babowa 05.10.14, 21:12 zal wielki, młoda, piekna, 3 dzieci zycie przed nia smutno mi bardzo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Anka Przybylska zmarła * 05.10.14, 21:40 W szoku jestem... rak trzustki jest niestety nieuleczalny choć pan Kolberger żył z nim 18 lat.. Za młoda, za piękna - niestety życie nie jest dane ani młodemu, ani staremu, a śmierć wszystkich zrównuje Bardzo, bardzo mi smutno Odpowiedz Link
nikix Re: Anka Przybylska zmarła * 05.10.14, 21:59 Czytałam ale czytałam też coś innego: natemat.pl/110123,anna-przybylska-nie-zyje-informacja-nieprawdziwa To potwierdzona wiadomość ? Odpowiedz Link
nikix Re: Anka Przybylska zmarła * 05.10.14, 22:30 Jestem w szoku. Łatwiej mi było wierzyć, że to nieprawda. To była taka sympatyczna i normalna dziewczyna. Odpowiedz Link
babowa Re: Anka Przybylska zmarła * 05.10.14, 22:39 no własnie, normalna jakos tak oklapłam wiem, smierc kazdego z nas czeka, ale liczyłam, ze uda jej sie a ta trojka dzieci bez mamy- mocno daje po emocjach no tak miało byc Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Anka Przybylska zmarła * 06.10.14, 01:18 Komuś się cholernie zegarek spieszy. Ta wiadomość przyszła o jakieś 50 lat za wcześnie. Odpowiedz Link
bronxi Re: Anka Przybylska zmarła * 06.10.14, 11:21 Przypomniało mi się coś... W tamtym roku w dzień Wigilii rano włączyłam fb, żeby zerknąć, a tam dziwny wpis z gwiazdką na stronie mojej koleżanki.. okazało się, że Magda mając 30 lat zmarła na raka.. koleżanka ze studiów 5 lat dzień w dzień się widziałyśmy, bo do jednej grupy chodziłyśmy.. ukrywała wszystko w tajemnicy, mało kto wiedział.. rok wcześniej byłyśmy na weselu wspólnej koleżanki podobno już była chora, ale nic nie mówiła, nic nie było widać, uśmiechnięta jak zawsze.. Całą wigilię nie mogłam dojść do siebie i w sumie do tej pory nie wierzę, że jej nie ma.. Całe życie miała przed sobą... Odpowiedz Link