Dodaj do ulubionych

Wyniki - prośba o interpretację

02.02.19, 20:36
Dzień dobry, w zwiazku z przewleklym zmeczeniem, depresją i innymi objawami zrobilam badania. Czy wyniki wskazują na chorobę tarczycy? Czy jest się czym martwić?
tsh 1.350 (0.38 - 5.33)
Ft4 0.63 (0.65-1.48)
Ft3 3.21 (2.5-4.3)
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka