16.05.14, 22:06
Nawet kubeł zimnej wody nie skutkuje, jak czołg po gówna chi ruinach brnie tarzajac się we własnych dochodach. Czy to brak ambicji czy samotność wyzwala najgorsze instynkty.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:10
      Zewsząd gwizdy i buczenie po czym gwiazda schodzi ze sceny plujac i się śmiejąc. Poczym jak gdyby nigdy nic wchodzi na scenę leflektor skierowany ma nią i czeka na oklaski. A tłum patrzy z niedowierzaniem.
      • uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:12
        Merlin Monroe zawsze była niepokonanasmile
        • uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:15
          To była chyba alkoholiczka czekała na nią kolacja ale nigdy się biedaczka nie pojawiła.
    • eszmeralda.i.papugi Re: dziwne 16.05.14, 22:13
      no nie, Uwierzu, po swych dochodach to ja bym jednak czołgiem nie szorowała : D
      wolałabym je przehulać w jakiś inny sposób
      • uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:17
        Nie wiem byk? Bo z telefonu piszę i automaryczna klawiatura mi czasem zmienia wyrazy jak nie zauważe.
        • eszmeralda.i.papugi Re: dziwne 16.05.14, 22:19
          to był bardzo inteligentny byk, taki freudowski
          • uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:23
            Z tym bykiem czy bez choroba Merlin zrobi swoje odczyta jak dzieci własne matka pozna lub po kodzie DNA rozszyfruja.
      • uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:20
        Z tymi dochodami to klapa jednak trza pasa zacisnąć bo wydałem na prosrytutki i będę suche bułki jadł albo kradłwink
        • eszmeralda.i.papugi Re: dziwne 16.05.14, 22:22
          nie żałuj, w końcu dałeś komuś zarobić, prawdziwe panisko z Ciebie.
          to one zjedzą bułki z truflamiwink
          • uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:24
            Dałem dałem eszmero i teraz żałuję oddałem wszystko na jadli się do syta. A ja z dylematem zostałem.
            • eszmeralda.i.papugi Re: dziwne 16.05.14, 22:27
              każdy kiedyś hamletyzuje, nie będziesz przecież rozpamiętywał do końca życia
              • eszmeralda.i.papugi Re: dziwne 16.05.14, 22:28
                chiba że ... sad
                • uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:34
                  Pewnie ze niesmile wręcz powiem Ci szczerze ze nawet zadowolony jestem bo nieposkapilem i się najedli do syta a co wydałem i straciłem szybko nadrobie wszak to tylko parę stówwink
            • uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:31
              Ja Merlin mam na myśli także z tropu się nie zbijaj. Obierz dobry kierunek bo podkład juz masz. Czytać między wierszami umiesz, inteligentna jesteś jak mało która kobieta.
              • uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:38
                Bystra jesteś skąd wiedzialas ze bylem w sierocincu? Hahaha.
                • uwierz_w_to Re: dziwne 17.05.14, 05:10
                  Ale żem się teraz ucha chał myślę że to Hegewarabig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka