comma 15.06.05, 01:10 tiny.pl/hslk Ciekawa jestem, który z aforyzmów podobał Wam się najbardziej, a z którym za nic się nie zgadzacie :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Joe Monster o psach :-))) 15.06.05, 11:11 :))))))) "Czy zdarzyło ci się wejść do jakiegoś pokoju i zapomnieć po co tam poszedłeś? Wydaje mi się, że w ten właśnie sposób upływa całe życie psa" - Sue Murphy a to jest najprawdziwsza prawda: "Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy" - Edward Abbey ta myśl jest wspaniała: "Pies jest jedynym stworzeniem na ziemi, które kocha cię więcej niż siebie samego" - Josh Billings to coś dla naszych ukochanych trolli: "Przeciętny pies jest przyjemniejszym człowiekiem od przeciętnego człowieka" - Andrew A. Rooney to coś dla mnie: "Jeśli w niebie nie ma psów, to chcę pójść tam, gdzie po śmierci idą one" - Anonim ------------------ "Widziałem raz u psa taki wyraz oczu, spojrzenie pełne pogardy, które bardzo szybko znikło i jestem przekonany, że psy w zasadzie uważają ludzi za kretynów" - John Steinbeck czasami to i mnie zdarzy się tak nieładnie pomyśleć jak tym psom niby :) to wspaniała rada: "Aby właściwie nacieszyć się psem, nie wystarczy po prostu nauczyć go być prawie człowiekiem. Chodzi o to, by otworzyć się na możliwość stania się po części psem" - Edward Hoagland "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin jestem bogata!!!!!! :)))) co powiecie na to? "Zwierzęta istnieją dla siebie samych. Nie stworzono ich dla ludzi, tak samo jak czarnych nie stworzono dla białych, a kobiet dla mężczyzn" - Alice Walker Zaraz zmienię sobie sygnaturkę - dzięki Comma Odpowiedz Link
aniani3 Re: Joe Monster o psach :-))) 16.06.05, 21:42 "Pies ma w zwyczaju uważać, że koniecznie musi pojechać z tobą w samochodzie, tak na wypadek, gdyby zaistniała konieczność poujadania ci zupełnie bez powodu do ucha" - Dave Barry to pasuje do nas jak ulał! ania Odpowiedz Link
m.malone Re: Joe Monster o psach :-))) 22.06.05, 23:54 "Jeśli w niebie nie ma psów, to ja chcę po śmierci tam gdzie one są" Heinlein tez jest dobry:))) Odpowiedz Link