Dodaj do ulubionych

Karta na tydzień dla tych co nie zdążyli ostatnio

11.01.16, 17:40
osho oczywiście. Kto nie zdążył się wpisać w poprzednim wątku, ma możliwość wpisania się tutaj, karta na tydzień lub na następny dzień do wyboru. Oczywiście proszę o weryfikacje potem, pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • ona_32 Re: Karta na tydzień dla tych co nie zdążyli osta 11.01.16, 18:24
      Cześć! Poproszę o taką kartę "na pracę". Dziękuję
      • rozmaryn_1 Re: Karta na tydzień dla tych co nie zdążyli osta 11.01.16, 18:33
        Cześć, nie wyciągam kart na żaden konkretny temat.
        • ona_32 Re: Karta na tydzień dla tych co nie zdążyli osta 11.01.16, 22:28
          Rozumiem, dziękuję.
    • ziajka.a Re: Karta na tydzień dla tych co nie zdążyli osta 11.01.16, 18:56
      Poproszę jeśli tylko można na tydzień smile weryfikacja wiadoma sprawa ! W ogole to chciałam Ci powiedzieć ,że ostatnio jak się radziłam w tej Mojej sprawie skomplikowanej, kilka Twoich słow a dało Mi do myslenia, mała rzecz a pomogła bardzo za co dziękuje smile , dodałaś Mi Powera do działania- chyba tego potrzebowałam żeby nie stać w miejscu a uporządkować w życiu smile
      • rozmaryn_1 Ziajka 11.01.16, 22:09
        To cieszę się bardzo, że moja wróżba Ci pomogła smile
        Tym razem dla Ciebie NOWA WIZJA. To karta zmiany postrzegania siebie i otaczającego świata. Nowa perspektywa, masz szansę dojrzeć głębię w sobie i na zewnątrz we Wszechświecie. To karta bardzo uduchowiona, w małym wymiarze jednak może okazać się również bardzo rozwijająca. Możesz zmienić spojrzenie na jakąś sprawę, sytuacje, drugiego człowieka... "Masz teraz okazję ujrzeć życie we wszystkich jego wymiarach, od głębi po szczyty".
        • ziajka.a Re: Ziajka 12.01.16, 09:52
          Dziekuje Rozmarynku tu dokladnei u Mnie tak wlasnie teraz jest, mam taki punkt w zyciu kiedy rozwazam rozne spojrzenia na dana sytuacje smile
          Pozdrawiam cieplutko smile
          • rozmaryn_1 Re: Ziajka 12.01.16, 16:52
            Chyba mogę uznać to za weryfikację? Dziękuję i pozdrawiam smile
    • leda-is-one Re: Karta na tydzień dla tych co nie zdążyli osta 11.01.16, 19:14
      Bardzo proszęsmile
      • rozmaryn_1 Leda 11.01.16, 22:10
        MARZENIE. Karta ta mówi o wzdychaniu, tęsknocie za miłością i zakochaniu, ale z trochę innego punktu widzenia. Mówi ona o tym, że człowiek zakochuje się, bo nie potrafi być sam. Ma ona uświadomić , że tak naprawdę nie ma co czekać na księcia z bajki, bo on i tak nie spełni naszych oczekiwań, nawet gdy sie pojawi ktoś, kogo weźmiemy za upragnioną bratnią dusze. Osho ma na to jedną radę: "Prawdziwa miłość ma swe źródło nie w próbach zaspokojenia swych potrzeb w oparciu o drugą osobę, lecz w rozwoju swych wewnętrznych bogactw i dojrzałości. Wówczas mamy do rozdania tak wiele miłości, że naturalnie przyciągamy do siebie innych. Czyli zatroszcz się o siebie, a będziesz emanować takim pięknem, że właściwy pojawi się sam smile Niekoniecznie w tym tygodniu, ale kto wie, jak Ci sie spełni ta karta smile
        • leda-is-one Re: Leda 12.01.16, 05:49
          Dziękuje, moje miłości są wielkie zawsze w marzeniach tylko, tu pewnie masz racje, w niedziele zdarzyło się coś dziwnego w moim życiu, bumerang zaskoczył mnie wyznaniami..ze ja i tylko ja , kobietą jego życia... może tu muszę się nastawić na takie tory jak 2 lata temu, kiedy to były motylki i różowe okulary /wczoraj minęło 3 lata jak się znamy/. W ostatniej wróżbie nie wykluczałaś kogoś z przeszłości. Fajna karta i przesłanie. Wiem tez ze lepszy ktoś blisko niż KTOŚ daleko, zobaczymy. Serdeczności dla Ciebie i miłego dnia.
          • rozmaryn_1 Re: Leda 12.01.16, 16:55
            I w karcie rady wyszedł rycerz mieczy (mam na mysli osho-walka i tez mi się z tym bumerangiem skojarzył), a jak piszesz jeszcze , że padły wyznania, to może warto go zatrzymać przy sobie, zanim dalej poleci, zamiast czekać... Mam nadzieję, że tak czy inaczej ułożą się Twoje sprawy lepiej, niż sobie wyobrażasz smile I tego Ci życzę Ledo...
    • sylwunka36 Re: Karta na tydzień dla tych co nie zdążyli osta 11.01.16, 21:45
      Poproszę na tydzień.Pozdrawiam,Sylwia
      • rozmaryn_1 Sylwunka 11.01.16, 22:12
        Wciąż czekam na Twój komentarz mojej poprzedniej wróżby, nie chodzi o weryfikacje, zwykły komentarz, kilka słów...
    • ninkasz Re: Karta na tydzień dla tych co nie zdążyli osta 11.01.16, 21:55
      Ja też poproszę, oczywiście zweryfikuję.
      • rozmaryn_1 Ninkasz 11.01.16, 22:13
        POPRZEDNIE ŻYWOTY. Karta o energii tarotowego księżyca czyli możesz dużo czuc, ale nie rozumieć swych uczuć. Zadziała nieświadomość, mogą pojawić sie niezrozumiałe impulsy, reakcje, obawy, ale mogą też ujawnić się wspaniałe możliwości i talenty wypracowane w poprzednich wcieleniach, niewyjaśnione predyspozycje do pewnych rzeczy, coś co przychodzi Ci z dziwną łatwością. Rada od osho:" wydarzenie w twoim życiu próbują ukazać ci wzorzec tak wiekowy, jak wędrówka twej własnej duszy".
    • rozmaryn_1 WĄTEK ZAMYKAM 11.01.16, 22:14
      i życze słodkich snów smile
      • bladamery Re: WĄTEK ZAMYKAM 11.01.16, 22:51
        Znowu nie zdążyłam tongue_out

Nic....popracuję nad refleksem smile

Miłego smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka