luna15 14.05.13, 19:31 Kochani proszę o modlitwę w intencji siostrzeńca mojej koleżanki z forum rówieśniczego.Z chłopcem jest bardzo źle.Jest po przeszczepie szpiku, teraz wysiadła mu wątroba. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luccio1 Re: Prośba o modlitwę 14.05.13, 23:25 Oczywiście. Sam mam problem z wątrobą, wychwycony przed trzema laty. Odpowiedz Link
luna15 Re: Prośba o modlitwę 19.05.13, 19:57 Kochani, chłopiec wczoraj odszedł do Boga, odszedł w dzień urodzin swojego imiennika i opiekuna - Jana Pawła.Odszedł w spokoju i z pogodą na twarzy. Dziękuje za wasze modlitwy. Na pewno myśli które skierowaliście w jego stronę też się przyczyniły do tego że jego droga do domu Ojca była łatwiejsza i radosna. Odpowiedz Link
renowa Re: Prośba o modlitwę 22.05.13, 14:14 :( Śpij spokojnie Aniołku.... [*]... Wyrazy współczucia dla najbliższych Tego dzieciątka... Odpowiedz Link
maadzik3 Re: Prośba o modlitwę 22.05.13, 15:30 przykro mi, z bolem mysle o jego rodzinie, niech Pan da im spokoj ducha Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Prośba o modlitwę 22.05.13, 16:28 Rozumiem, że jest teraz szczęśliwy, ale nie potrafię pogodzić się ze śmiercią dzieci:( Odpowiedz Link