07.02.15, 18:27
Eszmero możesz powiększyć ten obrazek forum,bo jest lipnie.
Obserwuj wątek
    • madau Re: Obraz 10.02.15, 11:23
      fajny ten obraz, podoba mi sie smile
      • ditta12 Re: Obraz 10.02.15, 14:04
        Myślałam najpierw o tym.
        https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTFN6nAy2O_D_KbyTNUNJUAfWheKFwTiA1miCGnBfCkay1irJrOnA
        Tak mi się kojarzy z chorobą psychiczną bardzo.Jest niesamowita ta fotka.
        • ditta12 Re: Obraz 10.02.15, 14:07
          Powiększony będzie za duży a ma tylko ilustrować forum na górze,I tak się tam nic istotnego nie wypatrzy-galimatias,jak w naszych chorobach.
        • eszmeralda.i.papugi Re: Obraz 10.02.15, 19:06
          dajemy ten obraz. Dla mnie też jest niesamowity. Zginie w powodzi postów i wątków. Niech nam daje do myślenia.

Madau, odpowiadam Ci na pytanie, który to już dzień, umykają mi i nigdy nie wiem, czy już minął tydzień, czy zaledwie dni parę, ale odpływam do snu jak niemowlę, oj, żebym nie zapeszyła. Biorę 25 mg, jedną tabletkę, boję się brać więcej. Lekarz zalecił od 3 - do 4, ale zaznaczył, żebym nie przekroczyła 100 mg. Rano lekko boli mnie głowa (to dla mnie rzadkość) i mam trzęsionkę z braku tego świństwa, które łykałam jak cukierki, ale ogólnie, cieszy mnie życie, co ostatnio też to uczucie było mi obce. Bardzo obce. Ale odpukać, żeby nie były to miłe złego początki.
          • madau Re: Obraz 11.02.15, 07:35
            Dziewczyny, obraz jest po prostu genialny. mam wrazenie ze widze siebie z ulamkow wspomnien ktore zostaja mi po psychozach.
            jak najbardziej tu pasuje smile

Eszmeraldo no faktycznie tego leku malo bierzesz ale stosuj sie do zalecanej dawki i nie zwiekszaj.
            • ditta12 Re: Obraz 11.02.15, 08:52
              Ciekawe czy Uwierz też zaakceptuje ten obraz gdy wyjdzie już ze szpitala i czy mu się spodoba.
              Dla mnie rewelacyjny i świetnie ilustruje nasze forum.Jakby dla nas.
              • madau Re: Obraz 11.02.15, 14:53
                Dokladnie, jakby dla nas smile Uwierzowi sie spodoba. kiedy on wraca do domu?
                • ditta12 Re: Obraz 11.02.15, 14:57
                  Rozmawiałam z Uwierzem sms-ami.
                  Obraz mu się podoba.
                  Czuje się tak sobie.
                  Nie wie kiedy wyjdzie.
                  • ditta12 Re: Obraz 11.02.15, 14:58
                    Napisałam mu że bardzo brak go na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka