Dodaj do ulubionych

czy sprzedam moje anioły?

05.12.14, 10:23
Witajciesmile
Powiedzcie czy sprzedam moje "janioły" na allegro? czy niestety pójdą w pudło i będą czekać na przyszły rok?
Pozdrawiam z mroźnego południa smile
Obserwuj wątek
    • ag_at5 Re: czy sprzedam moje anioły? 05.12.14, 17:13
      BRONXI, anioły są eleganckie i jest na nie moda. Wydaje mi się jednak, że źle je wyeksponowalas. Ostatnio będąc w mieście widziałam choinkę ubraną w biale. Bombki, aniolki, włos anielski, biale, gwiazdeczki i takie tam. Może masz jakaś mala choinke, ubierz ja cudnie , oswietl lampkami i machnij fotke. Zrob też zdjęcie stolu przygotowanego do świąt. Nakrycia, serwetki i aniolki. Może doczepic im biale piorka do skrzydelek, na choince prezentowac sie beda sądzę, swietnie. Zrób prezent zapakowany elegancko i ozdób aniolkiem przy karteczce z imieniem obdarowanego. Kombinuj. Ludzie lubia mieć pomysl podany na tacy. Powodzenia.
      • algaria Ag-at 05.12.14, 19:19
        Świetnie pomysły smile stół nakryty, choinka ubrana nawet ta na dworze, prezenty, świece zapalone - magia świąt podana na zdjęciach z aukcjami smile

Rydwan Umiar, paź kielichów - musisz wyjść do ludzi z aniołami zaprezentować je (paź kielichów) - myślę że je sprzedaż, może nie od razu ale pójdą w świat
    • inguszetia_2006 Re: czy sprzedam moje anioły? 05.12.14, 20:32
      Witam
      Dobrze Agat ci prawi. Znać, że w marketingu robi;-D Albo ma dar wrodzony do sprzedaży.
      Ze mnie też handlowiec niezgorszy(he, he...), więc ci podpowiadam - anioły sprzedawaj w pakietach. I taki pakiet w jakieś pudełko płaskie tekturowe, wstążka, piórko, mała srebrna bombeczka. Żeby z tego prezent był taki dodatkowy, drobiazg, zamiast czekolady. Możesz też dorzucać do pakietu gwiazdkę szydełkową. Że niby taki gratis. I cena musi być odpowiednia.
      Nie pamiętam, po ile tam te anioły u ciebie chodziły, ale jak jeden kosztuje powiedzmy 10, to nikt nie kupi. Za pakiet - 5 sztuk np. - 35 złotych. Tylko musi być zapakowane elegancko. Dziś byłam w Rossmanie i widziałam szydełkowe, usztywniane zawieszki na choinkę, serduszka i gwiazdki, chyba po 5 zł. Wyprzedaż już jest, niestety.
      Pzdr.
      Ing
    • bronxi Re: czy sprzedam moje anioły? 05.12.14, 22:12
      Dziękuję Wam za podpowiedzi marketingowesmile i Algarii za kartysmile
      Jeszcze musze dorobić kilka aniołków, żeby powstał komplet, a może jak nie na allegro to znajomi będą chętni.
      Miłego wieczorkasmile
    • ag_at5 Re: czy sprzedam moje anioły? 06.12.14, 17:09
      Dzięki dziewczyny. Sprzedajemy magię, dobry gust itd.
      Ing, nie wiem w jakim celu ale musialam nauczyć się wielu rzeczy.
      I uczylam się z przyjemnością tongue_out
      • nikix Re: czy sprzedam moje anioły? 06.12.14, 22:46
        Dorzucę jeszcze do tego, co Ci radzą dziewczyny, żebyś spróbowała wystawić je na ebay.
        Większy zasięg i większy zbyt wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka