nagietek123 24.05.17, 20:59 Moja 17-miesięczna wnusia trafiła dziś nagle do szpitala. Może by któraś popatrzyła w karty ja będzie z leczeniem? Ja nie mogę się skupić. Synowa jest z nią. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niki.ix Re: Wnusia 24.05.17, 23:59 Upss. Bardzo mi przykro. Ale karty są dobre Jak będzie z leczeniem wnusi Nagietka w szpitalu? - 5 mieczy, 10 kielichów, 2 buław Leczenie będzie dla małej nieprzyjemne (w tej 5 mieczy) ale krótkie i skuteczne. Mała może trochę dochodzić do siebie, bo 2 buław to utrata energii, ale Ty na pewno będziesz wiedziała co zrobić Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Wnusia 25.05.17, 08:00 Dzięki Wieczorem poinformuję o samopoczuciu Madzi. Odpowiedz Link
algaria Re: Wnusia 25.05.17, 20:46 A ja posyłam dobrą energię - na karty się jednak nie zdecyduje. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Wnusia 25.05.17, 20:56 Lekarz stwierdził, że to być może "tylko" zapalenie pęcherza, a nie zapalenie nerek. Wyjaśni posiew bakterii. Madzia głownie śpi i krzyczy na widok pielęgniarki. Dzięki za wsparcie Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Wnusia 25.05.17, 21:51 Witam Trzymam kciuki za powrót do zdrowia Madzi w takim razie. Ucałuj malucha od nas. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Wnusia 02.06.17, 15:36 Madzia wróciła do domu. Miała odmiedniczkowe zapalenie nerek. Powód? Pampers, który jest jednocześnie kompresem i wylęgarnią bakterii. Więcej pampersa nie dostanie. Dzięki dziewczyny za wsparcie Odpowiedz Link
algaria Re: Wnusia 02.06.17, 16:15 Dobrze, że malutką już jest dobrze. I kto by pomyślał.. pampers.. ale najważniejsze, że dobra diagnoza i odnaleziona przyczyna. Na tetrze też się da dziecko wychować Odpowiedz Link
caro-caro Re: Wnusia 02.06.17, 20:16 Najważniejsze, że lekarze zdiagnozowali problem. Twoją wnusię czeka jakiś czas leczenia, ale z tego wyjdzie. Cieszę się, że już po najgorszym. Moc zdrowia życzę Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Wnusia 03.06.17, 11:46 Witam Niestety, to się często zdarza. Słyszałam o zakażeniach odpampersowych od wielu osób. U mnie pampersowanie przebiegło bez problemów, ufff.... Nie wyobrażam sobie przejścia na tetrę. To tak jakbym samochód miała zamień na furmankę Zdrowia dla malucha! Pzdr. Ing Odpowiedz Link
donbas Re: Wnusia 04.06.17, 22:42 Jak by nie patrzeć na ludziach odbywa się największy eksperyment w dziejach ludzkości. Większy niż wodzenie Żydów przez pustynię Synaj przez 40 lat (a można było przejść tę trasę w 3 miesiące). A tu radzę sobie poczytać: onalubi.pl/rak/rakotworczy-glifosat-w-wacikach-tamponach-podpaskach/ Odpowiedz Link