ditta12 09.10.13, 11:31 A jeden Kris to umie sikami rysować Może ten o poranku? Nie wiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Rysunki 09.10.13, 11:34 I ma dzidziusia w brzuchu.Powinien dostać 10000000(milion)dularów Widziałam. Odpowiedz Link
mifredo Re: Rysunki 09.10.13, 12:01 Na śniegu to może ma sens, ale już w mieszkaniu czy na plaży, to nie Odpowiedz Link
mifredo Re: Rysunki 09.10.13, 12:37 Nie cierpię kocich szczyn i kup. Mdli mnie. Wole pieska gdyż załatwia się na zewnątrz a przy okazji zmusza mnie do spaceru. koty są wredne i już. Tak zapamiętałam.a juz sprzątanie ich kupy przekracza moje sił. Siki są nie do sprania, niestety. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Rysunki 09.10.13, 16:33 uwielbiam zapach mego kota. On nie ma zapachu a szczyny i kupy ręcami zbieram Kod to jest Bóg bo staje na człowieka nodze a Gorilla tylko wali się po piersiach Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Rysunki 09.10.13, 17:33 Chyba wiem, o kim wspominasz. Nagojagatsi?, albo podobnie. Bardzzo wrażliwy chłopak, miał piękną fotkę i pisał na Szczurze. Ach, Szczur, to było coś, z wielkiej litery, Coś, dopóki nie dostał się w ręce chorej na ambicję, na jej przerost, klasyczny przykład, jak można coś sponiewierać i okaleczyć, wreszcie zniszczyć. Jak można coś spieprzyć, mówiąc wprost i nie bawiąc się w ceregiele. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Rysunki 09.10.13, 18:51 Nagojagatsi? To łun,to łun ,ja mu pokazała raz jak popa wygląda bez wlesa Odpowiedz Link
mifredo Re: Rysunki 09.10.13, 19:28 Sorry ale wasza mowa już dla mnie jakby obca... Czuje się jak na tureckim straganie, gadają a do mnie nic nie dociera.... Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Rysunki 09.10.13, 20:07 a Ty, Mifredo, nie czytałaś nigdy forum Cafe pod szczurem? nie mam pod ręką linka, Dolor tam jest gwiazdą i to wcale nie z przekąsem piszę. Bardzo przyjemnie się go czyta. Dolora. Jest wetem, w każdym bądź razie był nim, gdy czytałam Szczura. Odpowiedz Link
mifredo Re: Rysunki 09.10.13, 20:41 Wiem jakie to forum. Kiedyś czytałam kilka wpisów, dla depresyjnych to jest. Totalna załamka, sami chorzy, dołujące bardzo. A wet to kto? Weterynarz, wegan, czy wegetarianin? Odpowiedz Link
mifredo Re: Rysunki 09.10.13, 21:00 Osobiście wolałam takie fora jak depresja czy psychologia, z sensownym moderatorem, teraz nie korzystam, nie interesują mnie. Osobowości netowe są czasem dla ludzi chorych czy zaburzonych bardzo niebezpieczne, mogą zaburzyć jeszcze bardziej i to na minus. Choroba psychiczna jak żadna, udziela się niestety. Lepiej poczytać fachową książkę. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Rysunki 09.10.13, 21:12 napisałaś, "osobowości netowe", nic dodać : ) o tak, to była, jest osobowość Odpowiedz Link