amstel21 18.03.05, 22:50 Szukam dobrego ginekologa - endokrynologa z Krakowa lub N. Sącza lub Rzeszowa ( i okolic). Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be27 Re: endokrynolog - ginekolog Kraków - Poszukuję 25.06.05, 09:01 dr Tomaszczyk ul.Madalińskiego Kraków nie znam jednak opini na jego temat Odpowiedz Link
gorter Re: endokrynolog - ginekolog Kraków - Poszukuję 02.07.05, 15:43 W Krakowie dosc znana jest Krzyczkowska-Sendrakowska. Czy jest dobra? Nie wiem, jeszcze dobrze jej nie poznalam, poniewaz niedawno zaczelam leczenie. A moze ktoras z Was ja zna i moze cos wiecej powiedziec? Oplaca sie u niej kontynuowac to leczenie? Odpowiedz Link
bake Re: endokrynolog - ginekolog Kraków - Poszukuję 04.07.05, 00:18 Leczę się u niej od dwóch lat i wiem, ze jest niezła. Robi co moze w mojej sprawie i jest bardzo miła. Ciągle jestem dobrej mysli. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
gorter Re: endokrynolog - ginekolog Kraków - Poszukuję 04.07.05, 10:54 Dzieki za odpowiedz. Mam nadzieje, ze w moim przypadku tez bedzie sie starac. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
beba2 Re: endokrynolog - ginekolog Kraków - Poszukuję 07.08.05, 23:54 Napiszcie, proszę, jak prowadzi leczenie, jakie zleca badania, no i koszt wizyty Odpowiedz Link
delta77 Re: endokrynolog - ginekolog Kraków - Poszukuję 24.08.05, 21:13 Wlasnie bylam u niej na pierwszej wizycie wczoraj i musze przyznac, ze jestem zadowolona. Nie wiem, jakie bede rezultaty, kazala mi przyjsc na kontrole. Juz sie zarejestrowalam na pazdziernik (bo w klinice na Kopernika takie sa terminy) i zamierzam sie jej "trzymac". Przesylam do linka, gdzie sie rozpisalam na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=28117983 pozdrawiam i prosze o jakis komentarz lub ewentualne uwagi Odpowiedz Link
bake Re: endokrynolog - ginekolog Kraków - Poszukuję 29.08.05, 02:31 Wiec dr Magdalena Krzyczkowska- Sendrakowska jest: miła, kontaktowa, troskliwa, droga (100 zł za wizytę w prywatnym gabinecie), mnie leczy od dwóch lat i niestety, nie radzi sobie ze mną. Ale ja jestem przypadek cieżki ) Zleca prywatnie badania tsh, ft3 i ft4 i inne potrzebne, ale od czasu do czasu kieruje do siebie do Kliniki na Kopernika na oddział i tam robią przeglad od a do z. Nie przepisuje do razu najdroższych leków. Jest ok, ale ma coraz wiecej pacjentów i kolejki. Czasem termin wizyty jest odległy, np 3 lub 4 tygodnie. I w okresie sesji jej nie ma. Na pytania dodatkowe odpowiadam mailem. Pozdrawiam, bake. Odpowiedz Link
upadlyaniol Re: endokrynolog - ginekolog Kraków - Poszukuję 05.09.05, 11:12 A czy masz zrobione badania przeciwcial tarczycowych ??? Jesli p-ciała sa podwyższone jod jest zabroniony. Też dożywotnio.( a Jodox to chyba preparat jodu ??? ale nie jestem pewna.) pozdrawiam. Napisz jak te przeciwciała. Odpowiedz Link
delta77 jodox 05.09.05, 12:21 przeciwciala TPO i TG mam ujemne. Robilam. Moja lekarka pierwszego kontaktu sugerowala mi usg tarczycy. Mam nadzieje, ze dostanie skierowanie na NFZ. Nie wiem co mogloby ono wykazac w takiej (mojej) sytuacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link