10.02.14, 07:38
Powiem Ci tak, powinnaś sobie kogoś znaleźć, ty nie jesteś stworzona do życia w samotności.
Tymbardziej że złota z ciebie kobiecina,jak kiedyś rozmawialiśmy przez telefon to mieliśmy sobie mnóstwo do powiedzenia tobie usta się nie zamykały ty musisz mieć drugą połowę do tego chociażby żeby ciebie słuchałsmile
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Ditto 10.02.14, 09:43
      > Tymbardziej że złota z ciebie kobiecina>

Kochany Uwierzu.Wielki buziak za Twe słowa ale jak wiesz bycie z kimś wiąże się z gotowaniem,praniem,sraniem a ditta jak weszła w singlowanie to jej tak dobrze już jest.
      Zupkę chińską se kupi,wrzątkiem zaleje,nie musi się podobać bo po co,regulaminu trzymać,wysłuchiwać narzekań czy roszczeń.
      Popiszę sobie na portalu randkowym mile i tyle a po co zaraz mam się umawiać?
      Książę na białym koniu już gotowy do drogi,zaraz ruszy,he,he big_grin
      • ditta12 Re: Ditto 10.02.14, 10:02
        Moje zadanie życiowe wykonałam.Teraz traktuję wybiórczo:albo książę albo nikt a że czas książąt minął bezpowrotnie jak mi się wydaję to został mi nikt a zresztą czas pokaże co będzie w przyszłości.Nie rzucam się na portki jak mi kiedyś ktoś napisał.Ja nie z tych.Ja szukam przyjaźni.
        Sex dzisiaj jest łatwy,bierze się delikwenta bo łatwo i już ale ja tak nie chcę.Ja muszę się zakochać,czuć potrzebę bycia z tym kimś.
        • madau Re: Ditto 10.02.14, 12:22
          Wiesz Ditto, zakochanie to fajna rzecz. Ja od momentu zakochania jakos lepiej widze swiat. Tego Ci zycze smile
          • uwierz_w_to Re: Ditto 10.02.14, 12:30
            miłość i dobry sex ehhh to dopiero nierozłączne dobrodziejstwa tego nędznego światasmile
            • uwierz_w_to Re: Ditto 10.02.14, 12:32
              wyborowe ciupcianko jest zdrowe dla organizmu i krążeniasmile
                • ditta12 Re: Ditto 10.02.14, 13:29
                  "Oś, wokół której kręci się świat, to za­led­wie je­denaście minut."
                  Paulo Coelho

A co robić z pozostałym czasem we dwoje?Można się wzajemnie zwalczać ,kłócić,siedzieć na kanapie i patrzeć w telewizor,zdradzać,mieć żal za swój los albo marzyć o księciu z bajki patrząc na to co się ma w domu i już się znudziło po latach.
                  Ja będąc sama każdego dnia mam nadzieję i to jest najpiękniejszesmile
                  • uwierz_w_to Re: Ditto 10.02.14, 13:39
                    albo można mieć wspólne zainteresowania, rozmawiać godzinami,robić wspólnie jakieś wycieczki,spacery jest wiele możliwości ja mam zawsze pęk pomysłów w zanadrzusmile
                    • jose_hose_fernandes Re: Ditto 10.02.14, 16:49
                      Ditto czy Ci nie jest smutno samej ze sobą bez nikogo obok siebie.
                      • ditta12 Re: Ditto 10.02.14, 18:10
                        O!Josku hosku ,może Ty byś się nadał dla mnie?
                        Czy chciałbyś ze mną spędzać wieczory i ranki?Robiłabym Ci naleśniki na śniadanie,obiad i kolację
                        https://emotikona.pl/emotikony/pic/zakochany-drzewo.gif
                        co Ty na to mileńki?
                        • ditta12 Re: Ditto 10.02.14, 18:17
                          Czy to Ty mój książę przybywasz na koniu?
                          https://emotikona.pl/emotikony/pic/0ulan.gif
                          Tak długo na Ciebie musiałam czekać
                          https://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif
                          w tym szlafroku dziurawym.
                          • jose_hose_fernandes Re: Ditto 10.02.14, 18:30
                            joooo czekaj tylko żone w szafe upcham i wsio już jestek wolny
                            • ditta12 Re: Ditto 10.02.14, 19:57
                              Łoj!To Ty żonaty Josku hosku i jeszcze pewnie pięcioro dzieci się pałęta po komnatach.
                              To Ty se żony w szafie nie upychaj a ja poczekam na jakiegoś Miguela innego-stanu wolnego.
                              Żona to Ci na pewno tych naleśniczków codziennych nie przypali big_grin
                              • jose_hose_fernandes Re: Ditto 10.02.14, 20:05
                                ja sek żartował ja żony niet ja się w tobie zakochał
                                • jose_hose_fernandes Re: Ditto 10.02.14, 20:06
                                  czytam was już ho ho albo i dłużejsmile
                                  • uwierz_w_to Re: Ditto 10.02.14, 20:09
                                    witamy nowego kolegę witamy uprzejmie.
                                    • jose_hose_fernandes Re: Ditto 10.02.14, 20:11
                                      a witamy witamy Pana uwierza
                                      • ditta12 Re: Ditto 10.02.14, 20:46
                                        No jak Ty Josku nie masz żony to możesz się do mnie w konkury udaćsmile

Widzisz Uwierzu.Pisałeś że ma ja se kogoś znaleźć no to se już znalazłam fajnego chopa i do tego bez żony i dzieciaków.
                                        • francesca_federica_buongiorno Re: Ditto 10.02.14, 20:53
                                          łon Ci bEdzie opcasami Flamenco wystukiwał i na gitarze brząkał, jak ten ci tu:

• ditta12 Re: Ditto 10.02.14, 21:09
                                            Ni to ja zrzucam ten dziurawy szlafrok,ha!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka