tyska20 11.02.09, 20:02 Hej!Mam pytanko czy ktoś z Was słyszał lub wie coś na temat wesel w tym lokalu. Tzn.jedzenie, obsługa, itd....Przymierzam się do zorganizowania tam wesela ale nie wiem czy warto. Jak ktoś coś wie to pisac.dzięki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lookart Re: cantry hause 13.02.09, 00:58 Cześć, w odpowiedzi na Twoje zapytanie pozwolę sobie spróbować odradzić Ci robienia wesela w Cantry Kiedyś byłem tam dwa razy na zabawie sylwestrowej i było kiepsko! Kiepsko pod względem jedzenia, wszyscy chodziliśmy głodni- pamiętam, że był chyba jeden krokiecik na głowę ) Ogólnie nie polecam! Polecam natomiast najlepszą salę w okolicy, która powstała 1.5 tygodnia temu w Czernicy Wrocławskiej. W ubiegłą sobotę odbyło się tam pierwsze wesele, na którym miałem przyjemność być. Sala jest: - nowa i pachnąca - 4 toalety, dwie z prawej i 2 lewej części sali - szatnia z wieszakami - wyznaczona palarnia, z daleka od sali - klimatyzacja! w kilku miejscach sali - scena dla orkiestry - na wyposażeniu sali znajduje się już profesjonalne nagłośnienie także orkiestra nie musi swojego brać, a jeżeli chcesz DJ to masz do dyspozycji: miksery, CD mp3, światła dyskotekowe i inne - podczas imprezy masz do dyspozycji zamykany na klucz pokój, gdzie znajduje się lodówka na wódkę także wszystko masz sama pod kontrolą i w pomieszczeniu tym możesz już kosztować miłości ze świeżo upieczonym mężem - 4 telewizory plazmowe, na których np możesz sobie puścić pokaz zdjęć z dzieciństwa Twojego i Twojego męża (goście będą pod wrażeniem - obsługa na wysokim poziomie, przez cały czas 2 kelnerów i 1 kelnerka obsługiwali gości - kucharze pierwsza klasa, jedzenie na wysokim poziomie przyrządzenia - właściciel tej sali od 10 lat prowadzi firmę cateringową, która robi imprezy dla największych firm w kraju+dni miast+juwenalia- lipy Ci nie odwali- ma doświadczenie i widać, że ogarnia wszystko Myślę, że ceny mają tam bardzo przystępne, ale to najlepiej sama się dowiedz. Sala znajduje się w Czernicy koło sklepu spożywczego, na przeciwko urzędu gminy, komisariatu Policji. Jeżeli będziesz miała jakieś pytania to służę pomocą i mogę nawet wysłać Ci zdjęcia z wesela Pozostaw na forum swojego maila to coś powybieram Pozdrawiam Odpowiedz Link
blondyna87 Re: cantry hause 15.02.09, 17:15 ja bym prosila o zdjecia tej sali oraz na zewnatrz ermitka@o2.pl dziekuje Odpowiedz Link
marta5623 Re: cantry hause 16.02.09, 15:14 JA MIAŁAM TAM STUDNIÓWKE I BYŁO FAJNIE JEDZENIE DOBRE I NIEDROGO Odpowiedz Link