uwierz_w_to 16.05.14, 22:06 Nawet kubeł zimnej wody nie skutkuje, jak czołg po gówna chi ruinach brnie tarzajac się we własnych dochodach. Czy to brak ambicji czy samotność wyzwala najgorsze instynkty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:10 Zewsząd gwizdy i buczenie po czym gwiazda schodzi ze sceny plujac i się śmiejąc. Poczym jak gdyby nigdy nic wchodzi na scenę leflektor skierowany ma nią i czeka na oklaski. A tłum patrzy z niedowierzaniem. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:15 To była chyba alkoholiczka czekała na nią kolacja ale nigdy się biedaczka nie pojawiła. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: dziwne 16.05.14, 22:13 no nie, Uwierzu, po swych dochodach to ja bym jednak czołgiem nie szorowała : D wolałabym je przehulać w jakiś inny sposób Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:17 Nie wiem byk? Bo z telefonu piszę i automaryczna klawiatura mi czasem zmienia wyrazy jak nie zauważe. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: dziwne 16.05.14, 22:19 to był bardzo inteligentny byk, taki freudowski Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:23 Z tym bykiem czy bez choroba Merlin zrobi swoje odczyta jak dzieci własne matka pozna lub po kodzie DNA rozszyfruja. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:20 Z tymi dochodami to klapa jednak trza pasa zacisnąć bo wydałem na prosrytutki i będę suche bułki jadł albo kradł Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: dziwne 16.05.14, 22:22 nie żałuj, w końcu dałeś komuś zarobić, prawdziwe panisko z Ciebie. to one zjedzą bułki z truflami Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:24 Dałem dałem eszmero i teraz żałuję oddałem wszystko na jadli się do syta. A ja z dylematem zostałem. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: dziwne 16.05.14, 22:27 każdy kiedyś hamletyzuje, nie będziesz przecież rozpamiętywał do końca życia Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:34 Pewnie ze nie wręcz powiem Ci szczerze ze nawet zadowolony jestem bo nieposkapilem i się najedli do syta a co wydałem i straciłem szybko nadrobie wszak to tylko parę stów Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:31 Ja Merlin mam na myśli także z tropu się nie zbijaj. Obierz dobry kierunek bo podkład juz masz. Czytać między wierszami umiesz, inteligentna jesteś jak mało która kobieta. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: dziwne 16.05.14, 22:38 Bystra jesteś skąd wiedzialas ze bylem w sierocincu? Hahaha. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: dziwne 17.05.14, 05:10 Ale żem się teraz ucha chał myślę że to Hegewara Odpowiedz Link