1alaska 23.10.13, 20:15 tak sobie siedzę i myślę, że chciałabym wyjechać stąd prysnąć gdzieś wyprowadzić się i wyciągam rycerza buław chyba się wyniosę? kiedyś Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: rycerz buław 23.10.13, 20:33 ale ryc buławiany to on nie siedzi nie rozmysla on jest zwarty i gotowy i przygotowany na wszelkie okolicznosci on ma zamysł i go realizuje na goraco stanowczy, sprytny i dynamiczny koles dla mnie on mowi o czasie bliskim, terazniejszym a nie , ze "kiedys" a moze to znak, wez doope w troki i do roboty Odpowiedz Link
algaria Re: rycerz buław 23.10.13, 20:41 Babowa dobrze prawi - rycerz buław nie myśli to nie król że odpoczywa to sama energia drogi i działania.. chyba że on sugeruje twoje nachodzenie myśli - wpadł i wypadł ale wątpię on biega i porywa swą gwałtownością i ogniem i to pędzikiem. Mi on kiedyś pokazał czas w którym się zrealizował 2 tygodnie - decyzja no a wyjazd 3 miesiące ale to wyjazd na stałe to trzeba było wszystko zaplanować. Za to jako osobnik co mi wpadł w życie to od losowania to wtargnięcia 3 tygodnie Odpowiedz Link
1alaska Re: rycerz buław 23.10.13, 21:56 teraz to nie ma możliwości ku temu nie spodziewam się też gwałtownych zmian w najbliższym czasie pewnie to nachodzenie myśli, zwłaszcza, że w talii rohriga ten rycerz wygląda dosyć specyficznie tkshare.com/the-rohrig-tarot-deck-russian-deck.html Odpowiedz Link
prognosis Re: rycerz buław 23.10.13, 23:10 Myślę, że pokazał on Twój stan emocjonalny, Twoje pragnienia i myśli. Przychylam się do odpowiedzi dziewczyn może Ciebie ten rycerz zaskoczyć dość szybko Odpowiedz Link