Dodaj do ulubionych

Zagadka: co się wczoraj u mnie stało?

05.03.14, 21:22
Hej, pamięta mnie jeszcze ktoś? Bo dawno mnie tu nie było, a co z oczu, to i z serca. Zarobiona jestem po łokcie, a wczoraj nastąpiło apogeum trzęsienia ziemi. Spróbuje ktoś zgadnąć, co takiego wczoraj mi utrudniło życie po maksie?
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 06.03.14, 20:00
      To było owym apogeum trzęsienia ziemi u Baby - 9 denarów, Król kijów
      To jest dziedzina, która spowodowała "trzęsienie ziemi" - Królowa kielichów, 6 denarów
      Takie było zachowanie Baby podczas "trzęsienia ziemi" - 3 denary, Śmierć
      Tak się zakończyło trzęsienie ziemi - 9 kielichów, 10 mieczy
      Takie są obecnie refleksje Baby - 7 mieczy, 2 kielichy, Diabeł

Może jakiś klient (zasobny, energiczny) chciał tłumaczenie "na wczoraj"?
      Zainwestowałaś w sprawę swoje uczucia, miałaś świadomość, że jesteś wykorzystywana.
      Wzięłaś się ostro do pracy, straciłaś serce do tej sprawy, ona umarłą śmiercią naturalną.
      Miałaś poczucie, że już nic gorszego Ciebie nie spotka...
      Obecnie pozytywne uczucia ścierają się z negatywnymi, których jest więcej. Boisz się, że to nie koniec...
      • baba_potwor Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 07.03.14, 13:01
        Część kart bardzo pasuje do problemu (zwłaszcza Śmierć, 3 denary i 10 mieczy), ale chodziło o coś innego niż z nich odczytałaś. Spróbuj jeszcze raz smile.
      • nagietek123 Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 09.03.14, 11:40
        Dziękuję Ci bardzo smile
        Wprawdzie na otarcie łez, ale zawsze wink

Poproszę kartę na finanse moje przez najbliższe pół roku.
    • leda-is-one Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 07.03.14, 14:48
      Spróbuje..
      Wyciągnełam po jednej karcie..i zgłupiałam.ale słowo sie rzekło;

-czym jest Baba zarobiona po łokcie -Swiat zaprzata ja sprawa,sprawy/zlecenia/płynące ze swiata i układające sie w pozytywne rokowania.dotąd dobrze żarło

-trzesienie ziemi - apogeum -dwójka denarów miał byc finał,podpisanie,sfinalizowanie czegos i cos sie stało ze nie sfinalizowane lub nie tak jak oczekiwała Baba

-co utrudniło zycie wczoraj Babie po maksie- as mieczy.brak możliwosci komunikacji.wyjasnienia,dogadania.może internet nie działal?lub własciwa osoba nie była dostępna
    • algaria Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 07.03.14, 17:12
      8 kielichów
      Problemy z prądem, awaria, brak fazy smile
    • inguszetia_2006 Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 07.03.14, 20:39
      Witam
      Nie pamiętam cię;-P Ale spróbuję, mimo to. To ty masz kocie karty?;-D
      To utrudniło życie po maksie babie: 6 monet, 2 monet, 3 buław
      Apogeum wiązało się z tym: Gwiazda, 3 mieczy
      Z hasła "apogeum" to mi wychodzi, że prąd ci odcięli, albo miałaś jakieś zwarcie w kompie, albo w innym oknie na świat. Światło zgasło, ekran jakiś? Utrudniła ci życie 3 buław, czyli mogłaś mieć problemy z patrzeniem w dal, za horyzont. 6 monet i 2 monet to mogą być problemy z uziemieniem... No nie mów, że lewitowałaś?;-D Ale to też mogą być problemy takie, że zapomniałaś zapłacić rachunek i cię odcięli od internetu lub prądu. Bo w szóstce to sprawy koło domu chodzą raczej. A dwójka to komunikacja. Dużo tych monet bardzo.
      Czy to ci dało mocno po kieszeni, czy jak? Czy jestem na złej drodze? Podpowiadaj, jeśli łaska, bo mam chrapkę na kotki;-D
      Pzdr.
      Ing
      • baba_potwor Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 07.03.14, 23:27
        Mam kocie karty, a z podpowiedziami na razie się wstrzymam, bo może jeszcze ktoś się zdecyduje smile. A może nie trzeba będzie podpowiadać? smile
    • baba_potwor Rozwiązanie 08.03.14, 23:56
      Sporo czasu minęło, więc ujawniam tajemnicę. Najdokładniej zgadła Inguszetia. Otóż przestał mi działać internet. Wczesnym popołudniem, kiedy wychodziłam z domu, wszystko było jeszcze dobrze, a kiedy wróciłam i chciałam znów się połączyć z siecią, wyskakiwał mi cały czas ten sam kod błędu. Co więcej, kiedy próbowałam przełączyć modem z jednego portu USB do drugiego (wcześniej pomagało), komputer restartował, co wiązało się ze zgaszeniem ekranu. W pewnym momencie zrobił się nawet niebieski. Wezwani serwisanci stwierdzili, że to wina modemu, w którym prawdopodobnie zrobiło się zwarcie. Przez wieczór szczątkowy kontakt ze światem zapewniał mi mobilny internet w tablecie, a następnego dnia kupiłam nowocześniejszy modem. Teraz sieć chodzi szybciej i połączenie nie przerywa się co chwila. Tak więc Inguszeta trafiła w sedno, ale Algaria i Leda też krążyły wokół tematu, więc umówmy się, że Inguszetii wyciągnę dwie karty (kocie, Ukryte Królestwa, cygańskie albo dowolną mieszankę powyższych), a Algarii i Ledzie po jednej. Nagietkowi też, żeby nie było jej smutno, że sama jedna bez karty została smile.
      • algaria Re: Rozwiązanie 09.03.14, 11:13
        smile
        Jak powiem że myślałam że padł Ci internet - to i tak mi nie uwierzycie - ale i tak blisko byłam..

Ja poproszę 1 dowolną na to ..hmm jakby to powiedzieć ... z pewnym panem rozmawiałam i pytanie: czy jeszcze sobie z nim porozmawiam
        • baba_potwor Algaria 09.03.14, 22:10
          Wyciągnęłam kartę cygańską - Zasmucenie, a to wróży ponowny kontakt (a poza tym oznacza, że Cię myśli o tym panu trochę odrywają od rzeczywistości smile).
          • algaria Re: Algaria 09.03.14, 22:41
            Dziękuję - ale zasmucenie i kontakt? chyba nieee bo to smutno mi Boże itp itd - smutek to smutek i kontaktu chyba nie będzie w końcu to smutek - nie podważam wróżby tylko jak zasmucenie może mówić o kontakcie który cieszy... oderwana może nie ale miło się rozmawiało - jeden raz wink
            • algaria Re: Algaria 09.03.14, 22:44
              O matko Babo !!! Czytam znaczenie i miałaś racje - to odrodzenie znajomości Niespodziewane wiadomości - jeszcze jak mi powiesz kiedy się będę ich mniej więcej mogła spodziewać suspicious to już będę szczęśliwa big_grin
              • baba_potwor Re: Algaria 09.03.14, 23:11
                Kurczę, tu będzie trudniej, bo określanie czasu w kartach nie idzie mi dobrze, ale wyciągnęłam 9 mieczy. Podobno oznacza to Marsa w Bliźniętach, więc stawiam na przełom maja i czerwca.
                • algaria Re: Algaria 10.03.14, 11:50
                  Kochana ja pomyślałam że ciągnąc Cygana to ubrałaś w ramy czasowe np 3 miesiące czy cuś.. Ja wiem jak trudne jest określenie czasu w kartach.. Powiadasz przełom maja i czerwca - no to zobaczymy smile

Sylwia - tarot, zapraszam na moją stronę www.sylwiatarot.type.pl
              • inguszetia_2006 Re: Algaria 10.03.14, 09:42
                algaria napisała: O matko Babo !!!
                Witam
                O Matko Algario! Czyżby się romans jakiś ognisty szykował wiosenną porą?;-D Czuję dreszczyk emocji... I niezdrowe zainteresowanie też;-P
                Pzdr.
                Ing
                • algaria Re: Algaria 10.03.14, 11:46
                  O Mato Ing!! Jaki znowu romans ? wink Przecież sama powiedziałaś osobiście, że inaczej spojrzę na Borsuka, a romansu żadnego dla mnie indywidualnego w kartach nie widziałaś...big_grin
                  Z Panem była rozmowa zachowana w pamięci bez żadnych zobowiązań i rokowań na przyszłość - cisza w eterze od dłuższego czasu - dlatego jakoś nie wierze w nawrócenie i kontakt chociażby dlatego, że nie ma czym i nie ma jak - choć dla chcącego nie ma nic trudnego w znalezieniu chęci na kontakt - o namiarach nie wspomnę wink

Powiem w cichości i sekrecie, że po ostatnich wydarzeniach w moim domu, owszem inaczej spojrzałam na Borsuka, a w zasadzie utwierdziłam się w dotychczasowym spojrzeniu - choć rok się jeszcze nie skończył wink
                  • nagietek123 Re: Algaria 10.03.14, 12:10
                    Ciekawe... ciekawe... Może rozwiniesz temat?
                    • algaria Re: Algaria 10.03.14, 14:59
                      Ciekawość to pierwszy stopień do piekła tongue_out
                      • nagietek123 Re: Algaria 10.03.14, 16:04
                        Zaraz tam do piekła wink
    • inguszetia_2006 Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 09.03.14, 10:13
      Witam
      Super. Ale nam dobrze poszło. Patrz pan! Gratuluję wszystkim wiedźmom, bo rękę dobrą mają do kart. A ja o Królestwa proszę (praca) i o kota. Kot będzie jako wskazówka: "jak żyć, panie premierze, jak żyć"?;-P
      Pzdr.
      Ing
      • leda-is-one Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 09.03.14, 17:38
        ING gratuluje,gratuluje nam wszystkim, no poszło nawet dobrze,gdyby bylo wiecej wiary w pierwszą myśl,jakos te karty moje tak wyraznie i prosto mówily, ze musiałam zagmatwac z niedowiary.ii tam, wszystko zawsze jest jasne potem i się mądrzewink

Ja proszę o karte na pracę,prace mam.zadowolona jestem.jak długo?
        /chciałabym jeszcze ze dwa lata../
        • baba_potwor Leda 09.03.14, 22:28
          Nie napisałaś, jaką chcesz kartę, więc samowolnie wyciągnęłam Ukryte Królestwa. Wyszedł Chłopiec z Wielbłądem. Gdy Chłopiec z Wielbłądem przybywa jako Twój sprzymierzeniec, przypomina o tym, że prośba o pomoc sprowadzi odpowiednich ludzi, którzy przyniosą Ci ulgę. Bez względu na to, jaki masz problem, Chłopiec z Wielbłądem to znak, że jeśli poprosisz, otrzymasz to, czego potrzebujesz. Gdy zwracasz się z prośbą o asystę, włącza się synchronia. Kiedy prosisz o pomoc przy dźwiganiu ciężarów na swoich barkach, Chłopiec z Wielbłądem nigdy Cię nie zawiedzie. A więc wyraź swą prośbę i spodziewaj się jej spełnienia.
          • leda-is-one Re: Leda 10.03.14, 05:43
            Dziękujęsmile
            PrzesłanieTwojej karty przypomina mi "Proś a będzie ci dane",czesto zapominam o tym, szczególnie w chwilach trudnych.Dzięki.
      • baba_potwor Inguszetia 09.03.14, 22:21
        Na pracę wyszła Opiekunka Marzeń. Kiedy Opiekunka Marzeń jest twym sprzymierzeńcem, marzenia mogą się spełniać i spełniają się. Są jednak dwa ich rodzaje: pochodzące z własnego Ja oraz od Boga. Duch ma dla Ciebie marzenie, które będzie tylko Twoje. Musisz tylko poprosić, a odsłoni się w cudowny sposób. Odgrywasz także ważną i jedyną w swoim rodzaju rolę w boskim planie. Najpiękniejsza wizja Twojego życia służy także największemu dobru innych ludzi. Opiekunka Marzeń jest tuż obok. Pomaga Ci bez trudu przejść przez złudzenia, obserwować Prawdę i celebrować Twój sen na jawie, który przynosi rezultaty.

Nie myślisz o zmianie pracy? Bo wygląda na to, że posłużyłaby Ci zmiana w zawód czegoś, co kochasz i co zawsze chciałaś robić. I chyba jest na to dobry moment. Kot natomiast mówi: przed czym się chowasz? Masz wszystko, czego potrzebujesz, żeby dać sobie radę z zaistniałą sytuacją. Nie wahaj się.
        • inguszetia_2006 Re: Inguszetia 10.03.14, 09:38
          Witam
          Wow! Dziękuję ślicznie. Nawet nie wiesz, jak bardzo blisko jesteś ze swoimi Królestwami;-D
          Bo mi się właśnie "coś" marzy, tylko jestem realistką i umysłem ścisłym (he, he), więc odpycham to marzenie i wiarę w powodzenie. Bo jak to tak? Dlaczego to właśnie mnie miałoby się spełnić marzenie? Statystyka się kłania;-P Marzenia są przyjemne, ale to tylko (i aż) marzenia. Energia Głupca jest mi potrzebna, zdecydowanie, a to trudne. Bo jestem o level wyżej.
          I kocur też bardzo przyjazny...
          Hm... Trzeba się wziąć w garść.
          Pzdr.
          Ing
    • ag_at5 Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 10.03.14, 15:43
      Niezwykle brzmią te Ukryte Królestwa.
      Gdybyś Babo_p miała chwilę i ochotę to poproszę o przesłanie na najbliższe lata.

• baba_potwor Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 11.03.14, 12:31
        Wyszła Pani Miłości i Współczucia. Kiedy Pani Miłości i Współczucia postanawia zostać Twoim sprzymierzeńcem, przynosi głębokie i bogate w sens przesłanie. Przypomina o tym, że prawdziwa jest tylko miłość. Jest to wyłączna, bezwarunkowa i prawdziwa moc, która stoi za każdą manifestacją tego, co niewidzialne w tym, co materialne. To świadome działanie współczucia powoduje największą twórczą moc miłości. Wielką moc dają Ci: hojność serca, szacunek, cześć oraz głębokie zrozumienie wszystkiego, co żyje. Dzięki temu Twoje życie pełne jest szczęścia oraz zadowolenia. Gdy chcesz, by niczego Ci w życiu nie zabrakło, Twoim myślom, uczuciom i działaniom muszą towarzyszyć: miłość, współczucie i życzliwość w stosunku do wszystkich. Bezwarunkowa miłość powróci dziesięć razy mocniejsza. Kiedy Pani Miłości i Współczucia postanawia zostać Twoim sprzymierzeńcem, wyraźnie Ci okazuje, że jesteś otoczona miłością. Wszelkiego rodzaju synchronie łączą się na Twoją korzyść. W związku trzeba pomyśleć o partnerze i tym, co dla niego najlepsze. Bądź bezinteresowna. Nie oczekuj niczego w zamian ani nie proś o nic. Zachowaj spokój. Otrzymasz to, co Ci się należy. Życzliwość zawsze w jakiś sposób powraca. Bez wątpienia otrzymasz to, co dałaś w sposób, który przekroczy twoje wyobrażenia.
        • ag_at5 Dziękuję po stokroć. 11.03.14, 17:48
          Nie będę pisała ile to dla mnie znaczy. Tak właśnie u mnie się dzieje.
          Z wielkim ukłonem smile
    • nagietek123 Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 11.03.14, 13:34
      A pamiętasz miła Babo o obiecanej karcie dla mnie? Na finanse na najbliższe pół roku? Kartę sama wybierz, proszę smile Tzn, talię wybierz.
      • baba_potwor Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 11.03.14, 14:23
        Cygańskie pokazały Wiadomość, a to dobra karta na pieniądze, z tym, że zaleca ostrożność w rozmowach na tematy finansowe.
        • nagietek123 Re: Zagadka: co się wczoraj u mnie stało? 11.03.14, 14:29
          ok, będę bardzo ostrożna smile Dziękuje bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka