
                        A to 'najladniejsze' dziecko to nie najladniejsze! Moim skromnym zdaniem!
                        • beba3 Koniec juz? 02.04.06, 05:15
                          Wchodze w linki i nie ma tam juz zdjec... Ten konkurs (?) juz sie skaczyl?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka