freya_v 24.06.14, 10:59 Ostatnio być trening z tarotem teraz pora na romantyczne anioły kto potrzebuje wsparcia w życiu uczuciowym? (opisy kart z książek sobie daruje będę dodawać jedynie to co mi pokazują w praktyce) więc zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: Kto chętny na anielskie:) 24.06.14, 11:08 dziekuje freya za anielskie, porady i pocieszenia akurat w tej kwestii nie potrzebuje ale podziekowac chce za twoje checi, czas swoj jaki tu angazujesz jestes takim S.O.S potrzebujacym:p Odpowiedz Link
freya_v Babowa 24.06.14, 11:20 Onieśmielasz mnie dziękuje za miłe słowa tu jest taka pozytywna energia że się poprostu chce.. Tym bardziej że w moim życiu obecnie trudno się takiej doszukać karta charakteryzująca Ciebie WYBACZANIE I NAUKA a więc nic co ludzkie nie jest Ci obce wszystko zrozumiesz i jesteś bardziej za zgodą wyjaśnianiem i porozumieniem niż toczeniem wojen. A z każdym takich doświadczeń wyciągasz odpowiednie wnioski i lekcję na przyszłość Odpowiedz Link
babowa Re: Babowa 24.06.14, 12:04 freya, ja nie chciałam bys marnowała swa energie na mnie ale zes poleciała z buta to ci serdecznie dziekuje zreszta, to dobre słowa wiec wstydu nie ma:0 dzieki Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Kto chętny na anielskie:) 24.06.14, 11:10 Ja! ja! ja! Poproszę o wsparcie w związku z opieka nad mamą,żeby starczyło mi siły, hartu ducha, cierpliwości... Odpowiedz Link
freya_v Nagietek 24.06.14, 11:25 WYRAŻAJ SWOJĄ MIŁOŚĆ (śmiało wyrażaj swoją miłość) wszystko robisz z bezwarunkowej miłość do niej ale jeśli coś wykańcza Cię psychicznie mów o tym głośno jeśli masz jakieś żale też. Ona to zrozumie być może po cichu o tym wie że jest Ci ciężko. Każda mama wyczuje takie rzeczy.. I zrozumie a Ty jak się wygadasz będzie Ci lżej więc mów śmiało i nie duś niczego w sobie. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Nagietek 24.06.14, 11:33 No to musiałabym mówić bardzo głośno, bo mama źle słyszy i aktualnie leczymy jej ucho Mama ma demencję i wyrażam swoja miłość uśmiechając się do niej, chwaląc ją - jest jak dziecko, bardzo absorbujące swoja osobą, egoistyczne i chwilami nieznośne... Dziekuje Ci serdecznie, pomogłaś mi Odpowiedz Link
freya_v Re: Nagietek 24.06.14, 12:12 Nie rób dobrej miny do złej gry. Nie o to w tym chodzi. Możesz śmiało mówić co Ci na sercu leży krzyczeć też to i tak przecież nie zmieni tego że będziesz dalej się nią opiekować. Życzę Ci dużo wytrwałości Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Kto chętny na anielskie:) 24.06.14, 11:16 no to ja... jak zawsze pierwsza do wróżb..mam dzisiaj małe święto osobiste,co mi Anioły doradzają na najbliższy czas ogólnie? Odpowiedz Link
freya_v Leda 24.06.14, 11:28 TO MOŻE BYĆ TEN JEDYNY (już spotkałas partnera którego poszukujesz) to teraz musisz się dobrze rozpatrzeć w panach których już znasz ale pamiętaj wyżej jest napisane MOŻE BYĆ ale nie musi... Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 24.06.14, 11:57 Porca mizeria..ale mi się wiedzie w tych Waszych wróżbach!! dziękuję Ci pięknie Freya_v i idę się rozpatrzyć.. Odpowiedz Link
owieczka_1983 Re: Kto chętny na anielskie:) 24.06.14, 11:19 Nieśmiało poproszę o wsparcie anielskie na miłość bo jestem samotna Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
freya_v Owieczka 24.06.14, 11:38 ZWIĄZEK Z INNEGO WCIELENIA hmm tarotowy odpowiednik tej karty to u mnie królowa buław więc napewno zjawi się ktoś kto mocno Cię zaintryguje i będziesz czuć się pożądana ale uwaga to może być relacja karmiczna co się wiąże z jakimiś przeszkodami i trudnościami więc będziesz musiała przez coś przejść i się czegoś nauczyć no i coś odpracować. (ja teraz przechodzę te kartę i mam się nauczyć cierpliwości co jest wspomniane w opisie tej karty) Odpowiedz Link
bronxi Re: Kto chętny na anielskie:) 24.06.14, 11:24 Jeśli można to ja też poproszę o wsparcie w życiu uczuciowym, bo raz lepiej, raz gorzej.. i tak w kółko.. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
freya_v Bronxi 24.06.14, 11:47 KOCHAJ NAJPIERW SIEBIE nie próbuj wszystkim wokół dogodzić bo tak się nie da. Nie rób niczego w brew sobie i nie poświęcaj się. Jeśli nie będziesz miała szacunku do siebie to nikt go nie będzie miał. Bądź asertywna a zobaczysz jak nagle wszystko zacznie się układać po Twojej myśli Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 24.06.14, 11:53 Święte słowa, święte ! zawsze tak głupio robię, że wszyscy ważniejsi niż ja.. Moja asertywność jest do bani i od dawna wiem o tym, ale zawsze boje się powiedzieć nie, chociaż czasem mówię, ale tak trudno mi to przychodzi.. Dziękuję Odpowiedz Link
freya_v Re: Bronxi 24.06.14, 12:14 Więc już teraz nie masz się czego bać. Anioły nie doradzały by Ci tego gdyby miało to wyjść na Twoją szkodę.. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Kto chętny na anielskie:) 24.06.14, 11:40 Witam O rany, Freya! Ty jesteś stachanowiec normalnie;-D Ja też poproszę, ale na tym koniec. Jak jeszcze raz będę kogoś prosić w "wiadomej sprawie"(hi, hi), to niech mnie ten ktoś miotłą przez łeb zdzieli;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Ing 24.06.14, 12:00 OSZUSTWO (ktoś w tym związku nałożył maskę skrywając jego prawdziwe JA) o mały włos nie wyciągnęłabym tej karty bo mi się tak jakoś wypsneła ale była wysunięta z 3 milimetry to ją wyskubałam z talii.. Nie wiem co to może oznaczać ale intuicja mi mówi że może trudno by Ci się było dowiedzieć że ktoś tu kłamie i że dużo może potrwać zanim prawda wyjdzie najaw.. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Ing 24.06.14, 12:14 Witam Bardzo ci dziękuję. Wiem, o co chodzi, o dziwo;-P Ale nie myślałam, że ta sprawa będzie aż tak ważna w ogólnym przedsięwzięciu. A jednak! Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Kto chętny na anielskie:) 24.06.14, 11:47 to i ja poproszę bez konkretnego pana - dla mnie i tylko dla mnie Odpowiedz Link
freya_v Algaria 24.06.14, 12:03 NOWA MIŁOŚĆ super karta. Przynosi nowe znajomości ale to może być też coś zupełnie nowego w Twoim życiu. Fajnie bo to zawsze wnosi powiew świeżości i oby tak było i tym razem Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 24.06.14, 21:14 Dziękuję Freyu - nowa miłość - tylko gdzie ją spotkam? A to pewnie ktoś nowy się zapisze do biblioteki .. dziękuję bardzo - niech czytelnictwo wzrasta Co ma być to będzie Odpowiedz Link
freya_v UWAGA UWAGA 24.06.14, 12:07 Zapomniałam dodać.. Podczytujących też zapraszam śmiało pytajcie! takie wątki też są dla was korzystajcie i czerpcie z tego forum nie tylko czytając Odpowiedz Link
freya_v Kashaa 24.06.14, 12:53 MOŻESZ BEZPIECZNIE KOCHAĆ (otwory swoje serce na otrzymywanie i dawanie najwyższej energii) cóż tu dodawać, nie blokuj się nie powstrzymywaj i bierz pełnymi garściami co życie daje Odpowiedz Link
krakuskaa :) 24.06.14, 12:52 Ja też poproszę o takiego Anioła, co w relacji o kryptonimie x Odpowiedz Link
freya_v Re: :) 24.06.14, 12:56 NARZECZEŃSTWO (Twoje życie uczuciowe osiąga wyższy poziom wzajemnych zobowiązań) no to wyniknie coś z tego na duższą metę.. Odpowiedz Link
krakuskaa Re: :) 24.06.14, 16:15 dziękuję za poświęcony czas freya, ciekawa jestem co na ponowne narzeczeństwo powie mój m. Odpowiedz Link
nikix Może zdążę :) 24.06.14, 12:53 Jako, że wsparcia w życiu uczuciowym nigdy za dużo to ja poproszę: co tam wychodzi u mnie do końca roku? Odpowiedz Link
freya_v Re: Może zdążę :) 24.06.14, 13:02 NOWA MIŁOŚĆ wspomogłam się tarotem i wychodzi że w połowie lipca będą szalały u Ciebie namiętności (diabeł moc) Odpowiedz Link
ksawmama Re: UWAGA UWAGA 24.06.14, 20:51 to i ja bardzo chetnie poprosze, mam teraz stan obnizonego nastroju wiec ladnie poprosze o przeslanie Odpowiedz Link
marta.89 Re: Kto chętny na anielskie:) 24.06.14, 12:58 Na mój związek poproszę. Co anioły mówią na ten temat?? Odpowiedz Link
freya_v Marta 24.06.14, 13:04 FINANSE I KARIERA (w tej chwili kwestie finansowe wpływają na Twoje życie uczuciowe) widać wspieracie lub będziecie wpierać się finansowo Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Kto chętny na anielskie:) 24.06.14, 13:15 Witam ponownie Freya, jak to nie będzie przesada, to czy ja mogę jeszcze prosić o rzucenie anioła na mojego przyjaciela, co? Bo mi ta sprawa spokoju nie daje. Wkurzenie przeszło,ale jest mi smutno i jakoś tak za cicho w telefonie;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Ing 24.06.14, 13:22 MOŻESZ BEZPIECZNIE KOCHAĆ (otworz swoje serce na otrzymywanie i dawanie najwyższej energii) wiesz ja myślę że on wyraźnego sygnału od Ciebie potrzebuje że jest już ok. Tylko uważaj bo tarotowy odpowiednik u mnie tej karty to rycerz buław więc czy taki będzie do zniesienia? Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Ing 24.06.14, 13:28 Witam Uff... dziękuję ci sto razy po pięć razy;-D Tylko znowu "ja muszę". Rozumiesz? Znowu JA? Nie mógłby sam się wziąć w garść? No tak. Nie może, bo nawywijał i "bidak" teraz gryzie ogonek w samotności;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Re: Ing 24.06.14, 13:51 Pociągnęłam tarota by więcej szczególów mieć. On czeka i będzie czekał (7 monet) na zgodę bo na to liczy (2 puchar) ale widzi Ciebie w królowej puchar i przeraża go myśl (9 mieczy) że Ty w tej pucharowej też nic nie zrobisz.. Na końcu wyszedł głupiec więc jak nic nie zrobisz to tak dalej jedno na drugie będzie czekać. Zrób ten krok potem będzie okazja żeby mu powiedzieć i wyjaśnić że to nie jest tak że jak pierwsza wyciągasz rękę to i na wszystko będziesz przymykać oko. Że on też musi być odpowiedzialny za to co robi i się wykazać bo gdyby nie ten Twój ruch to nic by z tego nie wyszło. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Ing 24.06.14, 16:41 Witam Dzięki. To jak tak jest, to on sobie teraz trochę poczeka;-P Niech się pomęczy ze swoimi myślami, gad jeden wstrętny, łajdak pospolity. O! Pzdr. Ing Odpowiedz Link
bronxi Re: Kto chętny na anielskie:) 24.06.14, 13:28 jak już wszyscy otrzymają wróżbę, a będziesz mieć jeszcze natchnienie to miałabym jeszcze jedno pytanie: czy związek, w którym jestem doprowadzi do narzeczeństwa, a później do ślubu czy to poprostu jeszcze nie ten jedyny w moim życiu ale to tylko przy braku chętnych poproszę, aby nie nadużywać Odpowiedz Link
freya_v Bronxi 24.06.14, 13:37 Najpierw wyciągnęłam kartę POZOSTAŃ CZUJNY a potem po jednej na dany rok i na obecny wyszła NOWA MIŁOŚĆ więc myślę że obecny partner mężem nie zostanie. Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 24.06.14, 13:44 Dziękuję chociaż trochę zaskoczona jestem, bo chyba te 2,5 roku do niczego nie prowadzą.. zobaczymy, zobaczymy co to mnie czeka Odpowiedz Link
freya_v Bronxi!!! 24.06.14, 13:42 Znowu zrobiłaś to nad czym masz pracować.. Dlaczego jak wszyscy otrzymają to dopiero Ty masz dostać wróżbę? Jesteś pierwsza zgłaszasz się więc masz a kto spóźnialski to już jego problem. Pracuj nad tą asertywnością na każdym kroku KAŻDYM nawet przy najmniejszych okolicznościach a nie tylko w relacji z partnerem wtedy samo Ci to wejdzie w krew Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi!!! 24.06.14, 13:46 a to tylko temu, że już raz korzystałam.. wiem, że muszę i to dużo muszę zmienić w swoim życiu, bo się w tym roku totalnie pogubiłam i rozsypałam.. Odpowiedz Link
maja.1987 Re: 24.06.14, 17:15 A ja bym wiedziec czy do dwóch lat poznam mojego przyszłego męża i kim on bedzie? Jesli da sie to odczytać w ogóle Odpowiedz Link
freya_v Maja 26.06.14, 14:51 Na dwa lata karta FLIRT więc na nic poważnego z perspektywami się nie zanosi. Mogą być krótkie związki partnerskie. Odpowiedz Link
freya_v Caro 26.06.14, 14:54 Przesłanie dla Ciebie to ZASŁUGUJESZ NA MIŁOŚĆ (jesteś kochaną osobą) a w życiu przeważnie tak jest że jak już przestajemy wierzyć że kogoś poznamy i się zakochamy i odpuszczamy sobie to nagle ktoś się zjawia Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro 26.06.14, 20:59 Freyko! jestem, jestem kochana tylko czasami zołza nie do zniesienia Dziękuję. Zwłaszcza po dzisiejszym dniu pracy potrzebowałam takiego wsparcia tylko, rozumiem, mam nie czekać - samo przylezie... Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Kto chętny na anielskie:) 24.06.14, 17:42 oj...bardzo by sie przydało proszę... Gosia Odpowiedz Link
freya_v Gosia 26.06.14, 14:57 Wylosowana karta to NAMIĘTNOŚĆ (pozwól swojemu sercu i duszy śpiewać radosną pieśń!) Odpowiedz Link
freya_v Ksawmama 26.06.14, 15:02 Karta UZDRAWIANIE ŻYCIA RODZINNEGO widocznie pojawiły się problemy u Ciebie w tej kwestii ale karta zwiastuje ich zakończenie.. Odpowiedz Link
freya_v Agat 26.06.14, 15:00 NAMIĘTNOŚĆ (pozwól swojemu sercu i duszy śpiewać radosną pieśń!) karta może się również odwoływać do pełnego zaangażowania się w jakiś projekt hobby itp Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Agat 26.06.14, 19:28 Szczena mi opadła na tę namiętność dalekie do ode mnie a może nawet już obce. Dobrze, że jest jakaś alternatywa; szkoda byłoby gdyby taka przepowiednia miała się nie spełnić. Ciekawe, co mogłoby mnie aż tak pochłonąć. Dzięki wielkie. Odpowiedz Link
szaman.ka Re: Kto chętny na anielskie:) 25.06.14, 19:50 Ja potrzebuję wsparcia od Aniołków. Odpowiedz Link
freya_v Sabina 26.06.14, 15:08 Przykro mi ale dla Ciebie wyciągnęłam kartę ROZSTANIE (zbliża się czas rozstania z Twoim partnerem) może to być partner lub inna bliska osoba. Karta może też wróżyć chwilowe rozstanie np z powodu wyjazdu kogoś.. Odpowiedz Link
freya_v Szamanka 26.06.14, 15:05 POJEDNANIE (ktoś z Twojej przeszłości znów da o sobie znać) no to się spodziewaj powrotu jakiejś osoby Odpowiedz Link
szaman.ka Re: Szamanka 26.06.14, 18:42 Dziękuję Ci stokrotnie ! Właśnie z niecierpliwością na niego czekam. Odpowiedz Link
freya_v ZAMYKAM WĄTEK 26.06.14, 14:48 Powoli zacznę uzupełniać wątek.. Kto się wpisał do tej pory kartę dostanie Odpowiedz Link
algaria Re: ZAMYKAM WĄTEK 26.06.14, 20:57 I tym razem również dziękuję Frey za poświęcony czas i energię dla uczestników forum.. Serdeczności Dobra Kobieto Odpowiedz Link