nikix4 22.04.15, 22:09 A poważnie. Dostałam dziś w prezencie talię Alice in wonderland. Nie wiem jeszcze co myśleć o całej talii ale karta Wisielca mnie urzekła Jak któraś z Was pracuje z tą talią to prośba, napiszcie do czego jej używacie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: chwalę się :P 23.04.15, 09:50 Witam O tak! Wisielec wymiata. Tylko czy ten Wisielec to faktycznie Wisielec? W wymowie bardziej Głupiec, co nie? Pojawiam się i znikam, ruszam w drogę i zawracam. Dzieckiem jestem, chcę się bawić i figlować;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Re: chwalę się :P 23.04.15, 12:53 Napewno trzeba popracować z taką talią, zadaj jej kilka pytań testowych, szybko będzie widać co i jak pokazuje. Ja bym taką talię przeznaczyła do analizy snów, wyobraźni, szukania inspiracji, na moje oko do analizy duszy też mogłaby być dobra.. Do poszukiwania przedmiotów, w pytaniach o podróże, spotkania towarzyskie.. Odpowiedz Link
caro-caro Re: chwalę się :P 23.04.15, 14:43 Pięknie zaprojektowane, z wyobraźnią Ja niestety nie umiałabym sobie z taką talią poradzić. Czytałabym poszczególne karty z pamięci. Przy czym wprawa i doświadczenie najważniejsze. Próbuj! Odpowiedz Link
nikix4 Re: chwalę się :P 23.04.15, 20:29 Pierwsze wrażenia po rozkładach Talia jest zgodna z mottem: u Alicji nic nie jest tym czym się wydaje być Jak zauważyła Inga - Wisielec tak naprawdę nie jest wisielcem Na kartach mieczy nie ma mieczy, na kartach monet nie ma monet itd, itp Ciekawa jest sprawiedliwość - kot ma pożreć mysz. Wypróbuję ją, tak jak radzicie, na dzieciach i na snach Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: chwalę się :P 23.04.15, 21:48 Witam Wspaniała będzie do pytań o oszustwa i prześwietlania ludzi, czy coś ukrywają. Tak sądzę. Tylko nie ćwicz zbyt wytrwale, bo ci przyjaciół ubędzie;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: chwalę się :P 23.04.15, 16:57 Moja pierwsza mysl była taka: można w niej szukać inspiracji do pisania bajek dla dzieci Ale może nadawałaby się w ogóle do wróżenia na temat dzieci, one żyją w innym świecie i może łatwiej byłoby się przenieść w psychike dziecka i zobaczyć świat jego oczami, a nie dorosłego... Odpowiedz Link