zocha37 05.06.13, 23:24 Czy mógłbyś włączyć formatowanie? proszę tiny.pl/hs7dn Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scooter004 Re: do Kotwicy 06.06.13, 09:41 zocha37 napisała: > Czy mógłbyś włączyć formatowanie? > proszę > tiny.pl/hs7dn > Działa. . Kotwica istnieje . To go rózni od mobbinga że sie tu udziela. Raz jako kotwica raz jako exworker ale trudno zaprzeczyć że go widac. Mobbinga nie widac. A szkoda. Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: do Kotwicy 06.06.13, 11:21 scooter004 napisał: To go rózni od mobbinga że sie tu udziela. Chciałbyś żeby mobbing się tu udzielał?? Odpowiedz Link
scooter004 Re: do Kotwicy 06.06.13, 13:46 troublemaker_recovery napisał: > Chciałbyś żeby mobbing się tu udzielał?? A masz absolutna pewność że tego nie robi?? Odpowiedz Link
exworker Re: do Kotwicy 06.06.13, 13:12 scooter004 napisał: > zocha37 napisała: > > > Czy mógłbyś włączyć formatowanie? > > proszę > > tiny.pl/hs7dn > > > > Działa. . Kotwica istnieje . To go rózni od mobbinga że sie tu udzie > la. Raz jako kotwica raz jako exworker ale trudno zaprzeczyć że go widac. Mobbi > nga nie widac. A szkoda. A Ty ile masz nickow ? Bo zauwazylem dziwna prawidlowosc, ze o uzywanie kilku nickow podejrzewaja te osoby, ktore same tak robia. Trzeba byc debilem, aby po kilku moich oswiadczeiach, ze nie jestem kotwica, wciaz pisac o tym samym. Odpowiedz Link
scooter004 Re: do Kotwicy 06.06.13, 13:47 exworker napisał: > Trzeba byc debilem, aby po kilku moich oswiadczeiach, ze nie jestem kotwica, wc > iaz pisac o tym samym. He he he. Loozik. Piszę to co uważam. Odpowiedz Link
wilk.z.lasu Re: do Kotwicy 06.06.13, 15:59 scooter004 napisał: > exworker napisał: > > > Trzeba byc debilem, aby po kilku moich oswiadczeiach, ze nie jestem kotwi > ca, wc > > iaz pisac o tym samym. > > He he he. Loozik. Piszę to co uważam. No i po co skuter to robisz. Naszemu adminowi ciśnienie skacze. Epitetami zaczął rzucać biedaczek. Odpowiedz Link
exworker Re: do Kotwicy 06.06.13, 17:35 scooter004 napisał: > exworker napisał: > > > Trzeba byc debilem, aby po kilku moich oswiadczeiach, ze nie jestem kotwi > ca, wc > > iaz pisac o tym samym. > > He he he. Loozik. Piszę to co uważam. Jestem wyluzowany, to Ty z siebie robisz balwana nie umiejacego napisac nic poza " exworker = kotwica " Odpowiedz Link