nixie.x 21.02.18, 23:44 Śmierć jako podstawa relacji Przyszłość związku królowa monet. Jakbyście tą XIII zinterpretowały na tej pozycji w rozkładzie partnerskim u pary z "krótkim stażem znajomości" ? Pozostałe karty są "na dwoje babka wróżyła". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_potwor Re: XIII 22.02.18, 05:21 Hmmm... Trzeba skończyć jedną relację, żeby zacząć kolejną? Odpowiedz Link
takiehobby Re: XIII 22.02.18, 06:07 Zależy, czy to relacja, czy romans z małżeństwem w tle, ze względu na tę Królową monet na przyszłość, ale jest też możliwość, że oboje, lub jedno z nich nie tak dawno temu zakończyło jakiś raczej poważny związek, lub długoletni romans, ale karty wyrwane z rozkładu, są jak zdanie wyrwane z kontekstu. Odpowiedz Link
takiehobby Re: XIII 22.02.18, 11:57 Nixie, a był jakiś powód stawiania na tę relację kart, poza ciekawością oczywiście, a jeśli był powód, to może ten powód jest kluczem do interpretacji? Stosujesz karty odwrócone; w tym przypadku też? Wylosowałaś może też sygnifikatory na oboje? Talia jakaś fikuśna, czy raczej standard? Napiszę na forach karcianych rzecz mocno niepopularną..ale z monitorowaniem świeżej relacji, czy przyjaźni, to jest tak, że taka relacja traci energetycznie, zresztą podobnie, jak przy innych "działaniach wywiadowczych" poza plecami partnera, czy przyjaciela, ale to pewnie nie trzeba nadmieniać, bo pewno każdy wie. Odpowiedz Link
nixie.x Re: XIII 22.02.18, 12:52 Standard, pani pytała o przyszłość znajomości. Chciała wiedzieć czy coś z tego będzie. Talia tarot świetlistej drogi. Sygnifikatory: pani 8 bulaw pan 4 monet Odpowiedz Link
monkaaa85 Re: XIII 26.02.18, 11:31 O co właściwie chodzi z tym ubytkiem energetycznym? Odpowiedz Link
takiehobby Re: XIII 26.02.18, 11:42 Zależy kogo pytasz. Trudno nie zauważyć, że ludzie od lat stawiający regularnie karty na miłość, w 99% przypadków nie mają życia miłosnego, a lata płyną... Przypadek? Może. Odpowiedz Link
monkaaa85 Re: XIII 26.02.18, 12:29 Ty poruszyłaś ten temat i się zainteresowałam. Mówisz o osobach, które stawiają karty na miłość sobie czy innym? Myślałam że chodzi o to, że jeśli za często stawiasz karty na nową relację czy ogólnie na relacje w swoim życiu to te relacje na tym tracą, ich energia.. Odpowiedz Link
takiehobby Re: XIII 26.02.18, 12:58 Mówię o uczuciu między ludźmi, bez względu na to, czy ktoś sam na to ciągle stawia, czy ktoś robi to za niego, choć straty mogą być po obu stronach, to też się rzuca mi w oczy. Jest różnica między stawianiem kart, a stawianiem kart.. Inaczej to wygląda moim zdaniem, jeśli intencja jest czysta, bo karty mogą dać wskazówkę, lub pomóc w przepracowaniu problemu, a inaczej, jeśli chce się głównie zdobyć informacyjną przewagę nad partnerem, czy tematem miłości ogólnie, np. za pomocą kart. Temat rzeka. Odpowiedz Link
monkaaa85 Re: XIII 26.02.18, 13:18 Rozumiem teraz o co Ci chodzi. W miłości to trzeba przede wszystkim odwagi, nie bać się zaryzykować a karty to ostateczność. Takie jest moje zdanie Odpowiedz Link
takiehobby Re: XIII 26.02.18, 13:53 Mieć swoje zdanie, to świetna sprawa, tylko czasem zależy, czy to ryzyko i odwaga, to faktycznie związane z miłością, czy nie bardzo... Karty potrafią czasem wskazać co można by było ewentualnie przepracować, zanim miłość będzie miała szansę wkroczyć w nasze życie. Jest tu wiele innych osób, pewno się też wypowiedzą. Odpowiedz Link
monkaaa85 Re: XIII 26.02.18, 14:58 Myślę że czasem i ze zwykłej ciekawości ludzie karty stawiają, nie można wszystkich do jednego worka wrzucać to na pewno. Zastanawia mnie jeszcze jedno, czy takie mieszanie w energii, jakby nie patrzeć czyimś polu energetycznym może być przez tą osobę w jakiś sposób wyczuwalne? Odpowiedz Link
nixie.x Re: XIII 22.02.18, 12:48 Dzięki za wskazówki Pójdę w tym kierunku co Algaria i Adoptowany. Muszą coś zmienić bo utknęli w miejscu. Albo wejść na "wyższy etap znajomości" na co by wskazywała królowa monet albo się rozstać. Chyba, że samo się coś zmieni, bo np. pani zaliczy wpadkę ? Odpowiedz Link
takiehobby Re: XIII 22.02.18, 15:07 Napewno świetnie Cię naprowadzają, tylko dużo tych scenariuszy/wniosków i dość skrajnych, tyle wie dziewczyna i bez kart. Nie widziałam całego rozkładu, nie znam talii, nie będę się precyzyjniej wypowiadać, ALE te sygnifikatory: on nie skory do zmiany, wręcz może się ich bać, jemu jest ok, jak jest, a po Jej stronie 8 buław....takie trochę "gorące powietrze", jak na kobietę, która ma być jego stałą partnerką, no chyba, że była mocno "napalona" na wróżbę... No nie wiem: 4 monet, 8 buław, Królowa monet....może ta XIII Śmierć, to skazanie na koniec zanim się faktycznie związek zacznie, ale Ty widzisz rozkład, więc wiesz najlepiej Odpowiedz Link