comma 11.11.04, 01:15 Zobaczcie przepięknego pieska, który po tragicznych przejściach teraz ma kochającą panią, zasłużenie z niego dumną! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=17542586 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_dronio Re: Guru p.a.d.a.l.c.o.w.e.j na Zwierzęta Fotogra 11.11.04, 01:18 Jest przecudowny!!!! Sama słodycz! To wspaniale, ze znalazł po swoich przejściach taki kochający dom:))))) Pzdr. Odpowiedz Link
venus22 Re: Guru p.a.d.a.l.c.o.w.e.j na Zwierzęta Fotogra 11.11.04, 05:47 Guru jest przesliczny i ma slodka mordke. Wyglada mi na jakiegos mieszanca. Bardzo lubie mieszance - czesto sa ladniejsze od rasowych. a tak przy okazji- czy ta scianka za pieskiem, drewniana - to z Ikei?? Bo mam prawie taka sama w kuchni :)) Venus Odpowiedz Link
umfana Re: Guru p.a.d.a.l.c.o.w.e.j na Zwierzęta Fotogra 11.11.04, 13:41 Widziałam to śliczne stworzenie.Piękny kolor futerka i noska ma Guru! ;o) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a bardzo, bzrdzo Wam dziękuję !!!! 11.11.04, 16:09 Zobaczyłam Guru-sia na Forum i pierwszy dzisiaj uśmiech na pysk padalczy wypełzł. Byłam dziś od rana na grobie swej mamy i tam płakałam i płakałam. Wróciłam i zajrzałam na forum i radośniej mi. Jeszcze raz wielkie dzięki dziewczyny kochane!!! =<:-)><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< padalec uśmiechnięty. Odpowiedz Link
comma Re: bardzo, bzrdzo Wam dziękuję !!!! 11.11.04, 16:13 To ja Ci kochana bardzo, bardzo dziekuje :-) Ogladanie Twojego pieknego pieska to wielka przyjemnosc. Sciskam Cie mocno, glaskanko dla Guru-sia Odpowiedz Link
baskarek Re: Guru p.a.d.a.l.c.o.w.e.j na Zwierzęta Fotogra 11.11.04, 21:31 Jest słodki!! A co to były za przejścia? Mam pytanie:jak się umieszcza zdjęcia na forum? Baskarek. Odpowiedz Link
miss_dronio Re: Guru p.a.d.a.l.c.o.w.e.j na Zwierzęta Fotogra 11.11.04, 21:47 Prawda, ze wspaniały?:) > Mam pytanie:jak się umieszcza zdjęcia na forum? Trzeba wejść na forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=631 Kliknąć:"ROZPOCZNIJ NOWY WĄTEK" Wpisac tytuł i pare słów o zwierzaku:) Nastepnie kliknac PRZEGLĄDAJ pod napisem "Tu możesz wsatwić zdjęcia":) Zdjęcia musze zajmowac do 66 kB. Chętnie pomoge przy zmniejszeniu jesli bedzie to potrzebne:) Po wstawieniu zdjęć i wysłaniu postu nalezy juz tylko czekać aż Orissa (moderatorka) zaakceptuje fotki:) Pzdr. Odpowiedz Link
baskarek Do miss_dronio! 07.03.05, 23:36 Pomocy! Udało mi się wstawić kilka fotek na f. fotografie, ale chyba za małe. Nie umiem tego teraz poprawić! Może Ty możesz coś z tym zrobić? Jeśli nie, to podaj mi rozmiary zdjęć w cm, wrzucę je jeszcze raz (tyle tylko umiem). Ulizanka, Baskarek. Odpowiedz Link
comma Re: Guru p.a.d.a.l.c.o.w.e.j na Zwierzęta Fotogra 11.11.04, 23:31 baskarek napisała: > Jest słodki!! A co to były za przejścia? > Tu masz link do historii Gurusia, opisanej przez jego Właścicielkę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24438&w=17502240&a=17513532 Na szczęście jego koszmar już się skończył, teraz jest pod bardzo dobrą opieką :-) Odpowiedz Link