Dodaj do ulubionych

Przylecieli kosmici

25.04.14, 17:14
zrobili kupę i powstaliśmy mybig_grin
Ja namalowałam jakąś kupę właśnie bo jeszcze trochę brązu mi zostało ze starych farb.
Z białą kropką jest ta kupka a....przypomina trupka.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Przylecieli kosmici 25.04.14, 17:17
      Najpierw był prabulion,potem dinozaur,potem Czyczynia z oczkami krokodylka a potem.....małpa a potem Uwierz a potem kosmici a potem....jawink

• uwierz_w_to Re: Przylecieli kosmici 25.04.14, 17:27
        Nie wiem skąd pochodzimy i kto nas stworzył hybrydy do tej pory powstają , z tego co wiem to my już się od dawna w genetyke bawimy.
        • uwierz_w_to Re: Przylecieli kosmici 25.04.14, 17:33
          Statua wolności inaczej królowa semiramida z pochodnia, a pochodnia ma też kilka znaczeń np.płonące pochodnia nad grobem Diany czy Kenediego wyraźnie mówi kto za ich śmiercią stoi dla ciebie to symbol wiecznego ognia wiedzy a mi a ja zupełnie co innego wnioskuję
          • uwierz_w_to Re: Przylecieli kosmici 25.04.14, 17:36
            Zresztą semiramida czy jak jej tam statua wolności stoi na pentagramie.A co ditto przedstawia prawdziwe znaczenie pentagramu
            • uwierz_w_to Re: Przylecieli kosmici 25.04.14, 17:45
              Mówisz że jesteś boginią ale wiedz że bóg jest całością a my jednocześnie bogiem więc możesz być boginią we własnym wydaniu żeby osiągnąć tak wielkie oświecenie niewyobrażalnie wielkie co graniczy z cudem trzeba mieć jakieś predyspozycje od najmłodszych lat plus co najważniejsze nieograniczona milosc, mnisi tybetanscy trenują całe życie i nie osiągają takich rezultatów
              • ditta12 Re: Przylecieli kosmici 25.04.14, 18:02
                https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Hanging_Gardens_of_Babylon.jpg/300px-Hanging_Gardens_of_Babylon.jpg

Semiramida wykarmiona przez gołębice była ponoć założycielką Babilonu a i ogrodów wiszących-Ogrodniczka-jak Mifredo i moja córka.

Lucy feeria to orgia światła-światło to światło-pentagram-gwiazda pitagorejska-Pitagoras-matematyk,Filozof,Mistyk:
                "Jamblich opisał jego podróż do Egiptu i uprowadzenie do Babilonii, gdzie miał zapoznać się z tamtejszą matematyką"
                • ditta12 Re: Przylecieli kosmici 25.04.14, 18:04
                  Marco Polo-kupiec dotarł do Chin a tam patrzy-cuda,niewidy.
                  • uwierz_w_to Re: Przylecieli kosmici 25.04.14, 18:17
                    A co na to kościółwink i opus dei, jak widzisz są przeciwnicy i zwolennicy ale nad ich głowami stoi semiramida z pochodnia. Dlatego symbol piramidy jest doskonały a doskonały dla tego że obrazuje całą ludzkość wink
                    • uwierz_w_to Re: Przylecieli kosmici 25.04.14, 18:20
                      Jak byś miała jakieś nie domowienia to luknij na dolara i zobaczysz że rabin to przyjaciel papieża hehehe
                    • ditta12 Re: Przylecieli kosmici 25.04.14, 18:29

Kaganek oświaty...
                      Qetzalcoatl
                      th06.deviantart.net/fs71/PRE/i/2013/106/c/a/maria_de_iztaccihuatl_by_angel_corp-d61y95s.png
                      a ja mam indiańską krew:A1 Rh-
                      pewnie tu też mieszkali Inkowie przywiezieni przez kogoś lub sami przybyli-Ing jang.
                      • ditta12 Re: Przylecieli kosmici 25.04.14, 18:32
                        https://media.investicniweb.cz/photos/2013/05/28/80-10067-americky-dolar__.jpg

Gdzie?
                        • ditta12 Re: Przylecieli kosmici 25.04.14, 18:35
                          "Po odkryciu pierwszych złóż srebra i złota w Ameryce, Hiszpania przeniosła część mennic na nowy kontynent, gdzie moneta stała się walutą podstawową w obu Amerykach. Walutę oznaczało się symbolem 8, ze względu na wartość monety - 1 dollaro było warte 8 reali. Ze względu na możliwość pomyłki z cyfrą 8, symbol zaczęto stylizować. Korzystano z zawijasa przypominającego literę S, z końcami połączonymi linią prostą. Symbol ten, pisany w sposób niedbały, wyewoluował w dzisiejszy znak dolara - $."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka