Dodaj do ulubionych

Witam się ...

24.04.14, 16:50
podczytuję Was od kilku dni smile , nie znam się na tarocie i nigdy nikt mi nie wróżył ale moze , któraś z Was zechce (?) ..nie jest najlepszy ten rok dla mnie niestety - może jednak będzie lepiej ..?Kłopoty zdrowotne w rodzinie, muszę szukać tez nowej pracy ..buu takiego kiepskiego okresu jeszcze nie miałam. Czy jakoś się poukłada ? Pozdrawiam serdecznie Was.
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Witam się ... 24.04.14, 22:19
      Witam
      Ja nie chcę na pewno ci kłaść. Potrzebujesz wsparcia i nadziei. A karty czasami są okrutne.
      Życzę ci natomiast powodzenia i dobrych myśli. Niechaj tarotowa Gwiazda będzie z tobą!
      Pzdr.
      Ing
      • rybalon1 Re: Witam się ... 25.04.14, 11:04
        dziękuję ..liczę ze jednak jakoś się ułoży ,pozdrawiam
    • camaretto Re: Witam się ... 27.04.14, 11:29
      W tym tygodniu były aspekty astrologiczne, nagrywała nawet Iza Przybylska,pełny krzyż w znakach kardynalnych jest w 2 dekanie ,,trudny''- może masz Słońce albo głównye punkty horoskopu w tym miejscu może lepszym pomysłem jest horoskop zrobić bo aspekty trudne SĄ ale indywidualny trzeba by było...
    • algaria Rybo - droga 27.04.14, 13:38
      Witam Cie w naszych progach.. odważyłam się postawić Ci karty i.. nie żałuje
      - zrobiłam Ci rozkład na najbliższe pół roku... Karty masz bardzo fajne i dobre - zupełne zaprzeczenie tego co mówisz..

1 Najważniejsze wydarzenie. - as monet
      2 Co Cię czeka w sferze osobistej - as buław
      3 Co cie czeka w sferze zawodowej - 8 buław
      4 Co cię czeka w sferze finansowej - 6 mieczy
      5 Co cie czeka w sferze uczuciowej - Moc
      6 Co Cię zaskoczy – czego się nie spodziewasz – Diabeł
      7 Nowe perspektywy- 2 monet
      8 To od ciebie odejdzie – Rydwan
      9 To z Toba zostanie - 5 monet (7 monet)
      10 Rada - Q monet

Najwyższy czas zakończyć płacz i troski bo idzie nowe i dobre. Najważniejsze wydarzenie - weźmiesz sprawy w swoje ręce , może być że ktoś da Ci propozycję, wyciągnie pomocną dłoń a Ty według mnie powinnaś z niej skorzystać, bo oferta będzie bardzo dobra. W ciągu pół roku powinnaś zmienić pracę, nie od razu ale z perspektywą poprawić finanse, ba może nawet będą one z dwóch źródeł. W życiu osobistym też poprawa - nie wiem czy jesteś w związku czy nie ale szykuje Ci się nawet fajne nowe uczucie, związek romans, lub poprawa w związku w którym jesteś. Generalnie dostaniesz wiatr w żagle i zaczniesz działać - staniesz się silniejsza. Nie podoba mi się diabeł w rozkładzie to takie uwiązanie do przyzwyczajeń , do nałogu z którego śmiało będziesz mogła się uwolnić tylko jakoś nie będziesz chciała.. ale łącząc Diabła z królową denarów jako radę - ja bym powiedziała że nie daj się naciągnąć oszustom finansowym , nie bierz kredytu - bo świetnie sobie dasz radę w dłuższej perspektywie - a takim kredytem z nie do końca uczciwymi warunkami mogą Cię kusić.. i nie bądź rozrzutna przynajmniej w tym półroczu - Królowa monet mówi właśnie o wydawaniu bo promocja, rabat, raty - na rzeczy które nie zawsze są konieczne.
      Także prace zmienisz, pieniądze w przyszłości (jeszcze nie teraz ale później) będziesz miała, w życiu osobistym się ułoży, tylko uważaj z niepotrzebnymi wydatkami i pokusami no bo jeszcze tak mocno finansowo stać nie będziesz by sobie na nie pozwolisz, a jak pozwolisz to możesz mieć bardzo krucho z pieniędzmi.

Wyciągnęłam dla Ciebie przesłanie bogiń
      Bogini zwie się AERACURA - Rozkwitanie - Właśnie rozpocznie Ci się jakieś przedsięwzięcie, dlatego uzbrój się w cierpliwość i nie poddawaj się
      Powodzenia
      • rybalon1 Re: Rybo - droga 27.04.14, 14:51
        Witam Cię Algario smile dziękuję baardzo , nawet nie wiesz jak Twój post mnie ucieszył , mam nadzieję ,ze wszystko o czym napisałaś nadejdzie i przyjdzie nowe lepsze ..ten nałóg i przezwyczajenie od którego będę się musiała uwolnić to zapewne moja obecna praca (do czerwca) bo spędziłam w niej 18 lat i takie odrzucenie po latach bardzo mnie zabolało zwłaszcza, że niczym sobie na to nie zasłużyłam (ot taki kaprys zarządu) -innych nałogów nie posiadam na szczęście. Pozostawiam mój watek otwarty i będę zaglądać , napiszę jak moje losy się potoczą bo sama jestem ciekawa co z tej życiowej zmiany wyjdzie - wychodzę z założenia , ze co nas nie zabije to nas wzmocni -Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i raz jeszcze dziękuję .
        • rybalon1 Re: Rybo - droga 19.05.14, 16:42
          Witajcie ponownie - w środę idę na rozmowę o prace smile możecie tam troszkę popatrzeć w karty ?
          • freya_v Re: Rybo - droga 19.05.14, 17:05
            Czy oferowane warunki spełnią Twoje oczekiwania-as buław
            jak będzie się kształtować płaca-paź buław
            jak ułożą się warunki z współpracownikami-sprawiedliwość
            czy praca dostarczy satysfakcji-10 buław
            jakie będą dalsze perspektywy zawodowe-10 buław

w innym dodatkowym rozkładzie na przyszłość był rycerz monet który wróży Ci podjęcie pracy to samo mówi as buław bo to nowy początek działań obok paź buław spróbujesz swoich możliwości. Ten pazik mi się z okresem próbnym kojarzy obok sprawiedliwość wpływa więc warunki płacy nie będą ani zawyżone ani zaniżone adekwatne dla "początkujących". Z współpracownikami stosunki czysto zawodowe. Nie ma tam raczej atmosfery przyjaźni itp
            przy 10 buław będzie Ci ciężko i z czasem możesz psychicznie nie wytrzymać i poprostu zrezygnować.. Praca będzie dopuki sił Ci nie zabraknie. Przy 10 buław uważaj by nie przecenić swoich możliwości, jeżeli będziesz czuła że nie dasz rady nie zostawaj tam na siłę bo możesz nabawić się poważnych dolegliwości uszczerbku na zdrowiu itp
            • rybalon1 Re: Rybo - droga 30.05.14, 15:58
              Dziękuję za poprzednią podpowiedż - z tamtego spotkania póki co nic nie wyszło ...ale dziś byłam na innej rozmowie , konkretnej , padła konkretna oferta pracy i teraz ( dzisiaj !!!) mam się decydować czy tak czy nie ...nie spełnia ona całkiem moich oczekiwań finansowych. Waham się czy zaczynać tam prace czy jeszcze szukać bo w sumie to az tak nie mam ciśnienia zeby brać coś z musu. Firma może i fajna ale rozwoju raczej tam przede mną nie ma ..tak mi się wydaje przynajmniej. Co tam w kartach widać , zerkniecie ????? Do wieczora muszę zdecydowac ...aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka