Dodaj do ulubionych

lekarz domowy

28.02.07, 16:26
Czesc dziewczyny!
Chcialabym zmienic lekarza domowego,bo jest po prostu kiepski.Czy jest to w
ogole mozliwe i jak mam to zrobic?Mozecie mi cos doradzic?
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: lekarz domowy 28.02.07, 16:36
      Oczywiscie, ze jest to mozliwe. W watku ponizej mad_die podala linka, gdzie
      mozna znalesc lekarza domowego:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24320&w=57780714
      Dowiadujesz sie u nowego lekarza, czy ma miejsce dla nowych pacjentow, mozesz
      sie umowic na wizyte, zeby zobaczyc kto i jak, jak spasuje, to sie zapisujesz,
      potem dzownisz do poprzedniego, zeby przeslal do nowego twoja dokumentacje. W
      Ubezpieczalni tez powinnas zglosic zmiane lekarza.
    • agnieszkaela Re: lekarz domowy 28.02.07, 21:11
      Ja swojego tez juz mam dosyc. Ale nie tylko chce go zmienic ale i napisac
      skarge na niego. Przez palanta wyladowalam kilka dni temu w szpitalu z
      zapaleniem woreczka zolciowego. Macie jakies doswiadczenie w tej materii?
      Jakies rady?
      • tijgertje Re: lekarz domowy 28.02.07, 23:09
        Co ten lekarz zrobil, ze przez niego wyladowalas w szpitalu? Mialam ataki
        woreczka przez dobrych kilka miesiecy, tego bolu najwiekszemu wrogowi nie zycze
        i wspolczuje ci bardzo. Z zoltym jednak mi do twarzy nie bylo, w dodatku nie
        bylam w stanie zajac sie mlodym. Mial 2 miesiace, jak sie zaczely ataki, w
        pewnym momencie mialam i po 3 w tygodniu, trwajace nawet dobe. Mialam operacje,
        wszystko poszlo super i juz ponad 2 lata mam swiety spokoj bez zadnej diety,
        bez blizn (no, prawie:-)) i bez bolu. Musisz miec usuniety woreczek? warto
        poszperac przez ubezpieczalnie, bo za "moich czasow" w moim szpitalu malam
        czekac prawie pol roku (najpierw mowili, ze gora 3 miesiace), w koncu po
        telefonie do ubezpieczalni zostalam zoperowana w innym szpitalu w ciagu
        tygodnia. Roznice sa ogromne, w niektorych szpitalach wycinaja od reki, w
        innych czeka sie miesiacami. Sama operacja to w sumie byl pryszcz.
        Jak chcesz cos wiedziec, to daj znac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka