01.07.06, 08:52
ja juz zaczynam odliczanie. jeszcze kilka tygodni i wybywamy - az na 3
tygodnie. w najwyzszym sezonie. jesli o mnie chodzi, to po raz pierwszy: bo
ani wysokiego sezonu nie lubie, ani tak dlugo nigdy sie nie udawalo. a teraz,
ze wzgledu na szkole, inaczej sie nie da. troche mnie przeraza, jesli pomysle
sobie o tlumach na kazdym kroku... ale moze nie bedzie tak zle. jedziemy do
francji, wiec najbardzeij mam nadzieje, ze nie wyladujemy osaczeni przez
samych holendrow...

a jakie wasze plany wakacyjne?
Obserwuj wątek
    • corneliss Re: wakacje 01.07.06, 10:07
      takze odliczam od dzis za 3 tyg. jedziemy na ponad miesiac do PL, do dziadkow
      Mlody jedzie, bo jak na razie jest tylko wirtualnym wnuczkiem ;) (widzieli go
      przez kamerke i na zdjeciach) :)) sie nie moge doczekac...
      • iza30_1979 Re: wakacje 01.07.06, 20:00
        ja podobnie jak ty corneliss doslownie za 3 tyg jade do polski tylko liczac od
        wczoraj w sobote to juz bede w domku :D
        pozdrawiam i zycze milych wakacji wszystkim dziewczynom
        • saviera Re: wakacje 01.07.06, 20:38
          iza30_1979 napisała:

> ja podobnie jak ty corneliss doslownie za 3 tyg jade do polski tylko liczac
          od
          > wczoraj w sobote to juz bede w domku :D
          > pozdrawiam i zycze milych wakacji wszystkim dziewczynom

Ja tez , jak Wy dokladnie za trzy tygodnie do Polski wyjezdzam :)))
          Udanych wakacji wszystkim zycze :)))
    • lenkaaa Re: wakacje 01.07.06, 12:24
      Hej, Tere-tere, a gdzie do tej Francji jedziecie ? My wybieramy sie w Pireneje.
      Juz w nastepny weekend wyjezdzamy. Maz myslal o Francji ale mnie skusila
      Andora, w ktorej nigdy w zyciu nie bylam i wogole jakos o istnieniu tego kraju
      zapomnialam. Tak wiec ostatecznie stanelo na Andorze. Tylko rezezrwacje jeszcze
      musimy zrobic, bo u nas ostatnio wszystko na ostatnia chwile sie dzieje.
      • kasia191273 Re: wakacje 01.07.06, 15:21
        My 23 lipca lecimy do Lizbony na dwa tygodnie! To nasze ostatnie 'wakacje we
        dwoje', choć mała kijanka leci oczywiście z nami, tyle że w brzuchu. Położna
        nie widzi przeciwwskazań, to będzie 15-16 tydzień ciąży, muszę tylko oczywiście
        uważać na słońce, dużo pić i nie forsować się. Ale to się da zrobić;-)))
        • agnieszkaela Re: wakacje 01.07.06, 15:39
          A my z kolei mamy pierwsze wakacje we troje ;-) Ostatnie lata spedzalismy urlop
          w Polsce, ale tym razem jedziemy do Chorwzacji. Tzn mamy taki zamiar, bo
          jeszcze nie mamy nic zalatwione. Potem juz sama z Filipem jade do rodzicow do
          Polski, ale to we wrzesniu.
          • beba3 Re: wakacje 01.07.06, 16:33
            Wczesniej planowalismy sbobie jakikolwiek wyjazd. Obojetnie czy zwiedzanie czy
            wypoczynek nad woda. Co prawda rok temu bylo zwiedzane, to moze teraz dla
            odmiany byloby byczenie sie nad bajorkiem, ale jednak zostajemy w domciu. Tak
            oszczednosciowo troche.
            Pojedziemy tylko do Polski sie pozegnac i watpie czy odpoczniemy. Jesli bedzie
            ladna pogoda koniecznie sie wychlupiemy w Baltyku, polazimy po gdanskiej
            Starowce i trafimy do Sopotu! :-)
            • nesla Re: wakacje 01.07.06, 16:47
              Fajnie Wam wszystkim :-)
              My w tym roku po raz pierwszy na wakacje we trojke (nie liczac oczywiscie
              wakacji z brzuchem) i ciekawa jestem bardzo czy wypoczniemy i jak sie nam
              spodoba odmiana. Niestety musimy tez jechac w sezonie wiec stanelo na Teneryfe
              bo tam podobno dosc lagodny klimat i jest co zobaczyc i przyjazne dzieciom.
              Wylatujemy 4 sierpnia na 2 tygodnie :-)
              Wszystkim zycze bardzo udanych wakacji i milego okresu WYCZEKIWANIA bo to tez
              piekne, nie?
              • moni-bel Re: wakacje 01.07.06, 18:58
                Jade z chlopakami na przelomie lipca i sierpnia na dwa tygodnie do Wroclawia, a
                w sierpniu lecimy wszyscy na Ibize powygrzewac sie na slonku i pochlapac w
                basenie:))
                • tijgertje Re: wakacje 02.07.06, 10:48
                  Jej, ale plany macie... A u nas nic specjalnego. Za 2 tygodnie jedziemy najpierw na tydzien do Kudowy Zdroju, potem na tydzien do moich rodzicow, znajomych musze poodwiedzac, jeszcze odliczyc te 3 dni jazdy to tych wakacji troche malo:-( Maz cos mowil, ze we wrzesniu moze na Krete albo na Cypr pojedziemy, ale jak slysze jego narzekania, ze kasy nie ma, to jakos w ten wyjazd nie wierze. No, ale zobaczymy.
                  • moni-bel Re: wakacje 02.07.06, 11:45
                    Tijgertje, wrzesien jest idealny na wakacje.Jest juz po szczycie sezonu wiec
                    jest na ogol taniej:))Kilka lat temu kiedy chlopcy nie mieli obowiazku
                    szkolnego jezdzilismy tylko tak.A Kreta jest piekna,bylam tam juz dwa razy i
                    napewno jeszcze sie tam wybiore.Mam nadzieje,ze uda Ci sie wypoczac na tej
                    pieknej wyspie;))A Kudowa zdroj jest tez fajnym miejscem na odpoczynek:))
                    Udanych wakacji!!
                    • mimi764 Re: wakacje 03.07.06, 00:15
                      Zgadzam sie z tym wrzesniem, super miesiac na wakacje. Nie ma tlumow, ceny
                      nizsze a jak sie wybierze cieply kraj to i slonka mozna zakosztowac.
                      My w tym roku wyjatkowo pod koniec lipca jedziemy na wakacje, najpierw
                      Toskania, pozniej Francja. Milych wakacji.
                      • flucha Re: wakacje 10.07.06, 15:54
                        A my już po, w czerwcu bylismy w Portugalii w 2 mcu ciazy ciagle mnie mdlilo,
                        ale com se zobaczyla to moje :)
                        • beba3 Re: wakacje 10.07.06, 19:11
                          A to Ty w ciazy? Moze juz Ci nawet gratulaowalam na Forum ale nie pamietam.
                          Coz, pogratulowac raz jeszcze mozna przeciez!
                          No chyba, ze sie nie chwalilas to nie mam sobie nic do zarzucenia! ;-)
                          Gratulacje serdeczne! :-)
                          To teraz co, juz trzeci miesiaczek? Moze mdlosci mina pod koniec trzeciego
                          trymestru czy po 4 miesiacach? Tak ma wiekszosc kobiet. Mam nadzije, ze i Ty!
                          :-)
                          Domyslam sie ze w Portugalii to Ci sie podobalo. Nie bylam ale moze kiedys..?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka