a.polonia 30.12.06, 19:49 Dziewczyny, czy ma ktos kontakt z beba? nie wiecie czy ma juz internet w domu? Wyslalam do Niej maila kilka dni temu, ale zadnej odpowiedzi... Martwie sie, dajcie znac, jesli ktoras z Was cos wie, ok? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nesla Re: Beba...? 31.12.06, 11:17 A ja sie pytam nie tylko gdzie jest Beba, ale gdzie jest cala reszta, ktora nie daje znaku zycia od jakiegos czasu?? Odpowiedz Link
gosia06 Re: Beba...? 31.12.06, 11:24 nesla, do mnie mówisz (między innymi)? Uprzejmie donoszę, że grudzień to u nas zawsze na wariackich papierach. W styczniu się poprawię (postaram się :DDD). Kolki już pomału mijają..... A beba z tego co wiem, to internet ma, tylko chyba czasu nie. Odpowiedz Link
a.polonia Re: a bo co? ;P 02.01.07, 10:04 a bo reszta to wiadomo, swiateczno-noworoczny zastoj, a bebulec na drugim koncu swiata :( Qrcze no. Odpowiedz Link
nesla Re: a bo co? ;P 02.01.07, 21:26 a co tam nie moze miec Swiat i Sylwestra? chyba jej nie porwali??? Odpowiedz Link
a.polonia Re: a bo co? ;P 02.01.07, 21:34 cholera ich tam wie w tym Singapurze. No nic, czekamy ;-) beeeebaaaaaa, waar ben je????? :) Odpowiedz Link
diuna22 Re: Beba...? 31.12.06, 14:52 Od siebie moge tylko dodac info ze odebrala zyczenia swiateczne na gazecie dzis badz wczoraj. To tyle - wiec pewnie nadal z doskoku w necie. Odpowiedz Link
beba3 Re: Beba...? 03.01.07, 04:09 Czesc! Witam baardzo serdecznie! Milo mi ze sie Pola o mnie pytasz i marwisz! To znaczy, ze martisz tak ogolnie to nie, tylko ze wlasnie o mnie! ;-) Wlasnie odebralam Twojego maila, dziekuje bardzo! Diuna! Dzieki za kartke z zyczeniami! Bylam milo zskoczona! :-) Hello Nesla! Jak samopoczucie? Generalnie to mam net na stale ale chodzi sobie jak chce, to raz. Dwa to to ze maz jakos bardzo lubi przy nim przesiadywac. A trzy ze mamy 3 sypialnie zupelnie pozbawiona mebli. Wciaz... Maz juz dostal pelene moje przyzwolenie na zakup czegokolwiek. Moje propozycje z IKEA srednio mu sie spodobaly. Laptop lezy wic na podlodze i nie jest to co moj kregoslup lubi najbardziej... Swieta minely scisle w gronie rodzinnym coc byl plan wyskoczyc do znajomych ale jako ze caly poprzedzajacy tydzien wszystkie dziewczyny mialy grype zoladkowa a Nikiego zaczol bolec brzuch, zostalismy w domu. Zreszta Swieta to Wigilia pracujaca, na szczescie to byla niedziela, i wolny Pierwszy dzien Swiat. Czegos takiego jak Drugi dzien Swiat nie ma. ;-) Sylwestra spedzilismy u nas ale z para z ktara przyjechlismy z Holandii oraz z Brug i jej mezem (poznana przez forum Singapur). Bylo bardzo fajnie! Singapurska TV nie spelnila naszych oczekiwan, nie bylo tez widac sztucznych ogni (za dleko od Centrum mieszkamy), na szczescie rozmowy, jedzenie i picie w zupelnosci wystarczylo do spedzenia kilku godzin w milej atmosferze! Z ogolnych wiadomosci: zyje nam sie dobrze i nie mamy wiekszych problemow (odpukac). Jest inaczej ale nie gorzej. Jest tak bardzo inaczej ze nie moge sobie czasmi przypomniec jak to bylo mieszkac w Polsce czy Holandii. Pierwsza strona Wyborczej sprowadzila mnie na ziemie i juz nie tak wyraznie slysze mile glosiki dzieci pluszczacych sie w basenach... Troche nierealne to nasze zycie sie wydaje choc mam swiadomosc ze na dluzsza mete i to moze byc meczace. No, zobaczymy... Musze zmykac do generalnych porzadkow po Sylwestrowych. Sprzatac trzeba caly czas, nawet jak jest czysto, bo 'nie ma kto brudzic' ze wg na insekty i gekony. A jak Wam minely Swieta i Sylwester? Tesknie za ludzmi z Forum i czekam kiedy jak czlowiek bede mogla sobie usiasc i poczytac, popisac troche. Maz wciaz planuje tez zakup jakiejs kamerki czy czegos takiego abysmy mieli bardziej bezposredni kontakt z rodzina i znajomymi. Jak kiedys zrealizuje swoje plany to dam znac! Moze ktos bedzie chetny na pogaduszki! Sciskam Was bardzo mocno! :-) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Beba...? 03.01.07, 12:18 Beba, ciesze sie, ze sie odezwalas!! widze, ze jest lepiej niz myslalam, tzn macie tam znajomych, a to duzo! I pogon swojego, zebyscie chociaz biurko i porzadne krzeslo kupili w IKEI, co On sobie wyobraza? :P Sciskam i Wszystkiego dobrego dla calej rodziny! Odpowiedz Link
nesla Beba :) 03.01.07, 14:01 Masz sie meldowac co najmniej raz na tydzien! ;) Bo jak nie to bedziemy meldowac zaginiecie na policji ;) Odpowiedz Link
beba3 Re: Beba :) 04.01.07, 13:09 Hejka! Mezowi daje jeszcze trzy dni. Jesli nie poczyni zakupow do konca tygodnia to w poniedzialek jade do sieci sklepow meblowych a jak nie znajde czegos odpowiedniego to do IKEI po znane smieci. ;-) Czasu mam wiecej niz w Holandii bo dziewczyny chodza do przedszkola na caly dzien. Ha! :-) Dziwne tylko ze mi jakos przelatuje ten czas pomiedzy palcami... ;-) Tak sie zastanawiam gdzie jest ten watek o postanowieniach noworocznych...? Poszukam go pozniej bo powinnam chyba sobie jakos podsumowac poprzedni rok i poczynic plany na kolejny? ;-D Teraz to obiecuje zaglada juz systematycznie. Brakuje mi Was bardzo! A znajomi powoli sie pojawiaja co mnie bardzo cieszy. I wszyscy normalni, co lubie. ;-) Oby tak dalej! Gdzie znajde trzy slowa jak Wam minely Swita i Sylwester? ;-P Odpowiedz Link
beba3 Re: Beba :) 15.02.07, 17:32 Melduje sie z duza doza niesmialosci. Jestem i zyje ale nie mam czasu czytac. Szykuje sie witac Nowy Chinski Rok. Pozegnalam juz Tesciow i oddzwonili ze dotarli do Gdanska. Maz net naprawil. Buziaki dla Wszystkich a dla swiezoupieczonych mamus, podwojne! :-) Odpowiedz Link
go.ga Re: Beba :) 15.02.07, 17:56 Beba, buzka dla Ciebie. Fajnie, ze maz net naprawil, bedziesz pisac czesciej ;-) Odpowiedz Link
nesla Re: Beba :) 16.02.07, 10:52 Wracaj szybko i pisz bo tesknimy, dobrze ze wszystko oki, tak myslalam ze czas poswiecasz Tesciom, kiedy ten Nowy Rok obchodzicie? Odpowiedz Link
tere_tere Re: Beba :) 17.02.07, 11:03 beba, brakuje cie tu! przywitaj nowy rok, najezd sie mandarynek (mandarynki, dobrze pamietam?), niech ci szczescia przyniosa na caly rok i zacznij sie znowy udzielac. pozdrowionka. Odpowiedz Link
beba3 Re: Beba :) 21.02.07, 16:12 Hej, hej! Wszystiego najlepszego z okazji Chinskiego Nowego Roku! No i mamy juz rok swini! ;-P Juz po Swietach! Bylismy na Imprezce Noworocznej i podjadlam mandarynek ale tez popilam je spora iloscia wina (to juz taki nasz staropolski zwyczaj ;-P). Gosopodarze zaserwowali tez patere dziwnosci ktore kazdy musial wymieszac swoimi paleczkami i posmakowac chociaz. Kazde dzwniatko symbolizowalo cos konkretnego ale i tak generalnie chodzi o kase. ;-) O wszelkie powodzenie w dziedzinie finansow. Troche inaczej niz w Polsce gdzie, przynajmniej w zyczeniach, najwazniejsze jest zdrowie i szczescie. Bede czesciej pisac, obiecuje! Teciao pozegnalam i nawet lezka w oku mi sie kreci! ;-P Ale chyba dociagne do nastepnej wizyty! Sciskam Was mocno! Odpowiedz Link
mad_die Re: Beba :) 21.02.07, 18:06 A dziękujemy, dziękujemy :) My życzymy wszystkiego najlepszego z okazji zakończenia karnawału :D Trzymaj się ciepło (byle nie za ciepło ;)) i używaj życia w tamtym jakże egzotycznym kraju :D Odpowiedz Link