09.08.15, 10:46
Witam
Wiem, że jest upał, wiem... ale i tak wam zapodam zagadkę. Otóż, byłam w piątek na imprezie. Z jakiej okazji? Łatwizna. Ciekawe, jak karty to wam pokażą, bo może wyjdą wam jakieś ciekawostkiwink I będziecie mogły nam tymi ciekawostkami podumać.
Pzdr.
Ing
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Zagadka 09.08.15, 11:45
      Z takiej okazji była impreza, na której była w piątek Inga:
      Z przełożenia: Paź buław, 9 kielichów, Królowa denarów

6 buław, 6 mieczy, Sprawiedliwość
      Czyżby jednak Inga wygrała te sprawę i zorganizowała bankiecik?
      Coś, jakiś sukces świętowała, zakończenie czegoś, odcięcie się. Wymagało to dużo zachodu, ale udało się.

• caro-caro Re: Zagadka 09.08.15, 12:03
      Z tej okazji Inga była na imprezie w piątek - 10 mieczy. Widzę, że "świetna" okazja sad przykre i bolesne zakończenie czegoś. Stwierdziłam, że to mi nie wiele pomogło. Zapytałam jeszcze:
      Gdzie odbyła się ta impreza - Śmierć
      Atmosfera spotkania - 10 buław
      No nie, takich spotkań nikt nie lubi. Zakończenia, ból, przygnębienie i jeszcze przytłoczenie wszystkim.
      Ale Ci karty wylosowałam...
      Podsumowując powyższe wychodzi mi, że byłaś na pogrzebie? sad
      • bladamery Re: Zagadka 09.08.15, 13:09
        Z jakiej okazji Świętowała Inguszetia - Rycerz buław, Sąd.

Hmmm.....stawiam na party z okazji narodzin, ew. wiadomości o ciązy, albo parapetówka smile A może dostałaś awans/nagrodę , bo buławiany to też ciężka praca smile
    • pinia1214 Re: Zagadka 09.08.15, 13:21
      z powodu jakiegos zakończenia (smierc) i przejscia do "nowego" ew. wieczór panienski.
      Nie trzymaj nas długo w niepewnoścismile)
    • algaria Re: Zagadka 09.08.15, 13:35
      Karty poprzyklejały mi się do łap i się talia rozpadła, normalnie tasować się nie chciała
      3mieczy - pogrzeb i konsolacja czyli stypa z tej okazji?

Pewnie źle ale trudno
    • leda-is-one Re: Zagadka 10.08.15, 12:50
      Z jakiej okazji Inga byla na imprezie ?
      3 mieczy
      przysiegam ze sie skupilam na pytaniu i dlugo tasowalam! sad
    • inguszetia_2006 Re: Zagadka 10.08.15, 23:02
      Witam
      No, no... będziecie musiały jednak podumać, bo wyszło wam ciekawie, zaiste!
      3 mieczy, 10 mieczy, Śmierć i inne w tym stylu. O kim mówi ta bajka, hm?;-P
      Otóż, łatwizna to była, tak jak mówiłam, bo byłam na przyjęciu zaręczynowym mojego kolegi. Łatwe, co? Kolega oświadczył się swojej partnerce. Znają się od kilku lat. Oboje po przejściach, rozwiedzeni etc. Szampany oczywiście lały się strumieniami. Nie pamiętam drogi powrotnej do domu;-P Wyobrażałam sobie to tak, tzn. wasze odpowiedzi, że wyciągnięcie 2 kielichów, Kochanków lub 10 kielichów. No, ewentualnie - Cesarzową lub Kapłana, że niby ksiądz i ceremoniały. Tymczasem - zadziwiłyście mnie nieziemskowink
      W podziękowaniu dla was takie oto ładne "coś" do popatrzenia. Kupujemy na spółkę?;-D
      No i niech ktoś powie, że pieniądze szczęścia nie dają;-P
      https://r-scale-cf.dcs.redcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p1/i/8/7/8764a2d482d2df15d76e88fad7058659.jpg?type=1&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=640&srch=2000&dstw=640&dsth=2000
      https://www.banzaj.pl/pictures/roznosci/odjechane/Tropical_Island_Paradise_super_jacht_jak_wyspa/tropical_island_paradise_super_jacht_jak_wyspa_02.jpg

Pzdr.
      Ing
      • babowa Re: Zagadka 11.08.15, 00:06
        a skad ty wynajdujesz takie cudy?
        do głowy by mi nie przyszło, ze takie cos jest w ogole
        matkooo
        toz oni chyba zycua prawdziwego nie znaja
        • leda-is-one Re: Zagadka 11.08.15, 05:36
          Inga facet został zmanipulowany, przymuszony, pod groźbą się zaręczał , poza tym musiał, wiekowy jakiś, to ostatni dzwon, Ty nie wiesz ale karty zdemaskowały chłopinę,,

Widoczek piękny ale ja wole otwarte przestrzenie,mogę co najwyżej z wizytą i wracać wpław..
          • nagietek123 Re: Zagadka 11.08.15, 07:32

6 buław, 6 mieczy, Sprawiedliwość - byłam bardzo blisko, bo w końcu Sprawiedliwie będzie, niech sobie facet nie myśli, że tak sobie będzie śmigał bez zobowiązań wink
      • pinia1214 Re: Zagadka 11.08.15, 08:13
        Ja ze swoim wiecorem panienskim bylam blisko.smileladne widoki,zeby mozna bylo die tak przeniesc
    • algaria Re: Zagadka 11.08.15, 11:37
      Może facet płakał jak się oświadczał - ta 3 mieczy wink..
      jacht moich marzeń

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka