lideczka7 23.04.06, 20:27 Czy po operacji usuniecia tarczycy mozna mieć problemy z sercem, bóle w klatce piersiowej i na wysokosci kregosłupa piersiowego, jak si ezdenerwuje to mnie sciska za mostkiem, dusi nie moge krzyczec Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolkax Re: problemy z sercem? 23.04.06, 20:36 Hmmmm.....a jaką bierzesz dawke tyroksyny. Przy wyższych dawkach tak właśnie jest i z tego powodu większość endokrynologów zleca EKG i jeśli zajdzie taka potrzeba przepisują beta-blockery np ;atenolol,metocard,betaloc,concor..... Problemy z sercem są też na początku przyjmowania hormonów ja właśnie tak miałam ,teraz mój organizm się przyzwyczaił. Jestem 6 lat po operacji biorę eltroxin 200/150 Odpowiedz Link
lideczka7 Re: problemy z sercem? 23.04.06, 20:41 cześc jestem pół roku po operacji ale te problemy miałam juz przed operacja.Biore eltroxin 100, robiłam przed operacja holtera ,i wysiłkowe EKg nic nie wyszło Nie wiem co mi jest zle sie czuje senna moze nie ale nie mam checi do zycia leniwa itp i jeszce te bóle dziwne za mostkiem Odpowiedz Link