szakal165 24.09.14, 11:36 Witam, jaki będzie wynik egzaminu praktycznego bo coś mi te Koło fortuny nie bardzo się widzi i jeszcze Sprawiedliwość na końcu... As Buław-Królowa Kielichów-Koło Fortuny-As Denarów-Sąd Ostateczny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szakal165 Re: Wynik egzaminu 24.09.14, 12:35 tak jakby dobry początek i albo egzaminator- kobieta albo to ja jestem przedstawiona jako Królowa Kielichow. Później zmiana jakaś, nie wiem czy na dobre czy złe albo los, coś na co nie będę miała wpływu. Jakiś wydatek niespodziewany lub szczęście (As Denarów), zakończenie lub druga szansa ? (Sąd) Mam problem z interpretacją Asa Denarów i Sądu. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Wynik egzaminu 24.09.14, 16:37 i gdzies nam się ta sprawiedliwość zgubiła... miała byc i nagle nie ma... wiesz, ja lubie porządek w kartach i nie wyobrażam sobie interpretowac tak "na oślep", bo to mi przypomina trafianie do celu z zawiazanymi oczami. pełno kart, ale nie wiadomo o co chodzi, czemu tak duzo, co znaczą, a jedna karta się nagle ulotniła całkiem Moze wyciagnij metodą Algarii czyli : sedno, to przemawia na tak, to na nie, wynik. Albo coś podobnego, ale żeby było wiadomo, o co chodzi. Odpowiedz Link